Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Olivija Se strinjam. Pri teh zadevah pa moraš biti malo oz. precej samokritičen. Sorry, samo te kavbojke bi oblekla samo, če bi imela vsaj 175 cm in max. 55 kg. Jaz sicer ne vem, kaj pomeni cevaste kavbojke, najbrž sem za na luno, vem pa nekaj drugega, da sem pri 57kg in 170cm nosila konfekcijo 38. In nihče, ki nosi konfekcijo 38 ni debel. Draga olivija, max 55kg na min 175cm je anoreksično, a imaš ti kakšne težave, al nimaš prave predstave? Uau, kam gre ta svet, no, saj smo se pogovarjali o tem, kaj naredijo reklame o tem, naj bomo vsi anoreksični, da bomo všečni (ne vem komu sicer?) te dni. Še hujše je s predstvami v človeških glavah, kot sem mislila. Ubogi ljudje. To je bilo malo pretirano, priznam. Jaz sem samo mnenja, da pač točno te cevaste, oprijete kavbojke z zelo nizkim pasom pašejo takim ženskam. Oz. dopuščam možnost, da imajo lahko tudi kakšno kilo več - odvisno od konstitucije. Meni osebno ne pašejo, pa imam 58 kg in mi tudi s 55 kg ne bi pasali, ker imam pač široke boke. To je moje mnenje. Nisem pa nikoli bila anoreksična ali pa kaj podobnega, tudi z bulimijo nimam izkušenj. Je pa simpl, ko gledam punce v teh kavbojkah, si mislim, da bi lahko večina 100x bolj zgledale v kakšnem drugem modelu. In moj point je: ne navlečem vse mogoče nase, samo zato, ker je moderno!
< Sporočilo je popravil Olivija -- 3.2.2008 15:43:44 >
|