|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
5.2.2009 10:13:31   
Tabali
Jao malecka pr teb je še radio živčen ratu user posted image user posted image user posted image user posted image
sem v niskem štarti že ene par dni, danes pa sploh user posted image user posted image

KOLUMBOOOOOOOOOOOOOOOO

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
5.2.2009 10:15:19   
helimaša
pa smo res šašave.....ps kvs je zdej KOLUMBO........to ne morš vrjet......marde je ŠIME okol podu pa ne more sporočituser posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
5.2.2009 10:19:31   
malecka_mateja
tabali radio pa zdaj je že moj živčen poleg mene.vsake tolko vpraša a je žeuser posted image user posted image user posted image
še malo pa bo cel RR z njo!

GO KOLUMBO GO!

helimaša mogoče pa je res z njo pod narkozo pa še ajatauser posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
5.2.2009 10:21:25   
Anonimen
Res ne vem, kaj zdej kolumbo študira?! user posted image  

user posted image    user posted image  user posted image  Moj bebi brca ko nor, je še on živčn... user posted image

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4479
5.2.2009 10:23:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
helimaša mogoče pa je res z njo pod narkozo pa še ajatauser posted image user posted image

Tooooooole si pa g. šime ne sme dovolit! Sej ja ve, da me čakamo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4480
5.2.2009 10:25:08   
Tabali
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Res ne vem, kaj zdej kolumbo študira?! user posted image  

user posted image    user posted image  user posted image  Moj bebi brca ko nor, je še on živčn... user posted image

hahahaha - jasna ta je pa dobra, ma tvoj bejbi ve da se neki lepega dogaja pa je vesel user posted image user posted image user posted image

ŠIME ZBUDI SE!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
5.2.2009 10:33:17   
helimaša

Tooooooole si pa g. šime ne sme dovolit! Sej ja ve, da me čakamo? user posted image

ja to pa res......user posted image user posted image user posted image dobr si tole povedala.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
5.2.2009 10:34:41   
Anonimen
Helimaša pazi se, če ti misliš takele pelat čez 1 mesec! user posted image

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4483
5.2.2009 10:34:45   
helimaša
moj tud noro brca......se že pripravlja.....mi je že v pondelk nakazal lažne popadke....tko da sm mislna da bom kr pred KOLUMO.......pa hvalabogu da še ne.....morm it še na eno deklišno.....ma ne smem pol vsega zamudituser posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
5.2.2009 10:36:19   
malecka_mateja
user posted image

TABALI A JE ŽE KAJ?A TI SI JI SMSM POSLALA?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
5.2.2009 10:37:33   
Tabali
jst sem še zmer na preambuli sklepa - skoz preverjam, da nisem pravne podlage zabluzila user posted image user posted image user posted image
šašava do konca user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
5.2.2009 10:38:54   
malecka_mateja
zdaj že men brcauser posted image user posted image user posted image sam nevem kaj!

helimaša tolko glej da nas tine pustiš tako dolgo čakat.ker čene pridemo v lj v P.še mal pa bom zdaj za kolumbo šla.

Neposredna povezava do sporočila: 4487
5.2.2009 10:39:50   
Tabali
ma ne vem če je že kaj - nisem še nič dobila
sam da bo vse v redi pa bo
jao Helimaša, res, če bo še pr teb takole pol bomo že čist natrenirane za Jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
5.2.2009 10:44:01   
Anonimen

zdaj že men brcauser posted image user posted image user posted image sam nevem kaj!

Tole je lahka znak za sračkalico, ko si tolk nervozna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4489
5.2.2009 10:47:03   
malecka_mateja
kok se nam bo kolumbo smejala ko bo brala. tako sem se vamjaz pred 2 letoma ko pri meni tudi nikamni šlo in ste cel dan čakale in dihale z mano.upam da vseeno neboste tolk naterirane da boste pri menii vdrugo tudi tako dolgo čakale,ker tega si ne želim več.

tabali kdaj planirate drugegaa?
mi ga bomo letos nardiliuser posted image če bo ratalo.
zdaj že gledama kako bi to sobico preuredila v tjašino tamko imava zdaj rač.in igralnico v enem.

sma se včeraj pogovarjala da glede na to da dejanova firma misli ful odpuščat in jim je že prepovedala nadure...neupava iti v kredit in začet gradit ker nevema kako bo. tko da se še s teb obremenjuejm.
sem že včeraj rekla bom glih do konca stanjovanje pri tašči na vrhu do konca nardila in bom brez kredita in mela bom 3.5 sobno sanovanje čeprav celo življenje taščo na grbi.
ker mam že čist vsega dovolj

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
5.2.2009 10:48:08   
helimaša

helimaša tolko glej da nas tine pustiš tako dolgo čakat.ker čene pridemo v lj v P.še mal pa bom zdaj za kolumbo šla.

mateja sm pr men je ajn k ne bote čist toćn vedle kdaj grem rodit......upam da bom mela cajt napisat da grem pa da vas pustim mal v negotovostiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4491
5.2.2009 10:50:35   
Tabali
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

upam da bom mela cajt napisat da grem pa da vas pustim mal v negotovostiuser posted image user posted image

hahahahahahaha - to bi bilo enkratno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
5.2.2009 10:55:16   
Tabali
Malecka - jaz upam da nama rata čim prej še enega brcača narest user posted image user posted image user posted image user posted image  (sm že neki sanjala, da je bilo januarja user posted image  - pa ni, tko da gremo s polno paro naprejuser posted image user posted image user posted image )
ma ne sekiri se zarad bajt pa tega, sicer pa če rihtaš stanovanje v nadstropju bo tašča mela tebe na grbi user posted image user posted image user posted image  
pri nas se moj tud neki sekera pa bluzi 100 na uro, jaz pa pravim, da dokler smo zdravi, mamo otroke i lahko delamo - ni zime, se bo vse uredilo 100% s taščami nad nami al pod nami, vseenouser posted image

Malecka - jst se še kako dobro spomnim tvojega poroda - sem ležala na intenzivni, kao omejena uporaba mobičev pa to, sam me je moj skoz mogu obveščat kaj se dogaja s tabo user posted image user posted image user posted image , pol se je pa Tjaša rodila ko sva midve z danajo pricapljale domov user posted image  uh je bilo fajn

< Sporočilo je popravil Tabali -- 5.2.2009 10:57:18 >

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
5.2.2009 11:02:31   
malecka_mateja
tabali zdaj si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image ja tašča mene na grbi haha!
sej tast je ful kul tašča dela skoz popoldan tko da bi bil mir sam vseeno nevemkako bi to šlo.

joj pa še mogla semse zdaj zjokat ko si tako lepo napisala in obudila spomine na tisti dan.res vse ste bile z amno in me vzpodubujale še druge punce res je bilo lepo.pa najprej se je rodila žanet pol je postala tjašauser posted image user posted image user posted image

helimaša raje ne delaj tega sej vidiš kaksmo živčne boljše da nič ne poveš sam pošleš sms da mate bebikouser posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
5.2.2009 11:09:37   
Anonimen
zATO PA ITAK PRIDNO ŠTUDIRAŠ, PA SI NAJDEŠ SLUŽBO OD 7-15H IN NE VIDIŠ TAŠČE CEEEEL TEDEN! user posted image

Joj črke!

Ja, tvojega poroda se pa še js spomnem! Sma začele isti dan, asm js nism bla sposobna ob 23h zvečer držat mobija v roki, tako, da sem sporočila nasl. jutro. In pol si mi pisala nazaj, da imate Žanet! Pol pa si je ati premislu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4495
5.2.2009 11:10:33   
Anonimen
Mene neki ful pika v sp. delu trebuha! user posted image  Sej ne vem, al mi dela domišljija al kaj...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4496
5.2.2009 11:15:48   
Anonimen
Kolumbo je pa zjutri pisala, da je njeno dete točno kot ura (rodila na PDP) user posted image  Se je matrala s popadki, pol pa na CR.

Pol sm ji pa še povedla, da dobi 150€ od quelle al neckermana...Za vse otroke, rojene na 15. v letu 2007.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4497
5.2.2009 11:16:09   
malecka_mateja
kolumbo nehaj pa hitr sporoči bo jasna res rodilauser posted image user posted image

jasna pshia dela!sam dihajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
5.2.2009 11:17:17   
Tabali

Mene neki ful pika v sp. delu trebuha! user posted image  Sej ne vem, al mi dela domišljija al kaj...

Jasna mal zraka, pa zadihi pa plaža pa koktejl user posted image user posted image user posted image  sej bo v redi, mora bit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
5.2.2009 11:18:23   
Tabali

Kolumbo je pa zjutri pisala, da je njeno dete točno kot ura (rodila na PDP) user posted image  Se je matrala s popadki, pol pa na CR.

Pol sm ji pa še povedla, da dobi 150€ od quelle al neckermana...Za vse otroke, rojene na 15. v letu 2007.

hahaha - ja pol si je pa mizo za tiš tenis kupila user posted image
jao so to bili cajti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.