Pikapolonica -> Mi smo pa žalostni... (23.1.2005 13:49:09)
|
Ojla, punce! Najprej hvala za vse vaše dobre želje. Je zgleda delovalo. Smo namreč že malce boljše volje danes. Daktarin je res čudežno zdravilo in belih oblogic na ustnicah sploh ni več, jeziček je pa po zunanjem robu že tudi spet rdeč. Bel je samo še po sredini. Tudi nočka je bila očitno bolj mirna kot prejšnje tri in moja Tia se je dopoldne spet malce nasmejala in pogovarjala z nama. Aja, pa končno sva se spet dojili brez joka in odstavljanja. Tako, da res upam na najboljše. Ja, SPLIŠNI, je kar huda ta zadeva. Ampak najbrž odvisno od tega, koliko teh oblog ima po ustkih. Vsekakor pa to otročke menda lahko zelo boli oz. peče. SILVIJA, tista rožica iz Ikee pa pri nas ni ropotuljica. Je pa takšen velik (25 cm premera) viseč cvet iz katerega potem dol visijo še štiri vrvice na njih pa so metuljček, komar, črmlj in kačji pastir. Visi ji pa na stropu nad previjalno mizico in takoj ko jo poležem tja in ko to rožico zagleda nad sabo.... se ji kar svet razjasni. ASSO, ja, res si med nosečnostjo nisem predstavljala kako bo potem. Zdaj pa čakam in čakam in upam na tisti dan, ko bom ljudem, ki me sprašujejo kako sem, z veselim obrazom odgovorila da sem SUPER... No ja, bo že... Pa lep pozdravček, Pikapolonica :pika:
|
|
|
|