|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
10.2.2009 11:33:30   
ribicau
Včerej sem v Mullerju vzela eno gosenico - belo, v katero se potem vtakne toliko svečk, kolikor je let. Pomojem jo bom namontirala na metuljčka namesto trupa. No pa sej ni tolk važno kako bo zgledala, važno, da bo dobra user posted image .

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
10.2.2009 12:15:24   
malecka_mateja
ne nisem imela v mislih teh barv ker tudi meni niso dobra in preveč umetna. rjavo dobiš da v smetano daš mal kakava, rdečo dobiš jaz jo dobim za jagodnim ekstraktom, roza pa kr z sokom za mešanje. pač probaj, oranžna lepo pride z sokom ace.

ampak tile ekstrakti mali ko so pa rabiš res malo da se pobarva tko da jaz dost tega uporablajm če že kaj barvam ampak je pri meni bolj redkouser posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
10.2.2009 12:16:41   
malecka_mateja
user posted image
ta je dobra

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
10.2.2009 14:38:45   
ribicau
Super!

1001 ideja. Zdej pa ni hudič, da ne bi nekej ratal.

Neposredna povezava do sporočila: 4629
10.2.2009 19:25:45   
malecka_mateja
ojla!

ribica seveda bo ratalo.user posted image

jaz pa sem super odpisala izpituser posted image tko da vem da sem ga nardila.sam zdaj mam angleščine katere me je strah kot hudiča, ker mi nikoli ni ful super šla oz me j...slovnica razumem in gvovorim dobro. tega vem da v prvo nebom nardila ampk enkrat bom.bom se v druge premete poglobila pa bo.
v glavnem da sem tega nardila in tako imam že 4 narejeneuser posted image user posted image user posted image kako sem ponosna na sebe, samo še 4 in  bravo jaz.še sam polovuca, res sem zelo vesela.
grem zdaj papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
11.2.2009 7:01:13   
malecka_mateja
jutro!

a ste se vse izgubile????

mi gremo zdaj v ikeo.če katera kaj rabi naj me pokliče ji prinesemuser posted image

zdaj pa zapravljatuser posted image papa

Neposredna povezava do sporočila: 4631
11.2.2009 7:18:30   
Anonimen
Morgen!

Mateja, razturaš! Bravo! user posted image  Zdej pa fajn zapravljaj!

Mi smo tudi učeri. Sm šla v chiccota v celje, ker zapirajo trgovino, pa imajo 50-70%, ampak niti ene pametne stvari ni not. user posted image  Smo pol zavili do BC in je Alen dobil take 2 ful lepi majčki. Pol sma midva za sebe še najdla po en zg. del v NY.

Js sm dans čist nenaspana. Sm bila že ob 4h auf, ker je moj skoču iz postelje, kot bi ga kdo brcnu vn. Se je zvečer ful najedu, pol pa spat. user posted image  Valda se je pol v wc-ju dajal - bruhat, al ne? In kaj nej js delam? Nč, perilo sm šla obesit. Ob 4h zjutri... No comment...user posted image

Alen je učeri čist fajn zdržal dan baje, ko sem prišla, sem že bila pripravljena na jok in prepričevanje, da je vse ok... On pa cel vesel prilaufu iza vogala... user posted image

Dans mam spet ful dela. Odločbe o dopustu... user posted image

OK, grem počas. Se slišamo!

Neposredna povezava do sporočila: 4632
11.2.2009 8:44:21   
Tabali
Morgenuser posted image
Bravo malecka user posted image  You´re the best.  Don´t worry about your english. It will be good! Svaka ti čast. Samo tako naprej user posted image user posted image user posted image  Pa danes si kar privošči, si si zaslužila user posted image .
Jasna bravo za Alena in njegovo dobro voljouser posted image .
Mi mamo pa danes spet vrtec popoldan. Že komi čakamouser posted image . Pa razmišljem, če bom v stanju zvečer, da bom našim pridnim delavcem na gradbišču, za jutr zjutraj k kofetu, hurmašice spekla. Res so pridni user posted image , tko da je najmanj kar si lahko zaslužijo nekaj domačega user posted image .  Sem prav zadovoljna da je tako.
Ajd punce lepo se mejte na današnji dan (pa tudi na vse ostale ofkors user posted image ).
Upam, da je Majkl že boljše in da Kolumbo čimprej z user posted image  pride domu user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
11.2.2009 13:44:59   
ribicau
Oj!

user posted image  malecka_mateja, ko bi bla jest vsaj pol tolk pridna ko ti....user posted image

Torto sem spekla včeraj. Naredila sem sacher, in sicer prvič. Res jo nisem še nikol delala. Glede na to, da se jo namoči samo z marmelado me skrbi, da ne bo dovolj sočna user posted image . No ob 23ih sem jo prelila s čokoladno glazuro in ugotovila, da sem čist preveč zaspana, da bi čakala, da se ohladi. Tko da sem si naštimala alarm ob 5.20, da jo dokonca okrasim. Afkors sem alarm ugasnila in isto sekundo nazaj zaspala do 5.50. Pol pa hitr uuf, pod tuš, glavo oprat....pa torto do konca spacat. Naredila sem kao metuljčka. Nekej me je jeb...smetana, tko da glih prou estetska ni, ampak Eva bo pa že vedla, da je metulj. Seveda dobite slikce!

V petek, ko imamo slavnostno akademijo sem ugotovila, da nimam pod milim bogom kej oblečt. Sem že v ponedeljek v Kranju iskala kej pametnega, pa nič nisem najdla. No dons sem šla med malco ven, tko da sem si najdla eno črno belo tuniko, ki se s širokim trakom pod prsmi zaveže, pa 3/4 črne hlače - na rob! Zdej bi pa zraven pasl al salonarji al pa črni škornji s peto...pa nimam ne enega in ne drugega. No ene nizke salonarčke imam, samo niso glih delan za mesec februar user posted image  Povabil smo tud predsednika Turka, tko da morm bit res mal bolj zrihtana, ker bom z njim v prvi vrsti sedela, če pride seveda. Moj je napisal 3/4 knjige in mi pripada mesto v prvi vrsti user posted image

< Sporočilo je popravil ribicau -- 11.2.2009 13:46:00 >

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
11.2.2009 19:57:57   
DeMer
Ojla!
Ribicau, če še ni prepozno, za vnete učke sem jaz kupila za Marka smetliko. Dobiš v lekarni in narediš k čaj in ji daješ obkladke. Pr nas je zdržal 10 s, ampak je zelo pomagalo, bolj kot antibiotične kapljice.

Z zamudo, ampak izuser posted image : VSE NAJ NAJ EVA!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DeMer -- 11.2.2009 19:58:21 >

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
11.2.2009 20:03:31   
DeMer
Seveda VSE NAJ NAJ TUDI OSTALIM SLAVLJENCEM!!!!!!

Hvala za čestitke. Mi smo praznovali bolj na izi, ker Mark še ni čisto ok. Je  pa že zelo dober. Zdaj se norice sušijo, po ritki bolj počas, po obrazu so že zginile. Tko da upam, da bo do vikenda ok. Večji žur bomo pa kr drug vikend naredili, da se mali dobro pozdravi.

Jest sem bila danes doma oz na bolniški. Sem imela pregled za ščitnico. Z UZ niso nič odkrili, bojo še kri gledali. Je pa reku zdravnik, če hočmo met še enga user posted image , je boje da jamljem tablete, ker je bolje več hormonov kot manj. user posted image No, ja pa naj bo tako.

Mali spi, jest pa mojga čakam, da pride domov.

Joj, Maj pozdravi se! Obogi Šime, ma pa zdej veliko dela. Upam, da se hitro navadijo.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
11.2.2009 20:05:46   
DeMer
RR - februarčki 2007 kličejo, da se oglasijo in poročajo:
  • Atena007
  • Margit
  • DArca
  • Visnjaaa
  • Pikecpokec
Res vas že dolgo nismo slišali!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
11.2.2009 20:12:16   
malecka_mateja
dan!

evo zapravli boga in pol zdaj pa bo lepo!user posted image user posted image ZA POSTLO SMO DALI SAMO 60 EVROV JE IZT LESA BELA IN FUL LEPA, IN ŠE MASIVNA ups črke.se splača.

tko da zdaj začnemo renovirat, je pa moj na radar naleto ko smo že bili skoraj doma je bomo 250 evrov kazni in 3 točke ker je 16 prehitro pelouser posted image user posted image user posted image mater sem mela tako vse pokvarjeno.

hvala tabali itak da se ne sekiram in da bo angleščina če ne v prvo pa vd rugouser posted image
zdaj pa grem ghrem zjutraj delat.lep večer.papa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
11.2.2009 23:18:41   
DanijelaNeli
Čer.....mal čekiram kaj je tu novega....
Te dni nisem imela sploh časa za nič...sem prav zanemarla RR.Ma če non stop nekam letim.Delam dopoldan,Neli ni v vrtcu,ker prav grdo kašljamo...prej sem bla v Kopru in sem vzela Tropotčev sirup..A kaj ko ga noče pit!!!Sem prav jezna...s tem kašljem ne pridemo nikamor...dva tedna zdrava, potem pa spet bubani...user posted image

Malo z zamudo,a upam,da opravičljivo....
user posted image user posted image čestitke EVI od Ribicau in MARKU od DeMer za dve svečki!!!user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
12.2.2009 5:23:03   
malecka_mateja
jutro!
sam da vas pozdravim, grem delat. tjša je ostala pri tašči ker greva oba zjutraj delat in se vrtec komaj ob 6 odpre pa je nemore noben peljat pa jo bodo oni peljali.takoj po šoli pa grem v šolo danes angleščinauser posted image mater da nas niso vsaj do torka fraj dali sej ne zdržiš še od enega rezultatoiv ne zveš pa se moreš že z drugim obremenjevat.sej bo.

gre zdaj lep dan vam želim.papa

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
12.2.2009 7:17:54   
Anonimen
Jutro!

Komi sm se prišlepala do službe! Zgleda se me neki loteva. Spet! Skoz mi sili na bruhanje...Ej majke mi, v življenju se ne spomnim, kdaj sem bila tako bolana. Učeri sm cel dan preležala.

Moj še kr driska, milijonkrat na dan. Alen se pa pači zraven, pa govori "ati kiska"user posted image  Pa vsakič ko gre on kakat, reče "jooj, joojj, kiska je" user posted image  Opica mala!

Učeri je bil spet dobre volje, ko sm prišla po njega. user posted image

Nimam več energije za pisat!

Vsem slavljenčkom, če sm slučajno kerga izpustila, z zamudo vse naj naj!

Se slišimo!

Neposredna povezava do sporočila: 4641
12.2.2009 8:01:56   
ribicau
Dobro jutro!

Vsem našim malim februarčkom vse najboljše user posted image .

Naše praznovanje včeraj je uspelo. Eva je dobila tobogan
http://www.lovecnacene.si/smoby-tobogan-z-vodo-254x106x134/m/11207/# 

in pravo kolo s čelado (ogrodje Evinega kolesa se mi zdi, da je čisto oranžno, nič črno, pa na ročajih ima trakce, tko da je na izgled za punčke in za fantke), se pa normalno pelje oziroma hočem rečt, da z nogami čisto lepo doseže pedala in poganja (sva jo zmerla, je velika 93 cm)....no samo za poganjat jo je treba še mal naučit, ker ji ne potegne, da mora z nogami poganjati naprej, ona namreč skoz bremza
http://www.schwinnbike.com/usa/eng/Products/Kids/Details/1320-S9TIGER-Tiger

Od naju je pa dobila meter za na steno (tak kot ga ima Maj od Kolumbo) in stenske dekoracije, za njeno sobo....ki jo bomo začel kmal delat user posted image .
Za večerjo smo imeli pečene orade in krompir z blitvo, za posladek pa seveda torto metuljčka. Zdej čakam, da moj slike naloži, pol vam jih pa pošljem. Slikou je z njegovim fotoaparatom, jest se pa v to potem ne spuščam in download-am.

Sem pa jest čist smotana. Spet so se mi vneli sinusi in sem danes zjutraj klicala kr mojo zobarco, če mi lahko napiše antibiotike, da sem se ognila vrsti pri moji dohtarci. Tri tedne nazaj, če se spomnite, sem dobila Hiconcil 2 škatli in jih vse pojedla (no verjetno bi mogla tud mal počivat in preležat, ampak to ni blo možno), pol je bla pa zdej Eva prehlajena in se mi zdi, da sme od nje še enkrat dobila. Že predvčerajšnjim se mi je zdelo, da se mi vse skupaj seli na sinuse, včeraj sem bla že mal smotana, dons zjutraj sem pa čist zatečena v oči, lica, čelo, pa cela glava me boli, tko da sem kr klicala mojo dobro prijateljco, ki je zobarca, da mi je napisala nove antibiotike. Joj, se moram poštimat do sobote, ko gremo smučat. Sem pa tej prijateljici tud rekla (skupaj gremo smučat), da s sabo mal več tablet vzame...če jih bomo slučajno rabil user posted image . Nisem bla že bolna na leta oziroma, da bi mogla jemat antibiotike, tko da se mi zdele pomojem vse vrača.

< Sporočilo je popravil ribicau -- 12.2.2009 8:06:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
12.2.2009 9:03:15   
Tabali
Dan user posted image
jao jaz sem pa danes čist hin - namesto, da bi me sonce mal prebudilo, sem zaspana ko pesuser posted image user posted image user posted image , najrajš bi kar zdele tuki pod mizo zlezla pa do 16.00 adijouser posted image user posted image user posted image
Hej Malecka - ti moram povedat kok naša mala Štajerka pravi, če ji rečem al pa naredim neki, kar ji ni všeč: " OOOO tota mamauser posted image user posted image user posted image user posted image ", pa še za glavo se prime po možnosti zraven in gre ven user posted image user posted image user posted image
Take ma, da se ji praktično mormo skoz režatuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa včeri sta z enim fatkom v vrcu posodo skupi pomivala - on je pomivu, ona je pa izplaknila pa zložila tidte krožnike na kup, da so se kao odcedili in posušili user posted image user posted image user posted image
Sem pa totalno razočarana, ker moram zaradi enih izpuščajev na nogi pit neke konjske tablete in zaradi tega počakat z user posted image inuser posted image  user posted image user posted image user posted image . Šele aprila lahk greemo v akcijo jaoooooooooo - no bo pa novoletni naš novi bebač user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
12.2.2009 10:22:22   
DanijelaNeli
EEJ!
Ribicau-ful lepo kolo,prav simpatično...
Mene tudi daja brzina kaj ji kupit za rojstni dan????Pa sem bla včeraj v Okaidiju,sem ji vzela iz nove kolekcije krilce,majčko in žabice... v taki jastog barvi,ki bo spomladi in poleti moderna.Sam pa imajo ful stvari iz nove kolekcije,res lepe stvari.Pa do Trsta bom skočila ji kupit Geox teniske al čevlje.
Teh igrač ima preveč in ji tudi nisem hotla kej spet basat z igračami,razen kakšne kocke bi prišle v poštev...

Zdaj letim pospravljat,peglat,pucat...ker delam popoldne in bi rada pred vikendom imela vse tip top.Tako,da ne bom imela v ponedeljek preveč dela,ker še tako bo veliko pripravljanja za mini žur...

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
   [Brisano sporočilo]
12.2.2009 13:09:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 4645
12.2.2009 13:25:35   
Tabali
HEJ KOLUMBO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
JOJ KAKO STA LEPA !!!! Cukrček je Rok, res. Pa ti tud vsa cvetoča - BRAVOuser posted image user posted image user posted image
Ej še enkrat iz srca - čestitke, pa naj se Maj čimprej pozdraviuser posted image
Joj sploh se ti ne sanja kako si mi polepšala danuser posted image !!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
   [Brisano sporočilo]
12.2.2009 14:21:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 4647
12.2.2009 14:26:24   
Tabali
Hahahahahahahahauser posted image user posted image user posted image
to moram takoj mojmu povedatuser posted image , s poudarkom, da se mi ni treba ne vem kok matrat z hujšanjem preden zanosim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
12.2.2009 22:38:19   
helimaša
KOLUMBO kok je luškan tale tvoj ROK.......pa čist črn......res je srčkan.....ti si pa tko dobr zgledala......prov za na foto šutinguser posted image ......jah super....sm da se mate kul.....škoda za MAJKLA k je bolan in zate ker ga ne vidiš.....si ne predstavljam.....sej bo....pol se bote pa itak skup crklal......

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
13.2.2009 7:07:13   
malecka_mateja
je kolumbo je domauser posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla kolumbo!
pa kok je cortkan rok!user posted image user posted image pa čist je majklu podoben!al pa se mi zdi.ti pa si tud zelo lepa na slikci čist vsak cvetoča.

se javim še pol kaj ker še nisem pri sebi.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?