ali je to strija? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Naja31 -> ali je to strija? (23.1.2005 3:59:28)

Zivjo punce,

sem v 29. tednu in se mi zdi, da se mi je naredila prva strija. Se nikoli nisem imela kaksne strije in ne vem kako to zgleda. :zmeden: Ni se pojavila na trebuhu, kot bi pricakovala, ampak na vrhu trebuha, pod prsmi, kjer se po mojem mnenju koza niti ne razteguje toliko.
Zgleda kot popokana zilica, rdece barve.

Moj dragi pravi, da ni strija, ampak ga imam na sumu, da to pravi bolj zaradi tega, ker bi jaz to rada slisala, kot zato ker je to res. :)

Lp, Naja:nosecka: in :duda:

lan -> ali je to strija? (23.1.2005 9:35:37)

Ojla Naja!
Jaz celo nosečnost nisem imela problemov s strijami (sem se pridno mazala s kremami po trebuščku,stegnih,..)Ko sem rodila in v porodnišnici,ko je drugi dan prišel naval mleka in so moje prsi zrasle za dve številki,takrat se mi je pojavilo nekaj strij na prsih.Najpre so bile take rdečkaste črtice,kasneje belo sive,zdaj se pa ne vidijo več (so se tudi prsi zmanjšale,na žalost:)-).
Drugače pa proti strijem ne moraš nič narediti,če si nagnjen na to,jih boš dobil.Lahko si pa pomagaš s kremami.Zelo dobre kreme so iz Bodyshopa (butter za telo) ali pa iz "Loocatane" (ne vem točno,kako se napiše).Njihovo karitejevo maslo je the best.

piščanc -> ali je to strija? (23.1.2005 9:54:13)

pozdravček lan,
tudi jaz sem celo nosečnost preživela brez strij, potem pa je prišel naval mleka in moje prsi so dobile vijolično zvezdico okoli bradavice, ki je potem postala svetlo siva.
drugače je pa telo tako ali tako na uporabo svoji lastnici in najbolje je ne se sekirat, pa malo uživat v razvajanju s kremami.

lp, ninatj

barby* -> ali je to strija? (23.1.2005 10:37:46)

Ojla:zajcek:

Moji balkončki so pa že zdaj :nosecka: tako pridno rastoči in packe:hudicek: so me že napadle. Čudo je samo to,da se ponavadi "naredijo" na vrhu, mene so napadle spodaj, pod bradavico:grrr: Pa se pridno mažem že od začetka nosečnosti:zmeden: Trebušček mam pa tudi ogroooomen, ampak k sreči ga še niso napadle:sloncek::sloncek::sloncek:
Sicer pa glavno da so sončki zdravi me bomo pa že preživele razne naravne dodatke ane!

Čim manj skrbi in čim manj strij:love:

pa pa
barby:metulj: in :love:31t

eva1 -> ali je to strija? (23.1.2005 12:25:29)

O punce, kok vam pa vela, ko nimate strij-men pa napadajo v vsej svoji veličini:(( pa se že celo nosečnost mažem s kremami in oljem pa nič ne pomaga-očitno podvržena temu!
Lp, Eva 32t in :duda: Luka

Stran: [1]