|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odločila sva se...
1.2.2008 16:31:24   
Luchka_87
Za otročka.... Seveda. IIiiii. Bila sem v dvomih zaradi službe, ker nimam nič prostega časa in zelo stresno delo. Ampak... danes začnem na tem delat, da ne bo več stresno, da bo zdravo, predvsem pa da gledam nase in na svoje zdravje.

Že dlje časa prebiram ta forum in prva stvar pri uresničevanju mojega novega cilja je ... včlanit se sem gor. Ker imam veliko vprašanj in upam, da mi vi pomagate. Želim si zanositi in roditi zdravega otročka.

Danes prva tabletka folne...

Sem nervozna... od veselja verjetno. Res em dolgo rabila, da sem pogruntala da služba mene omejuje in mi brani nosečnost.

Torej, upam, da na vas lahko računam... Veliko še ne vem.

Lep vikend vsem!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odločila sva se...
1.2.2008 16:33:01   
Principeska_
Hey hey

Jaz ti želim veliko sreče in upam, da čimprej zagledaš user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Luchka_87)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2008 16:34:42   
TONČI.
Bravo! Drugače pa držim pesti, da čim prej rata. Pa čim manj nervoze. Če je ne bo, se bo prej kaj prijel.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2008 16:37:27   
Lorencia
Lahko se pridružiš na seznam bork - februar.
Glede nato, da pa praviš da forum će nekaj časa spremljaš - verjetno veš, da se priporoča čim bolj spontano gledati na vso zadevo ( koliko se pač da )...

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2008 16:44:26   
lučka 25
Dobrodošla. In seveda, čim prej naj ti testek pokaže user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2008 17:40:04   
lelaval
 user posted image Držim pesti, da čimprej zagledaš plusek 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2008 17:47:06   
Alkestis
Super!!
Sva že dve, ker sva se tudi midva odločila, da je že čas za novega user posted image . Držim pesti, da čimprej uspe. Pa še eno user posted image za srečo.

Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2008 18:26:18   
pika74
good luck user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2008 18:29:33   
cina
Luchka87, dobrodošla v klub.user posted image Želim ti kmalu user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2008 20:06:37   
bastian111
Seveda dobrodošla user posted image in da bi čim prej videlauser posted image user posted image  in postala srečkauser posted image

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2008 21:54:25   
Anonimen
Luchka87, dobrodošla!

Sedaj si že naša, nimaš več izhoda!user posted image user posted image user posted image
Vedi, da ti stojimo ob strani.user posted image user posted image user posted image

Pa čimpreejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
1.2.2008 22:11:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.2.2008 17:34:54   
ninyka
pozdravljena!en velikuser posted image !!!
in ti želim da čim prej zagledašuser posted image !!!pa to si tk želimo vse!!!
vso srečo tudi vstalim!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.2.2008 17:47:29   
valentina2006
Luchka_87: user posted image user posted image user posted image  ..............upam, da čim prej ugledaš user posted image .

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 14
2.3.2008 13:23:35   
cuddy
Pozdravljene.
No tudi jaz sem v podobni situaciji ko Luchka.
z možem sva poročena že skoraj leto, z otročički sva se odločila da bova malce počakala.
Jaz sem mislila, da malo dalj, ampak mož je pa kar za otročičkeuser posted image .
Edino kar me matra je služba za določen časuser posted image .
Samo žal ne more it vse po planih. Pogodbo imam še do 2.2009, tako da upam da nama do takrat uspe. Namreč, malce sem se ustrašla, ker je kar veliko punc, ki imajo probleme z zanositvijo.
Vendar upam da pri 25 punce še nimajo takih problemov.

Sem pa tudi že jaz začela s folno.
Upajmo da bo v ene pol leta uspelo.

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

Neposredna povezava do sporočila: 15
2.3.2008 13:32:38   
uršika***
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja super!!!
Tudi jaz sem se včeraj vpisala, ker imam ravno te dno O in sva začela z možem delat na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sedaj pa brskam po netu za raznimi informacijami in se nekako poizkušam pripravit na to, kar me čaka.
Vidim pa, da ste na temle forumu same fajn punce in da si bomo lahko pomagale v težkih trenutkih in se skupaj veselile, ko bo katera postala srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.3.2008 14:08:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja super!!!
Tudi jaz sem se včeraj vpisala, ker imam ravno te dno O in sva začela z možem delat na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sedaj pa brskam po netu za raznimi informacijami in se nekako poizkušam pripravit na to, kar me čaka.
Vidim pa, da ste na temle forumu same fajn punce in da si bomo lahko pomagale v težkih trenutkih in se skupaj veselile, ko bo katera postala srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

tukaj na RR se res najde veliko stvari,ki ti dajo odgovor na različne stvari,ki so še nekaterim neznane.včasih je lažje tule gor poklepetat s puncamimkljub temu,da se večina med seboj ne pozna.
srečno!!!

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.3.2008 14:41:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cuddy

Leta niso tako važna... tudi mlajše imajo težave, pa ne da bi te strašila, ampak nikoli ne veš dokler ne začneš...

Sicer pa obema želim, da uspeta čimprej ugledati user posted image !

(odgovor članu cuddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
2.3.2008 22:18:14   
Anonimen
Namreč, malce sem se ustrašla, ker je kar veliko punc, ki imajo probleme z zanositvijo.

želim ti, da čimprej uspe
je pa ogromno problemov, ki niso prav nič povezani z leti ali s plodnostjo ženske (npr. moška neplodnost, ki je v zadnjem času v porastu)

(odgovor članu cuddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
3.3.2008 10:54:08   
cuddy
Pozdrav.
Ja me je kr malce strah no. sicer ne vem kako je z neplodnostjo, ali imajo tudi geni kej pri tem, ker v naši širši familiji ni tega. Edino sestra že ene pol leta čaka drugo pikico.
Samo pri njej so tudi hormonski problemi.Eh bo že.
Sej pravim, sam glede službe me skrbi, radi pa bi šla na porodniško še v času, ko bom zaposlena ali vsaj na zavodu, da bom dobila vsaj solidno porodniško.

No sej tud če ne bo ne bo nič hudega, sej ma user posted image kar dobro plačo, stanovanje je tud.
Sam ženske smo na splošno mal komplikatorji user posted image .

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.3.2008 11:32:50   
liam
Tud midva sma bla v podobnih dvomih: met otroka zdaj al počakat še malo? Pol sma pa prišla do zaključka, da če počakava do mob mela pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, se lahko zgodi da bova začela delat nauser posted image  ko bom jaz stara 30 let. Ker sem trenutno stara 25, 2 leti sodniškega pripravništva + 1 leto za določen čas + še 1 za določen čas... Ni variante...

Boma malo stisnala zobe to eno leto, pol ko bo pa dete staro nekje 1 leto pa bom že tak prišla na vrsto za pripravništvo na sodišču. Sicer pa moj dragi ma službo za nedoločen čas in kar solidno plačo, pa stanovanje mava že tud urejen, tak da neke hude sile glih ne bi smelo bit...

Še malo sarkazma: saj pa država tako zelo lepo skrbi za mlade družine (in potem se lahko vsi, ki vemo kako je v resnici, začnemo naglas smejat...)

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.3.2008 13:06:26   
cuddy
oj
No me 'vseli', da nisem edina v takem zosu. sedaj ko berem malo starejše objave, vidim da jih je velik še v večjem zosu kot medve.
Ja drugače je pa veliko razmišljan a ne. Kaj če zamudim eno dobro priložnost, kaj če bom po otroku več kot 2 leti doma, kaj če ne bo službe, kaj če...., kaj če.....
Ampak imamo k sreč bolj flegma user posted image , tako da nas potolaži ko smo najbolj na tleh, kajne?

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.3.2008 13:17:42   
Tanik
še ena taka, služba za določen čas. ampak sva se odločila, da ne bova čakala in sem že veselo na seznamu bork v marcu za user posted image
ker če bom gledala na službo kdaj dobim za nedoločen čas, ne bom imela nikoli otrok.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.3.2008 13:20:35   
cuddy
nisem si mislila, da bo forum malo pripomogel k zmanjšanju moje negotovosti. ampak res pomaga, saj vidim na nas je velik za dč zaposlenih.
no midva bova še mal počakalauser posted image , mogoče maja ornk zaštartava, ker sem lih nehala KT jemat.
zdej sem pa folno začela, pravjo da če jemlješ KT je dobr da začneš mal prej, ne šele po zanositvi.

< Sporočilo je popravil cuddy -- 3.3.2008 13:26:11 >

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.3.2008 13:23:36   
brkn83
živjo punce.

Vidim, da tudi vas muči služba. No mene namreč tudi, pa sva se sedaj odločila, da nekje do maja počakava, potem pa začneva delati nauser posted image , ker tudi jaz menim, da če bova čakala na mojo službo potem ne bo nikoli otrok.

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?