atena777 -> RE: FEBRUARČKI 2007 (5.2.2008 9:37:12)
|
Za darilo pa se še odločamo, kaj bi kupili. Igrač imamo za eno celo sobo. Pol jih mamo še pri babicah in mamah, ene tri zaboje v kleti. Koliko se tega nabere. Človek ne more verjeti. Oblek pa za enkrat tudi dovolj. Bomo videli. Atena lepa tortica. Vidim tudi da ima David nov stolček :) Mi tudi nismo nič pretiravali pri darilih, no ena babi in dedek sta prinesla tak leseni stolp, ki ga ima lahko do 3 leta od Sevi (Friends), pa nekaj za obleči iz Ökaidi, midva s tatom sva kupila leseni vlakec, druga babi in dedi pa sta dala 100 EUr za na "toli" račun, pa moja mami mu je pesmico sestavila, še najlepše darilo, taka posrečena je bila. Saj itak skos nekaj dobiva,..to je bilo samo tako simbolično. Drugo leto pa, ko bo že razumel pa bo verjetno dobival bolj ob obletnicah. Stolček je pa že za sestrico he, he. V bistvu smo morali trip trap umakniti za nekaj časa, ker ven spleza in kar po mizi plazi. Če nekdo skos ne gleda bi bila lahko katastrofa. To zadevo se da v eni potezi razstaviti v majhno mizico in stolček - v bistvu je bilo v ta namen sprva kupljen...dobra zadeva. Sem Kolumbo ogrevala za to zadevo pred časom pa ni bilo interesa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] .
|
|
|
|