jaša2 -> RE: spolni odnosi (2.2.2008 11:17:53)
|
tud midva sva imela spolne odnose skor do konca, čeprav mi je G rekla, da naj bi kak mesec pred rokom nehala. bajeda, ker se v tem času že lahk čepek odlušči, lahk se mat.vrat že odpre in lahk pride pol kaj v maternico in okuži dojenčka. tako razlago sma midva dobila, čeprav...je blo včasih poželenje preveliko. pa itak so mnenja o tem ful različna - tud pri zdravnikih. ja, po porodu se boš itak najprej čistla kak mesec, pol mora prit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], nato pa ti priporočam, da si malo odpočiješ oz.da si telo malo odpočije. pa konc koncev tud ti, tako fizično kot tudi psihično, kajti skrb za dojenčka ni kr tak, sploh prvo leto. jaz mam zdaj 9M punčko, pa sem tud vedno govorila, da bi mogla bir razlika med otroki čimmanjša, ampak pretiravat pa tud ni treba - zavoljo vseh. jaz trenutno ne bi zmogla še z enim dojenčkom, mi tale jemlje preveč energije in živcev. pa tud mislim, da je boljše, da se prvo leto oz. prvi 2 leti posvetim izrecno njej, dar res ima čimveč od mene v tem obdobju, ko se tak hitro razvijajo. ne znam si predstavljat, da bi po hiši hodla z enim dojenčkom na rokah, druga pa še sama niti prav hodit ne bi mogla. saj pravim, vsaka, kak ji paše, jaz zase vem, da bom počakala še kako leto z zanositvijo. tolk da grem spet za kako leto v službo, malo nazaj v staro življenje in ritem, da se spet malo "socializiram", pol pa...
|
|
|
|