NENI vse najbolše za roj. dan (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Pia73 -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 11:27:47)

Draga naša NENI,... :rozica::rozica::rozica:

Ni besed, da bi ti povedala, kako iskreno ti želim, da bi še letos držala v roki najmanj eno :duda: Upam, da se ti bo ta želja čimprej uresničila! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Rade te imamo in pogrešamo te,... :rozica::rozica::rozica:

:darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo:

GoYa -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 11:30:18)

Še tuki: VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!
:torta::torta::torta::torta:

Pia73 -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 11:32:34)

O kak sem vesela GoYa, da si med nami,...:rozica::rozica::rozica: Kako si?

Anonimen -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 11:33:17)

Neni, v s e * n a j b o l j š e!!! Pa čimprej trojčke, sej se javim za varuško:)-

:torta::darilo::rozica:!

lp,:fis:

ZARA -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 11:35:46)

Se midve - NENI VSE NAJ NAJ...:darilo:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

GoYa -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 11:47:19)

Oj Pia73,
ah, saj veš da sem ves čas med vami. ;) Odvisnost, ki je ne moreš zlahka premagati. Je pa mogoče mal popustila, tako da v glavnem sam berem, pa bolj malo napišem. Res pa da med tednom tudi ni preveč časa.

Drugač sem ok. Življenje teče naprej. Čakam marec, čeprav sem se mojemu G najavila že februarja, ampak bom verjetno še en mesec počakala do novega poskusa, ki pa vem, da bo uspel :) Bom počakala neni, da bomo šle skupaj marca v boj :bravo:

Tvoja nosečnost vidim, da poteka ok. Sem vesela. :bravo::bravo: Le tako naprej.

Pozdravček

cmokec -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 11:50:19)

Tudi jaz ti želim :rozica: VSE NAJBOLJŠE :rozica:, da bi ti bilo letošnje leto bolj naklonjeno in bi bila :nosecka: ter mamica vsaj enemu svojemu :duda:.

Čeprav sva bili malo časa skupaj na forumu, vedi, da mislim nate, te pogrešam in držim :miska:, da se ti čimpreje uresničijo tvoje želje.

:angel::rozica::darilo::torta::)-:miska::pujs::rozica::angel::torta::duda::miska::pujs:

cmokec

Pia73 -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 11:54:20)

GoYa in neni pa mislim, da tudi Klarisa bo marca a, ne? Al bo ona že februarja na vrsti??? Pol bomo pa takrat res močno stiskale pesti! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

GoYa -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 12:01:31)

Mislim, da bo Klarisa že februarja.

Anonimen -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 12:53:01)

Neni tudi iz moje srtani-vse vse najboljše9nebesa

Naj se ti uresniči vse kar sama želiš!!!:bravo::bravo::bravo::darilo::torta:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Neva6:rozica:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.1.2005 12:54:32)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

AKŠ -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 13:03:26)

tudi iz moje strani vse najboljše, za darilo pa ti želim čimprej zagledati :modri::roza:

luna39 -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 13:07:16)

Tudi od mene vse najboljše in z željo, tako kot vse, da čim preje zaslišiš tisti:ue, ue, ue, mislim prvi glas otročka. :torta::torta::torta::darilo::darilo::darilo::nosecka::nosecka::nosecka::miska::miska::miska:

neni -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 13:15:01)

Oj punce, moji dragi :angel::angel::angel:

Sej vas nisem zapustila, le kako vas bi. Prav pridno vas spremljam, posebno pa tebe Pia, danes zjutraj sem na koledarčku gledala v katerem tednu si, sej veš, bi ble skupi.
Ampak drugač mi je pa čist ok, vem da nam bo letos ratalo, poskušam imet rada sebe in poskušam čimveč lepega doživet, pa uživat v majhnih stvareh,...

Ste me kar v jok spravile s svojimi sporočilci, sej veste, kolikor se delaš močnega, v srčku še vedno malo stisne ko si sam pa ob posebnih dneh.
No, jaz sem zaenkrat še sama in imam še čas za take misli, se mi pa popoldne obeta pravi naval, če se še spomnite imam tri brate in z njihovimi prikolicami mi ne bodo pustili niti dihat, kje šele mislit na drugo.
Komaj čakam da pridejo in da se bomo imeli lepo.

Hvala vsem še enkrat, tudi vam lepo medeljo.

Vedno vaša Neni:rozica:

p.s.:Klarisa gre februarja, jaz pa marca

Pia73 -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 13:33:54)

O, neni,.....:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Si mi polepšala dan, ko si se javila,...

Jaz pa sem se zdajle priklopila, ker sem se spomnila, da me je koala lepo prosila, naj napišem, da ti tudi ona želi vse NAJ, NAJ, NAJ,...:rozica::rozica::rozica:

Javi, kako in kaj se ti bo dogajalo, prosim! Da bomo lahko držale pesti,... :miska::miska::miska::miska::miska:

Pa Klariso pozdravi! :rozica:

tinkamiška -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 13:55:00)

Neni, še jst ti želim VSE NAJLEPŠE!:rozica:
Da bo letošnje leto naklonjeno tvojim željam!
Lepo se imej in uživaj kolikor se da!:rozica::rozica::rozica:

Tinka

pika74 -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 14:14:17)

Vse najboljše :rozica:neni:rozica: in da se ti čimprej uresniči največja želja :duda:!

Lp
Pika74
:metulj:

anajmad -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 16:29:14)

Tudi od mene neni ti želim vse naj,naj in da se ti uresniči največja želja v življenju:duda:,pa seveda,da bi ti bilo potem,ko ugledaš:modri:ful slabo:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.
V:darilo:S:rozica:E:darilo:N:rozica:A:darilo:J:rozica:B:darilo:O:rozica:L:darilo:J:rozica:Š:darilo:E:rozica:
en lp:morje:D.

emaa -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 16:50:23)

Vse najboljše neni in da ti bo to leto blj naklonjeno.
:rozica::rozica::torta::darilo:

klarisa -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 18:12:16)

Tudi od mene vse najlepše pa naj se ti izpolne tista ena najmočnejša želja :duda: ....

CMOK,CMOK

Anitka -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 20:53:16)

Neni tudi z moje strani vse naj naj in naj se ti v tem letu uresniči vsaj ena goreča želja :modri::duda::roza:

Anitka:metulj:

tia -> NENI vse najbolše za roj. dan (23.1.2005 21:36:29)

Neni tudi jaz ti želim ,da se ti izpolni najbolj skrita želja :duda:,

V:) S:) E:) N:) A:) J:) B:) O:) L:) J:) Š:) E:) !!!!

Tia

Stran: [1]