|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   toplomer
23.1.2005 17:50:56   
Anonimen
katere imate?kje ste kuple?kako se obnesejo?;)
mi2 praviva, da bi najraje kupla onega za v uhico, kaksne so kaj cene:zmeden2:
hvala:rozica:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   toplomer
23.1.2005 18:34:15   
Anonimen
Pediatri onega za v uho odsvetujejo, ker ni najbolj natančen.
Mi imamo digitalnega in ker smo imeli srečo in ni imela Ana v prvem letu niti 1x vročine :bravo: smo ga nucali šele par dni nazaj, pa sem ji jo izmerila kar podpajsko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   toplomer
23.1.2005 18:37:12   
ZARA
olaaa....jst imam cist navadnega,ene jajca za jurja pa pol...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   toplomer
23.1.2005 18:41:15   
Tinca7
Tudi midva sva kupila tistega za v ušeska, pa sva razočarana:(. Niti dvakrat ne izmeri isto. Res pa je, da tisti za pod pajsko trajajo cca 1 min, in noben dojenček ni toliko časa pri miru. Aja, cene; od 10.000 navzgor:((.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   toplomer
23.1.2005 19:57:40   
Gina
Mi imamo ušesnega. Meni je super. Pa kaj, če ne izmeri vedno enako - to zato, ker v obeh ušesih ni čisto enaka tem., pa če 2x v istem ušesu izmeriš, kaže drugič nižjo tem., ker termometer malo shladi uho. Edino smo naleteli na problem, ker našemu najmlajšemu tem. v ušesu sploh nikoli ne zraste. Zadnjič je imel skoraj 40 vročine, v ušesu pa je kazalo 37,8. Zdaj pa zmerim z ušesnim termometrom kar pod pazduho. Tam kaže pa prav.
Če nisi preveč natančne sorte, pa če želiš izmeriti spečemu otroku v sekundi vročino in ga nočeš matrat in zbujat, potem je ušesni zakon. Če boste bolani le 2x na leto, potem je pa vseeno, če imate navadnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   toplomer
23.1.2005 22:49:28   
LaLi
Tisti za v ušeka je po mojem mnenju navadno sranje. Midva sva zelo razočarana. Je mela mala dva dni hudo vročino, pa sploh nisva vedla kolk je je natančno mela. Pol je pa med. sestra z navadnim v ritki pomerla in to je blo to. Prisegam na navadnega!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   toplomer
24.1.2005 10:06:26   
p@tricij@
tudi mi imamo tega za ušeska in nam kaže zmeraj prav. tudi ko smo šli k zdravniku je kazal isto kot navaden. si pa ne morem predstavljati, da bi morala svoja otroka mučiti in jim meriti vročino v ritki. tavečji je tako nemiren, tako da nam ostane še samo ta za ušeska.
pa še to, zdravnik je rekel, da ni nibenega odstopanja tudi pri teh toplomerjih za ušesa. tudi v bolnicah jih uporabljajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   toplomer
24.1.2005 20:49:56   
niki5
Mi imamo ušesnega od Brauna, meni kaže zelo natančno. Res je super! Pmembno je samo, da meriš vedno v istem ušesu in da dobro nastaviš. Je zanesljiv in hiter. Pediatrinja mi je rekla, da so ušeni najbolj natančni. Jaz sem zares vesela, da ga imam.. ker pri prvem sem imela navadnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?