Mi smo pa žalostni... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Pikapolonica -> Mi smo pa žalostni... (22.1.2005 22:15:50)

.. ker je naša Tia v svoja mala usteca staknila SOOR. Saj bi morala slutiti da je nekaj narobe, ker je že nekaj dni zavračala dojenje oz. se med dojenjem jokala in pljuvala bradavico ven, predvsem pa se je nenormalno veliko jokala. Pravzaprav je samo spala in jokala. Pa malo jedla vmes. In jaz sem oni dan celo opazila, da ima bel jezik, pa sem mislila da je od mleka... Danes pa sva z možem vedno bolj opazovala ta jeziček in ko se je potem spet jokala v mojih rokah, sem nenadoma opazila še bele obloge na notranji strani ustnic. Takrat me je pa zadelo. SOOR!!! Panika! In smo šli k dežurnemu, dobili Daktarin in zdaj upamo na najboljše. Ker moj deklič je že čisto hripav od tega joka. In tako žalosten. Še dobro da ji nad previjalno mizo visi ena rožica iz Ikee, ki jo vedno znova tako razveseli...

Sem včasih mislila kako hudo je, ko jo dajejo krči. Pa mislim, da je to hujše.

Pa-pa, Pikapolonica :pika: in Tia




Trebnje -> Mi smo pa žalostni... (22.1.2005 22:17:35)

:duda:Želim vama,da se čimprej pozdravita.:duda:




Pia73 -> Mi smo pa žalostni... (22.1.2005 22:22:49)

Saj bo :pika: Moj ga je tudi mel, sam je bil malo starejši, pa 40 vročine je imel,... Sta vsaj našli vzrok! Ta Daktarin pa čudežno pomaga veš,...mi smo ga kar na dudo dal,...

Drži se :rozica::rozica::rozica:




Pupica -> Mi smo pa žalostni... (22.1.2005 23:09:57)

ni panike :pika: naša Tia ga je tudi imela, pa je šel v 1 dnevu:)-




Anonimen -> Mi smo pa žalostni... (22.1.2005 23:10:56)

Bogica:(

Sej bo kmal dobr...:):rozica::rozica::rozica:




mami3x -> Mi smo pa žalostni... (22.1.2005 23:30:57)

saj bo. pri nas ga je od treh dobila samo ena (NEZA)! PA tud mi smo mel daktarin, kje ful hitr pomagal. pozdravte se, mami3x:duda:




tia&silvija -> Mi smo pa žalostni... (23.1.2005 8:38:27)

Pikapolonica pozdravljena!

Upam, da se bo vaša Tia kmalu pozdravila.
Zanima pa me ali je ta vaša rožica iz Ikee zelena ropotuljica z orandžnimi cvetovi in rumenim obnrazkom na sredini? Sprašujem ker ima naša Tia tudi tako in ji je tudi najbolj všeč od vseh igračk.

Človek bi se vprašal???????????:zmeden:
In ena :rozica: za malo Tio.

LP, Silvija&Tia




asso -> Mi smo pa žalostni... (23.1.2005 11:21:12)

Joj Pikapolonica,

prav hudo mi je zate in za Tio, ko berem tvoje poste. V nosečnosti sva se tako veselili prihajajočega :duda:, sedaj pa en kup težav.

Upam, da bo ta nadloga čimprej minila in želim ti čim mirnejše naslednje dni, tedne, mesece...

Še eno :rozica: zate in za malo Tio

Lp asso in Nastia




Anonimen -> Mi smo pa žalostni... (23.1.2005 13:36:25)

Nisem vedela, d aje to tako grozno. Sem mislila da ima to vsak drug otrok, pa da sploh ne ve.




Pikapolonica -> Mi smo pa žalostni... (23.1.2005 13:49:09)

Ojla, punce!

Najprej hvala za vse vaše dobre želje. Je zgleda delovalo. Smo namreč že malce boljše volje danes. Daktarin je res čudežno zdravilo in belih oblogic na ustnicah sploh ni več, jeziček je pa po zunanjem robu že tudi spet rdeč. Bel je samo še po sredini. Tudi nočka je bila očitno bolj mirna kot prejšnje tri in moja Tia se je dopoldne spet malce nasmejala in pogovarjala z nama. Aja, pa končno sva se spet dojili brez joka in odstavljanja. Tako, da res upam na najboljše.

Ja, SPLIŠNI, je kar huda ta zadeva. Ampak najbrž odvisno od tega, koliko teh oblog ima po ustkih. Vsekakor pa to otročke menda lahko zelo boli oz. peče.

SILVIJA, tista rožica iz Ikee pa pri nas ni ropotuljica. Je pa takšen velik (25 cm premera) viseč cvet iz katerega potem dol visijo še štiri vrvice na njih pa so metuljček, komar, črmlj in kačji pastir. Visi ji pa na stropu nad previjalno mizico in takoj ko jo poležem tja in ko to rožico zagleda nad sabo.... se ji kar svet razjasni.

ASSO, ja, res si med nosečnostjo nisem predstavljala kako bo potem. Zdaj pa čakam in čakam in upam na tisti dan, ko bom ljudem, ki me sprašujejo kako sem, z veselim obrazom odgovorila da sem SUPER... No ja, bo že...

Pa lep pozdravček, Pikapolonica :pika:




Anonimen -> Mi smo pa žalostni... (23.1.2005 14:06:29)

Menda da, če ko vprašajo, kako si, kljub temu, da nisi najbolje, odgovoriš, da si super in da če to večkrat na dan narediš, si potem res bolje. Verjetno kar sam sebe malo v dobro voljo spraviš. Pa pozitivno energijo širiš.




lena-3 -> Mi smo pa žalostni... (23.1.2005 18:46:13)

Z gazico ji obriši obloge z jezička, potem pa namaži z Daktarinom in bo šla zadeva še hitreje stran. Je pa res zoprna zadeva, ki se rada ponovi.




Stran: [1]