Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau A je katera gledala včeraj zvečer na A kanalu "Otroški skrbniki"! Matr, jest sem to prvič gledala, pa morm rečt, da so mi kr kocine pokonc stopile. Dejansko otroci skrbijo za celo družino (za starše in otroke)! V enem primeru, se mi je zdel to čist neodgovorno s strani staršev....Pazi: mama in oče sta slepa, imata 6 otrok, ta starejši hčerki (najstarejša je stara 13 let) skrbita za ostale 4 fante (najmlajši 8 mesecev)! Predno gresta v šolo je potrebno vse otroke oblečt, jih nahranit, zamenjat plenice itd., starša pa tačas pijeta kavo in kadita. Btw mama je ponovno noseča in ve, da bo breme otroka prenesla na svoji najstarejši hčerki. Izjavila sta, da bosta rabila pomoč na stara leta in mata zato tolk otrok. Pa še rekla sta, da hočeta svojim staršem in ostalim dokazat, da zmoreta - ja zmoreta, pa kaj še, sej vse naredita hčerki. Pol je pokazal najmaljšega fantka, ki je na tleh spal, ne da bi ga kdo pobral in dal v posteljico, kao da če je na tleh ga vidita in vesta kje je....****, men se je kr obračal. Pomoč sociale sta pa zavrnila, kao, da jim gre čist u redu. V takem primeru bi jest otroke pobrala, ker to pa ni za nikamor. Onadva s cigareto itd., vsako leto en otrok skoraj, otroci pa poleg šole itd. skrbijo za otroke in vso gospodinjstvo. Joj, men so živci kr poskočil. Aja pa še to, s krožnikov ne jejo, ker je potem potrebno pomivat... Sem gledala! Mislim, da te kap! Take starše bi js sterilizirala ko mačke! Pa ne zato ko so slepi, ampak odnos! Haloooooo!!!!???? Moj je mogu kr stran it, ker mu ni blo za gledat, js pa resno spat nism mogla. Boogi, bogi otroci¨!
|