|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.2.2008 23:36:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
   [Brisano sporočilo]
17.2.2008 1:14:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
   RE: februarčki 2007
17.2.2008 8:00:34   
DeMer
Dobro jutro!

Dan se je že naredil. Sam je pa mraz zunaj, včeraj ni bilo tolk mraz kot danes. No, mogoče se še ogreje.

Kolumbo, hvala za slikce. Fletna, sam previsoka za k nam. Mamo pobite stene. Iščem pa neki podobnega.

Mišek me kliče, že kakšne pol ure. šibam.

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 478
   [Brisano sporočilo]
17.2.2008 9:02:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
17.2.2008 9:05:16   
malecka_mateja
JUTRO!

Spanje za k...amapk sej bo minilo!natibiotik ji še kr ni primo in jutri zjutraj g remo k zdravniku če ji še nebo!
jaz pa jutri začnem zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam!
kolumbo slike prosim!

neli vse naj naj!user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 480
   [Brisano sporočilo]
17.2.2008 9:08:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 481
17.2.2008 9:08:58   
helimaša
Kolumbo ful hvala.....dubla vse.....ja res je lep sonček sm mraz pa k svina....zdele bom dala tamalo spat za ta prvo rundo.....pol pa vn.....pa južno kuhat.....morm deca naštimat da pele tamalo vn k jst sm dons čist gnila......kašlam k stara katrauser posted image ......tko da sm itak še drug tedn na bolovanju......nč grem k je tamala že ful sitna.....
uživejte na sončku

papa

Neposredna povezava do sporočila: 482
   [Brisano sporočilo]
17.2.2008 9:17:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 483
17.2.2008 9:17:50   
Margit
Dobro jutro!
Da se pofočkam.

Neposredna povezava do sporočila: 484
   [Brisano sporočilo]
17.2.2008 9:19:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 485
17.2.2008 9:20:25   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

NELI JEEEEEEuser posted image user posted image user posted image  TUDI TEBI VSE NAJJJJJJ PA LUPČKA OD MAJKLNA...

PA VELIIIKOOO DARIL TUDI ZA MAMICO

Pa res. Neli smo pa kar zgrešili.

Vse najboljše Neli user posted image user posted image . Si močno pihnila prvo svečko na user posted image ?
Za mamico pa šopek user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 486
   [Brisano sporočilo]
17.2.2008 9:20:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 487
17.2.2008 11:10:23   
DeMer
oo Margit...midve sva taprave ...ostale bi pa sam spale

Ja, kwa je! Jest sem bla danes ta prva!

Neposredna povezava do sporočila: 488
17.2.2008 11:13:12   
DeMer
Demer šotor je to visok k špampek...mogoče čist mal več...sm šla zmert 105cm u višino

U, hvala za mere. Bom prou pogledala, če nam paše. Rabmo neki tazga. A ma kera kakčno veliko škatlo od pravlnega ali katerega drugega stroja? Odvoz brezplačen. user posted image

Soncek je lep, sam mraz pa k ....... Smo čli prou na hitro do Obija, ker sem končno mojga v štecuno naterala, pol pa pridemo tja, majo pa dlih danes inventuro. No, ja bojo še malo počakale moje poličke. Nikjer ne bodim belih polic 1,5 m dolge. user posted image

Zdej grem pa hitro kuhat!

Fajn bit!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 489
17.2.2008 11:52:16   
atena777
Margit hvala za nasvete, bom upoštevala!
Bimbi že pije, tudi slezov sirup - vendar baje, da zdravniki sedaj po novem to odsvetujejo, da lahko zadeve še poslabša user posted image
Upam, da bomo zvozili brez antibiotikov. Vročine nima, ampak baje, da pri pljučnici ni nujno, da ima človek vročino.
No ne vem, ven bomo malo šli, preveč pa ne upam.

Si pa lepo napisala - najlepši treenutek dneva - jutranji nasmeh našga sončka user posted image .

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 490
17.2.2008 12:05:56   
DeMer

Demer šotor je to visok k špampek...mogoče čist mal več...sm šla zmert 105cm u višino

A to je do vrha?

Neposredna povezava do sporočila: 491
17.2.2008 12:42:07   
Bubilu
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Bimbi že pije, tudi slezov sirup - vendar baje, da zdravniki sedaj po novem to odsvetujejo, da lahko zadeve še poslabša user posted image
Upam, da bomo zvozili brez antibiotikov. Vročine nima, ampak baje, da pri pljučnici ni nujno, da ima človek vročino.

Si pa lepo napisala - najlepši treenutek dneva - jutranji nasmeh našga sončka user posted image .

Maj je tud hripavo kašljal pa sm mu dajala Slezov sirup in je bolje. Se mi zdi, da je to zarad tiste sluzi, ki mu iz nosa zadaj teče. Baje tudi zato včasih otročki bruhnejo, ko zelo kašljajo, sploh pa če je še nosek poln.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 492
17.2.2008 12:43:16   
Bubilu
IZVIRNO SPOROČILO: Bubilu

Enako user posted image

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 493
17.2.2008 13:17:12   
Anonimen
Dan punce, kako kaj?

Vidim, da ste pridne zvečer. Js žal spet nisem zmogla matineje, ker sem čakala, da se naš gospod VD premakne izpred ekrana, ampak noooooo....user posted image Si bom mogla res umislit en  lap top. user posted image

Jasna81 ali nisi ti enkrat omenila, da je tvoj Alen tako kašljal? Kaj si naredila? Ne vem ali naj čakam na ponedeljek, ali naj kar na metelkovo kličem? Malo me skrbi, da ne bi bila kaka pljučnica. Moj je tudi dobil antibiotike. Mene spet neki glava hoče bolet. Je rekla pediatrinja, da zgleda drug od drzga nazaj zbolevamo. Najbolj se mi smili David, tastari bomo že nekako.

Atena ja, mi smo tudi imeli tako situacijo, pa nam je P dal prospan sirup za redčenje sluzi, ker kot je Bubilu napisala, je baje to od tega, ker jim sluz teče nekam zadaj, pa ne morejo izkašljat. Alenu sem poleg prospana začela še izdatno spirat nos s fiziološko + korenine belega sleza. Zraven je pa še (in še vedno) pil sirup Bimbi echinax, ki ga js resnično ne morem prehvaliti. Od tedaj še nismo bili bolani, pa se skoz družimo z malimi otročki. Aja - pa luftanje stanovanja tudi priporočajo. Eno veeeeliiiiko user posted image da se David kmalu pozdravi!

Pa hvala za vse spodbudne besede ob jutrišnjem razgovoru! user posted image user posted image Me je kr strah...

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 494
17.2.2008 13:18:56   
Anonimen

Ti ga pošlem po mejlu

Kje pa sem jaz kake slike dobila, a? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 495
17.2.2008 13:20:11   
Anonimen
Jst še mal počakam, mogoče pa uleti Jasnauser posted image

Ma sej pravim, da mi je Collin McRae zavzel stolček pred PC. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 496
17.2.2008 13:21:31   
Anonimen
NELI vse najboljše za 1. svečko!!! user posted image user posted image user posted image Za mamico pa seveda user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
17.2.2008 13:23:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
jaz pa jutri začnem zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam!

user posted image user posted image user posted image Držimo pesti za 1. dan!

Pa za Tjašo tudi ena veliiika user posted image , nej vam prinese zdravja!user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 498
17.2.2008 14:30:07   
Bubilu
IZVIRNO SPOROČILO: Bubilu

Maj je tud hripavo kašljal pa sm mu dajala Slezov sirup in je bolje. Se mi zdi, da je to zarad tiste sluzi, ki mu iz nosa zadaj teče. Baje tudi zato včasih otročki bruhnejo, ko zelo kašljajo, sploh pa če je še nosek poln.

Ma, sm zmedena, za redčenje sluzi sm mu dala Prospan, za pomiritev pa zvečer Slezov sirup.

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 499
   [Brisano sporočilo]
17.2.2008 19:59:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bubilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Škrlatinka: Otrok jo lahko preboleva večkrat
Škrlatinka je nalezljiva bolezen, za katero zbolijo največkrat otroci. Za razliko od drugih otroških bolezni, pa lahko z...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?