rinca -> dojenje na eno dojko (1.2.2008 12:18:52)
|
Sem nova na forumu, pa me zanima ali je katera izmed vas imela podobno težavo. Že 3 meseca hčerko dojim samo na desno dojko (stara je 5 mes), vendar me zadnje čase vedno bolj moti zelo opazna razlika v velikostih dojk. Včeraj sem se po prebiranju sorodnih tem odločila da znova probam začeti dojiti tudi na levo (vsa ta tri mesece se mi je mleko še vedno občasno izločalo po kapljicah, kar pa nikakor ni vplivala na velikost seveda), da bi mleko tam začelo ponovno nastajati. Tako je moja punčica včeraj zvečer in ponoči pridno sesala tudi na levi strani, a pri meni ni nikakršnega občutka novega nastajanja mleka, le še manjša dojka se mi zdi kot včeraj. Ne vem ali sem že tako psihično obremenjena s tem ali kaj, vendar me kar prime da bi nehala dojiti, a kaj ko punca noče ničesar po flaški (sem že poskušala, ker sem mislila da bo mleko kmalu zmanjkalo, ko sem začela dojiti samo na eno stran).Je pa res tudi, da je bilo na tej strani vedno manj mleka (že pri prvorojencu) - na desno stran sem lahko podojila 2-3krat zapored, da se je leva stran vsaj približno napolnila. In potem ker sem tako dojila vem da sem sama prispevala k temu, a kaj naj naredim sedaj Kaj mi svetujete? Ali naj še malo vztrajam oz. koliko časa še?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|