Ima še katera težave z vozičkom Maxi Cosi Taxi Citi ? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

*maja -> Ima še katera težave z vozičkom Maxi Cosi Taxi Citi ? (23.1.2005 9:56:17)

No sej ne bom pluvala, ker du zdaj smo bili s tem vozičkom več kot zadovoljni :zmeden2: , ampak sedaj, pa je kar na enkrat postal ves majav in vse nekaj škripa :zmeden: .
Zadnjič, ko sem hotla dvignit voziček čez robnik, sem imelat tak občutek, kot da mi bojo ročaji vsak čas ostali v rokah.
Že res, da voziček vsak dan zložimo in spet sestavimo tudi po 3krat in da naredim z njim tudi po 10 km na dan, ampak vseeno,...

Pa me zanima, če ima še katera te težave, in kako ste jih rešile ;).

LP Maja :zaspan:

malika -> Ima še katera težave z vozičkom Maxi Cosi Taxi Citi ? (23.1.2005 9:59:38)

Pelji ga na servis-saj je še v garanciji a ne? meni so našega Quinnya porihtali, da je šel lepše kot takrat ko je bil čisto nov:)-

lan -> Ima še katera težave z vozičkom Maxi Cosi Taxi Citi ? (23.1.2005 12:38:11)

Malika,kam si ga pa peljala na servis?

malika -> Ima še katera težave z vozičkom Maxi Cosi Taxi Citi ? (24.1.2005 10:19:08)

V Kranj. Naslova žal ne vem(tja smo se peljali iz MB) ,ti pa lahko dam tel št. serviserja.

Lp

lan -> Ima še katera težave z vozičkom Maxi Cosi Taxi Citi ? (24.1.2005 17:58:56)

Ja,prosim.Pošlji mi jo,privat!Hvala

@ -> Ima še katera težave z vozičkom Maxi Cosi Taxi Citi ? (24.1.2005 21:36:58)

Malika, pošlji še meni... imam namen kupiti Quinnyevega Buzza... pa nikol ne veš, kdaj prav pride!

Thxs!
Afna

Stran: [1]