Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: januarja je ni bilo 2.2.2008 21:30:02
|
|
|
|
nf
|
Ajat držim pesti! Sicer pa, če je bil prvi dan tvoje zadnje M 24.12. je danes že tvoj 41. dan!!!! To je pa že zelozelozelo dober znak! Jutri takoj poročaj
|
|
|
|
RE: januarja je ni bilo 2.2.2008 22:29:02
|
|
|
|
ajat
|
Ja vem ja, da je res že dosti dni šlo mimo. Ampak, kaj, ko nimam rednih M in tako se vedno bojim, da je ni, ker prihaja ta moja tečka No zdaj sem si za foro izmerila BT. (37,6) he he Sej vem, ni prava ura, sem se že danes dosti premikala in vse. Ampak BT sem si vestno merila kar ene 20 dni v januarju, ampak .......... nisem hodila spat nikoli ob isti uri, nikoli si nisem zjutraj merila BT ob isti uri in nikoli nisem spala enako ur. Pa moja BT ni imela nikoli nekega nihanja. JE bila vedno od 35,7 - 36,5. Zdaj pa tako visoko. Sem postala prav vesela, ko sem videla koliko je Že odštevam ure
|
|
|
|
RE: januarja je ni bilo 2.2.2008 22:41:27
|
|
|
|
cina
|
Ajat, zdaj sem pa še jaz hudo nestrpna Sporoči nam hitro! Držim pestiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: januarja je ni bilo 3.2.2008 10:22:27
|
|
|
|
nf
|
Ajaaaaaat čas je za teeeeesttt A si že nardila?
|
|
|
|
RE: januarja je ni bilo 3.2.2008 11:30:05
|
|
|
|
valentina2006
|
ajat: Čakamo na REZULTAT...
|
|
RE: januarja je ni bilo 3.2.2008 11:45:08
|
|
|
|
ajat
|
ciao moje navijačice Žal vam sporočam, da je bila na testu smo ena črtica. BT danes zjutraj 37 in joški me še vedno bolijo Pa vedi ti Prezgodaj za kakršenkoli test pa mislim,da ni, tako, da žal bo kar držalo, da nisem
|
|
|
|
RE: januarja je ni bilo 3.2.2008 12:00:49
|
|
|
|
Principeska_
|
Ajat morda pa je kaj, dokler je še vedno upanje
|
|
|
|
RE: januarja je ni bilo 3.2.2008 12:02:18
|
|
|
|
valentina2006
|
ajat: Verjem, tud teb se sreča nasmehne... Pa naj te spremlja.
|
|
RE: januarja je ni bilo 3.2.2008 13:25:11
|
|
|
|
nf
|
škoda. Čeprav temperaturca je kar ta prava. Jaz še vseeno upam, da si nosečka
|
|
|
|
RE: januarja je ni bilo 3.2.2008 13:37:45
|
|
|
|
cina
|
Mogoče je res bolje, da ne upaš preveč, da ne bo razočaranje potem še večje- želim ti pa, da si .
|
|
|
|
RE: januarja je ni bilo 6.2.2008 20:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajat, pojdi h G. Pri meni ta mesec nekaj podobnega, M mi zamuja, tam dol me boli, test negativen, tako videl tudi G, ampak M ni. Me že prav skrbi, kaj je zdaj to. Me je naročil nasl. teden spet na pregled.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?