|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: škornji in kavbojke
2.2.2008 9:34:44   
lunca77
Ja Splišni jst sm tud pomislila na to kak celulit mora to bit, da čez kavbojke ven udar user posted image .
Mi je všeč in nosim, ampak ne kavbojke temveč hlače. Če pa koga moti, da nimam 175 cm in 55 kil naj pa stran gleda.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.2.2008 15:39:30   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

Se strinjam. Pri teh zadevah pa moraš biti malo oz. precej samokritičen. Sorry, samo te kavbojke bi oblekla samo, če bi imela vsaj 175 cm in max. 55 kg.

Jaz sicer ne vem, kaj pomeni cevaste kavbojke, najbrž sem za na luno, vem pa nekaj drugega, da sem pri 57kg in 170cm nosila konfekcijo 38. In nihče, ki nosi konfekcijo 38 ni debel. Draga olivija, max 55kg na min 175cm je anoreksično, a imaš ti kakšne težave, al nimaš prave predstave? Uau, kam gre ta svet, no, saj smo se pogovarjali o tem, kaj naredijo reklame o tem, naj bomo vsi anoreksični, da bomo všečni (ne vem komu sicer?) te dni. Še hujše je s predstvami v človeških glavah, kot sem mislila. user posted image user posted image user posted image  Ubogi ljudje.

To je bilo malo pretirano, priznam. user posted image Jaz sem samo mnenja, da pač točno te cevaste, oprijete kavbojke z zelo nizkim pasom pašejo takim ženskam. Oz. dopuščam možnost, da imajo lahko tudi kakšno kilo več - odvisno od konstitucije. Meni osebno ne pašejo, pa imam 58 kg in mi tudi s 55 kg ne bi pasali, ker imam pač široke boke.

To je moje mnenje. Nisem pa nikoli bila anoreksična ali pa kaj podobnega, tudi z bulimijo nimam izkušenj.

Je pa simpl, ko gledam punce v teh kavbojkah, si mislim, da bi lahko večina 100x bolj zgledale v kakšnem drugem modelu.

In moj point je: ne navlečem vse mogoče  nase, samo zato, ker je moderno!

< Sporočilo je popravil Olivija -- 3.2.2008 15:43:44 >

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.2.2008 15:42:24   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Edino če imaš pa celulit na stegnih pol pa to res ni fajn.

Ej, saj ne govorimo o kopalkah in škornjih, ampak o kavbojkah in škornjih.

Govorim o t.i. jahalnih hlačah

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.2.2008 15:48:48   
Olivija
... in zato raje oblečem bermude ali krilo + škornje in trenutno iščem spodaj široko krojene kavbojke ali pa vsaj ravne.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 3.2.2008 15:49:34 >

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.2.2008 16:04:18   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Se strinjam. Pri teh zadevah pa moraš biti malo oz. precej samokritičen. Sorry, samo te kavbojke bi oblekla samo, če bi imela vsaj 175 cm in max. 55 kg.

Šit Olivija če bi mela pa tolk cm, pa tolk mal kg  - sem pa res že okostnjak no. Se strinjam z vsemi ki pravite da vsakomur vse res ne paše ampak tole merilo se mi zdi pa pretiravanje. Jaz mam toliko kg pri svojih 164cm pa bi si vseeno upala dat nase take kavbojke in škornje. Neki pa moraš met okrog kosti da te ne zebe in se ne prelomišuser posted image user posted image

Se mi zdi, da si ti še najbolj dojela. In se strinjam, malo mesa mora biti na kosteh.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Evo jih že imam!!
9.2.2008 17:38:05   
CIPRESA
No takale 8bolj športne) sem si želela (kavbojke in škornje) in tudi dobilauser posted image user posted image user posted image Zdaj jih že imam in veselo nosim, se požvižgam na moje kg user posted image , meni je to tooookkk všečuser posted image

Še malo slikic za predstavo

http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=moji&albumid=21910&asortType=3&apage=1

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Evo jih že imam!!
9.2.2008 18:03:34   
kofetek2010
CIPRESA - meni ful dobro zgleda user posted image user posted image user posted image

btw... le kaj bi rekla, če bi mene (pri mojih letih) vidla še v dosti višjih kot jih imaš ti? user posted image  
Imam ene črne s čist malo ravne pete in visoke do sredine kolen; ene črne s ful visoko peto in so čez kolena, ter rjave z ravno peto do kolen. user posted image  

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Evo jih že imam!!
9.2.2008 18:39:52   
CIPRESA
kaj bi rekla, nič - jana leta niso važna glavno da se ti dobro počutiš user posted image user posted image user posted image Jaz tudi nisem več tako rosno mlada pri svojih 30-tih, pa vseeno me ne briga kaj rečejo drugi.

Meni je to ful všeč in vsaka mi dobro zgleda če to oblečeuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 33
9.2.2008 20:18:29   
BAMBINA_

In moj point je: ne navlečem vse mogoče  nase, samo zato, ker je moderno!

Se strinjam. Oziroma, vse kar je moderno pač ne pristaja vsem postavam.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 34
9.2.2008 21:15:24   
mami_miki
meni je tud všeč: kavbojke in škornji...kake so cevaste sicer ne vem...ampak ziher je okuser posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.