Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se znebiti volumna 1.2.2008 19:34:15
|
|
|
|
NEVA-1
|
Najboljš je. da ti jih že pri frizerju mal stanjša in razredči, men to pomga, drgač sem taka, kot bi mela balon spodi...mam pa goste in ful suhe lase, se mi po enem tednu ne mastijo
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti volumna 1.2.2008 19:38:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Lej sej pri men ne gre za goste lase. Pri men gre sam za volumen. Če bi mela goste, itak, da bi si jih dala razredčit... tak pa...
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti volumna 1.2.2008 20:33:36
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz bi gapa rada mela.
|
|
RE: Kako se znebiti volumna 1.2.2008 20:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Jaz bi gapa rada mela. Ti ga z veseljem dam. Vsaj polovico. Res... Lahk kr kuj prideš ponjga.
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti volumna 1.2.2008 20:47:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapo na glavo. Baje pomaga. Pa še moderno je. (prakticira od sestrične sin, in je kul)
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti volumna 1.2.2008 20:49:54
|
|
|
|
Dadi
|
Jaz si dam vosek na lase.....ker če ne je krizaaaaaaa...
|
|
RE: Kako se znebiti volumna 1.2.2008 21:15:12
|
|
|
|
helloKitty
|
Ravnam jih pri frizerju.
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti volumna 1.2.2008 21:49:47
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Resno me zanima. Tiste, ki imate res ful volumna v laseh... kaj nardite da ga skenslate pa pridete na eno normalno obliko las? jaz ko si operem lase sem 3 dni ko...čarovnica. Ko lev. pa nimam gostih las, ampak... pač. pa dajem tiste kreme, pa šampone, pa spreje za mehkejše lase... pa vseeno moram 3 dni nosit čop, da se me ne še kdo ustraši. A kaj res pomaga proti temu? Oooo glej jo sorodnico, samo z obratnim problemom ki ga imam jaz.
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti volumna 1.2.2008 21:59:06
|
|
|
|
mala maja
|
jaz imam enak problem. Taka sem kot lev prve dva dni. Pa mi jih je frizerka kljub temu, da nimam gostih stanjšala amapak je še slabše. Če dam po umivanju gor subrino al pa kašen vosek imam pa takoj naslednji dan tako mastne kot da si jih ne bi umila cel mesec
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti volumna 1.2.2008 22:04:36
|
|
|
|
blue sky
|
Jaz si jih samo zaradi tega likam in sem zadovoljna .
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti volumna 2.2.2008 2:42:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica A kaj res pomaga proti temu? Proti temu, da IMAŠ volumen, pomaga edino redčenje las. Proti temu, da pa IZGLEDA, da ga nimaš, pa meni pomaga ena majhna, modra steklenička z oranžnim pokrovčkom od firme "Got 2 be" in lak za lase od Taft-a (tisti betonski ).
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti volumna 4.2.2008 14:24:56
|
|
|
|
Annny
|
Poskusi silikonske kapljice za lase od Klas-a.
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti volumna 5.2.2008 19:55:55
|
|
|
|
brina_3
|
Sama imam enak problem oz. poleg volumna še goste lase in mi pomaga samo likanje las
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?