Blacky...a je že kaj ? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

nita -> Blacky...a je že kaj ? (23.1.2005 9:36:17)

Al ste še kr doma??? Boš še nedeljo mal izkoristla???

L.P. Anita:rozica:

eva1 -> Blacky...a je že kaj ? (23.1.2005 12:00:23)

Mene tut mal firbec matra, kako je kaj z Blacky! Upam, da bo kamlu kaj sporočila, kako je!
Eva 32t in :duda: Luka

Anonimen -> Blacky...a je že kaj ? (23.1.2005 12:07:06)

Hojla!

Pravkar sem prišla iz porodnišnice, kjer sem imela redni CTG pregled. In ne morete verjeti, CTG je pokazal, da imam popadke nekje na 8 minut. Skoraj me je kap. Jaz pa ne čutim drugega, kot da bi se :duda: krepko pretegnila oz. kot da bi me malo bolel križ, ker grdo sedim. Potem pa so rekli, da imajo eno tako že v porodni sobi. Ko sem jim rekla, da jih sploh ne čutim prav, so rekli, da lahko grem domov. Hvalabogu, da ne bom tam korenin pognala, preden bom dobila svojega :duda:. Tako da sem lepo pricapljala domov in sedaj niti še ne morem najbolj šteti popadkov, ker jih prav ne čutim. Tako da to lahko traja še nekaj dni, bomo videli, kaj nam bo prinesel današnji dan. Začuda sploh nisem nič prestrašena, vse se mi zdi tako normalno. Verjetno zato, ker me še nič ne boli, bomo videli, kakšna bom, ko bodo popadki pravi.:)-:)-

Se še javim kaj,

Blacky s :duda:

eva1 -> Blacky...a je že kaj ? (23.1.2005 12:18:27)

No, moja mami pravi, da če katera hoče pospešiti porod, naj samo hodi, hodi in hodi-ko bo že ornk križ bolel, še vedno naj hodi....tako da če želiš čimprej roditi, ti sam na špancir:)-:)-:)-, pa vsaj 5 km narest, pol pa v porodnišnico:)-:)- !
No upam, da bo čimprej, pa javi ko boš šla zares v RIM!
Pa uživaj še teh nekaj ur, dni:zmeden: s trebuščkom!
LP, Eva 32t in :duda: Luka

luna39 -> Blacky...a je že kaj ? (23.1.2005 12:54:59)

Blacky priporočam ti, da veliko hodiš v tem času, da nabereš kondicijo, da boš pri porodu lažje sodelovala, seveda pa držim pesti, da se bo srečno končalo in boš v roki pozibala drobceno malo bitje.Me zanima, če boš kaj takega odkrila na otročku, da boš rekla, po tej in tej stvari ga prepoznam 100 % in ga ne morem zamenjati za nobenega. Držim vse pesti za dober porod.Srečno:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]