Gina -> RE: oče je ponoči padel v šok (2.2.2008 17:33:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Bi pa vsem tistim, ki so ga imeli v obravnavi, pljunila v obraz! Slovenski zdravniki in zdravstvo je sramota naše države! Se absolutno strinjam. Sama imam take izkušnje s slo. zdravstvom, da me je v dno duše sram, da se temu reče evropa. Ne le mene, tudi moje bližnje so obravnavali zelo podobno, ignorantsko, neprofesionalno, nestrokovno, pocarsko in poleg tega so naredili veliko škodo večkrat. Diagnozo potavijo pravilno zgolj v primeru, ko te doleti nekaj, kar je strašno pogosto in učni primerek iz knjig. V vseh ostalih primerih 90% naših dohtarjev kapitulira, pade na izpitu. Ne bi zdaj naštevala vseh primerov, ki so se mi zgodili ali mojim bližnjim. Dovolj je, če povem, da so moji prijateljici nazadnje 3x zavrnili prevoz njene mame z rešilcem, ker kao zgolj ne zmore prenašazt bolečine, pa je imela gospa neugotovljenega raka - umrla je naslednji mesec po teh dogodkih. So rekli, da ji nič ni. Moji tašči so metali izvide z : Nič vam ni! v naročje, pa jo pošiljali k psihiatru, ona je imela raka na pljučih. Mojo hči s salmonelo so odpravili z: NIč ji ni. Naslednji dan smo leteli v lj. na infekcijsko pod nujno. Mojemu očetu, ki se premikat ne more, je na invalidskem vozičku: NIč vam ni. Niste invalid, ker multipla skleroza se itak potrdi šele na obdukcijski mizi, so mu rekli prejšnji mesec (ja, jaz bi jim tudi pljunila v obraz, upam, da dobijo vsi, ki so to rekli po vrsti multiplo, da se bodo še norčevali iz bolnih ljudi, pra[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley30.gif[/image] dohtarski. Ko sem bila nazadnje na urgenci, in so mi rekli, da mi nič ni, sem ven padla. Tulila sem - čist dobesedno med solzami in obupom, naj mi pogleda v obraz in naj mi reče, da mi ob teh znakih nič ni, če si mi upa. Pa naj mi da s svojim priikom in štempljem to na pismeno, če si upa. Si ni upal. V tla je gledal. Naredil pa ni nič. Itak. Lahko naštevam še po moje vsaj za tri liste dolg seznam. Pa bi zraven bruhala od hudega, tako se mi gabijo nesposobneži med zdravniki, ki so se že tolikokrat zmotili, vsaj konkretno na meni in meni ljubih ljudeh. Mika, teži, teži, teži. Naj ga pregledajo, naj ga dajo vsaj na ekg. Pa naj ga pošljejo na magnetno resonanco. Pa na CT. A veš, vročinski krči se poznajo na teh zadevah. Če so dolgi več kot minuto ali dve, ali koliko že, puščajo posledice na možganih, ki so vidne v teh zapisih, slikah. Ne pustit, da šparajo na njem.
|
|
|
|