ribicau -> RE: februarčki 2007 (14.1.2009 8:08:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Margit pa še.....glede alergije.....sva glih prej z Matejo govorile po telefonu...Majkl ma tut ene fleke po nogah (od pete do kolen - zadaj)...pa nimam pojma od česa....mal sumim tale mraz pa žabe, pa toootalno suh zrak v bajti...po drugi strani pa kakšno hrano...ne vem... Ej Kolumbo, naš Matic tudi že dva dni hodi iz vrtca čist flekast. Lica ma nenormalno rdeča in ne tako vročična, kot neke vrste lišaji. Pa sem hotla na jedilnik pogledat kaj so jedli takega v ponedeljek. Sam še ni bilo jedilnika gor. In tudi zvečer se zbuja, ker ga nekaj zvija po trebuščku. Jutro! Naša Eva je pa čist spraskana za vratom in na notranji strani komolca leve roke. Pojma nimam od česa. Se pravi jo je ful skrbelo, kar pomeni, da je spet kakšen dermatitis na pohodu. Zdej smo imel cca 1 mesec mir. Sej tud drugače Eva nima tega veliko, tko mogoče v velikosti 1cmx0,5cm pod kolenom, al pa na notranji strani komolca, pa še to na vsake toliko časa, drugače pa tega nima. Zdej pa tud jest ne vem kaj je to. Včerej sem jo fino namazala, dons bomo pa vidl. Me pa kr skrbi, dons ponoč se je zbudila in ful jokala, pol je pa enkrat na pol vstala in z glavo z vso močjo udarila ob letve posteljice. Upam, da ma obraz cel. Sej pol sem jo prestavila k nama, samo ker je bla tema, nisem točno vidla, kam se je udarila. Upam, da me bo moj zdele kej poklical ko vstaneta in poročal kako kaj je. Margit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/darilo.gif[/image] vse najboljše tudi od mene!
|
|
|
|