|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje samo za ta pridne :-))
23.1.2005 13:22:11   
mala Zala
Zdejle sem moja dva ven naštimala, da bom mal počila, pa kar gledam pa gledam po stanovanju..... Podarim (no sej vem, da bi morala tole med male oglase dat, Vesna, Ribica, ne me kregat:)) ene 5 kil prahu, čisto svežega, starega 2 dni. Punce, a se vam tut tolk prah nabira? Kako ga čistite? Jaz sem že vse sorte probala, tudi z vlažilnimi robčki, Prontom, pa se mi zdi, da ga nikoli ni konec. Nikoli dokončana zgodba...:((

Lepo nedeljo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.1.2005 13:23:12   
frutka_
Ko se spomnim malo potegnem s coto...;)

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2005 13:26:36   
tjaga
Mala Zala, če boš imela več odjemalcev in ti robe zmanjka, me kar zvrcni, bi se tudi pri nas našlo kaj na zalogo.

LP,
Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2005 13:51:48   
Anonimen
Mali oglasi so zgoraj:)-:)-:)-

Hihi..:)

lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2005 13:52:32   
Anonimen
Aja, ma jaz takoj ko pomijem /mizo tudi s prontom/ je čez 5 minut že vs eprašno. Sploh pa radio:grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2005 14:04:28   
KIRA
maš isti problem ko jaz mala Zala. prah pobrišem, pa je za pol ure enako. ampak to pripisujem mojima :muca:.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2005 14:12:09   
india
Jaz pa razmišljam, da bi zapslila enga praholovca! Ful hitro je povsod, sploh pa na radiu, rač. in tv!
Pobrišem pa ga, ko mi že ful gre na jetra, tako vsak drugi dan nekje:(:(!

Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2005 14:14:46   
Anonimen
Nabavi kak primeren vodni sesalec in z njim redno sesaj, vsak dan pa vklopi tudi funkcijo "pranje zraka", odpovej se tepihom, redno peri zavese, s polic prah sesaj in ne briši s krpo, na policah čim manj frčkarij in knjig ...
po mojem boš kar raje prah obdržala :)-.

Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2005 14:17:41   
morskadeklica
Jest ponavad pogledam proč, pomaga!!!!:)-:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2005 14:36:52   
KIRA
jaz mam en vodni sesalec, pa je za en drek. od igea.
ko je poln vode je tako težek, da ga komaj za sabo vlečem. da od nastavkov sploh ne govorim, grozno težko je vse skupaj dat, če si prej ne pogledaš kasete, ker je vsega sranja toliko. raje prah brišem vsak dan 3x pa še sesam vsah drugi dan, fotelje in zavese pa 2x tedensko. pa je vseeno tako kot v štali.
ne vem, kaj si je moja mama mislila, ko nama ga je kupila. sem ga probala vrnit prodajalki že takrat, pa je žal vzela na obroke in vračilo ni bilo možno.

Neposredna povezava do sporočila: 10
23.1.2005 14:49:03   
ZARA
ahaaaa...jst to delam s 'cudezno' krpico,pa ga je vseeno na tone...pa cudezna je ...jst nic vec ne razumem,matr:zmeden2:!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 11
23.1.2005 15:08:23   
ankaa
No nisem prepričana, da sodim med najbolj pridne:zmeden:, ampak s prahom mora biti človek malo bolj zvit. Tudi meni najbrž pronto in robčki ne bi zadostovali, vsaj če se spomnim kako je bilo ko sem še živela pri starših. Oni imajo ogromno tepihov, kamor se prah dobesedno zažre in zaves od stropa do tal. Na svojem nimamo nobenih preprog, zavese so minimalne, jogi je kvaliteten, sušilec perila pa z oblačil vse postrga. Aja pa še to, dnevno sobo imamo obrnjeno na sever, kamor sonce ne posije in nam ni treba gledati tistega groznega letečega prahu.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
23.1.2005 15:30:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 13
23.1.2005 15:33:56   
Mojca20
Prah???? :zmeden2: Kaj je to? :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 14
23.1.2005 16:49:35   
Pia73
Kira jaz sem pa z Igeo SUPER zadovoljna, pa imam še tisto najtežjo prvo varianto,..ampak z njim ne sesamo vedno, le ko želimo globinsko,...

Prah brišem enkrat tedensko,...pa kolikorkoli ga je že,..me ne gane!

Neposredna povezava do sporočila: 15
23.1.2005 16:55:19   
Jančika_
Tudi jaz sem navdušena nad Igeo - če ni ful obiskov, ki hodijo not pa ven, potem je dovolj, da posesam in pobrišem prah enkrat na teden:bravo:!

Saj prej smo tudi imeli fajn sesalec (Vorwek), ampak vodni filter je zakon. Res se je trab malo navaditi na vse tiste nastavke, ampak zdaj mi gre to že z levo roko:). Ko zlijem stran tisto umazano vodo, mi je pa taaaak fajn, ko vidim, koliko umazanije sem uspela posesat!:)-

Neposredna povezava do sporočila: 16
23.1.2005 17:00:49   
Pia73
Jaz pa še zdaj ne znam sesati z Igeo, se nočem naučiti, to dela samo mož,... :)-:)-:)-:)-:)- Vsaj nekaj,... :)-:)-:)- Pa pravi, da je enostavno,...

Neposredna povezava do sporočila: 17
23.1.2005 17:02:29   
Jančika_
Prej je sesal samo mož, ampak odkar imamo Igeo, se tudi jaz rada lotim - kot sem že rekla, ful mi je fajn videt, koliko svinjarije je šlo stran:)-.

Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
23.1.2005 17:15:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 19
23.1.2005 17:34:31   
Jančika_
:ups::ups::ups: Ko bi mi le!:)-
Pa se res čudno tole prebere:)-!

Neposredna povezava do sporočila: 20
23.1.2005 17:49:47   
mala Zala
Hja, tudi mi nimamo tepihov, mamo fajne jogije, itd., pa ga je vseeno več kot preveč. Je pa res, da sušilec zelo fajn potegne vse tiste baucke z oblačil.

:((:((:((Pa, pa!

Neposredna povezava do sporočila: 21
23.1.2005 18:11:23   
KIRA
moj pa noče sesat z igeo, čeprav je vidu, da je meni pretežka. :((:((:((:(( jaz imam tudi še tisto "prvo" verzijo. mašin je zdaj še niti ne 5 let star, ni tako kompakten kot te nove. težek je kot hudič. ne vem če sem ga 5x rabila, odkat ga ima. pretežek je in prekompliciran.
raje vzamem moj mičken sesalec, ki ima 5 filtrov vključno z mikrofiltrom, pa hitro gre, tudi po stopnicah, ker ima tako dolg kabel. ampak vseeno - počistiš, pa je spet vse umazano. najbrž hodi prah noter skoz razpoke z podstrešja, ali pa iz kleti, kjer je kurilnica - tast pa kuri na žaganco. pa še muclne in pesek imam v dnevno - ker ga ne morem kam drgam dat.
sempa sprobala tudi vileda atractive, pa pronto - pa vam povem da čist nič ne pomaga. vedno isto sranje.
v novi bajti, je mož rekel, da bova imela na tleh laminat in čim manj tepihov. zaves pa jaz tko ne maram, jih bom obesla samo če mora bit. upam, da bo tam bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 22
23.1.2005 18:19:34   
Grascakinja
Hej praholovke...

Tudi meni je Igea iber prekomplicirana, Kira, se čist strinjam. Jo vklopim enkrat na mesec... sicer ni slab stroj sam po sebi, dobro sesa in vse, ampak uno čiščenje po koncu - ko ravno vse posesaš, moraš pa še sesalc oprat, fuj!

Jaz sem na srečo alergična na hišni prah, kar me je primoralo, da sem zmanjšala možna nahajališča prahu v hiši, in tako smo
- odstranili vse tepihe
- namesto zaves dali žaluzije
- vse "okraske" zmetali stran in police odmontirali - nič jih ne pogrešamo, sploh ko je teba prah brisat, zato pa lepše pobarvali stene
- sedežno iz flisa je nadomestilo umetno usnje
- imamo manj rož
- nobene odprte omare nimamo, vse morajo imet vrata
Pa verjetno še kaj.
Skratka naše čiščenje je dosti lažje. Hvala bogu, ker ko bo bebika tukaj, itak ne bom utegnila!
Čim manj praha vam želim!

Lep nedeljski večer pa naj se vam teden ne začne slabo!

Pupa

Neposredna povezava do sporočila: 23
23.1.2005 19:49:39   
Gina
Jaz sem obupala v svoji bitki s prahom in vsem ostalim, kar se nabere na tleh....:((.....Kolikor ga ven vržem - s pospešeno hitrostjo prileti nazaj....sploh ne vem, kaj narobe delam...:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 24
24.1.2005 7:30:17   
nikitta
v upanju, da se bom znebila pasjih dlak, pršic in seveda prahu, smo nabavili Battagelov vodni čistilnik.
Res, da pobere umazanije, da mi je kar slabo ko pogledam v posodo z vodo, AMPAK tako je težak in nepraktičen, da nisem zadovoljna...hočem povedat...ne uživam, ko napenjam mišice in izvajam akrobacije ob sesanju prahu:)-

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?