|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarja je ni bilo
2.2.2008 21:30:02   
nf
Ajat držim pesti! Sicer pa, če je bil prvi dan tvoje zadnje M 24.12. je danes že tvoj 41. dan!!!! user posted image  user posted image  user posted image  To je pa že zelozelozelo dober znak! Jutri takoj poročaj user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.2.2008 22:29:02   
ajat
Ja vem ja, da je res že dosti dni šlo mimo. Ampak, kaj, ko nimam rednih M in tako se vedno bojim, da je ni, ker prihaja ta moja tečka user posted image
No zdaj sem si za foro izmerila BT. (37,6) he he
Sej vem, ni prava ura, sem se že danes dosti premikala in vse.
Ampak BT sem si vestno merila kar ene 20 dni v januarju, ampak .......... nisem hodila spat nikoli ob isti uri, nikoli si nisem zjutraj merila BT ob isti uri in nikoli nisem spala enako ur. Pa moja BT ni imela nikoli nekega nihanja. JE bila vedno od 35,7 - 36,5. Zdaj pa tako visoko.
Sem postala prav vesela, ko sem videla koliko je user posted image

Že odštevam ure user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.2.2008 22:41:27   
cina
Ajat, zdaj sem pa še jaz hudo nestrpnauser posted image

Sporoči nam hitro! Držim pestiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.2.2008 10:22:27   
nf
Ajaaaaaat čas je za teeeeesttt user posted image  user posted image  A si že nardila?

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.2.2008 11:30:05   
valentina2006
ajat: Čakamo na REZULTAT... user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.2.2008 11:45:08   
ajat
ciao moje navijačice
Žal vam sporočam, da je bila na testu smo ena črtica. user posted image user posted image user posted image
BT danes zjutraj 37
in joški me še vedno bolijo

Pa vedi ti user posted image

Prezgodaj za kakršenkoli test pa mislim,da ni, tako, da žal bo kar držalo, da nisem user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.2.2008 12:00:49   
Principeska_
Ajat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  morda pa je kaj, dokler user posted image  je še vedno upanjeuser posted image

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.2.2008 12:02:18   
valentina2006
ajat: Verjem, tud teb se sreča nasmehne...

Pa user posted image  naj te spremlja.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.2.2008 13:25:11   
nf
user posted image  škoda. Čeprav temperaturca je kar ta prava. Jaz še vseeno upam, da si nosečka user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.2.2008 13:37:45   
cina
user posted image Mogoče je res bolje, da ne upaš preveč, da ne bo razočaranje potem še večje- želim ti pa, da si user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.2.2008 20:26:00   
Anonimen
Ajat, pojdi h G. Pri meni ta mesec nekaj podobnega, M mi zamuja, tam dol me boli, test negativen, tako videl tudi G, ampak M ni.
Me že prav skrbi, kaj je zdaj to. Me je naročil nasl. teden spet na pregled.

(odgovor članu cina)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
6.2.2008 23:33:48   
ajat
ojla
Ravno danes sem razmišljala koliko časa naj še čakam in kaj pravzaprav sploh čakam.
Glede na to, da sta mi dva testa že pokazala negativno, jima verjamem, torej čakam user posted image .
Razmišljam ali naj počakam, da pride in potem pokličem G ali naj jo pokličem takoj jutri in sestri povem situacijo.

Zdaj bom dala na ta forum mojo beležko zadnega leta, kako so prihajale moje M. Eno dobro dušo, ki se kej spozna na to, pa bi lepo lepo prosila, da mi izračuna dolžino mojega cikla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?