Anonimen
|
Jutro! Kolumbo super vlak! Kolk kompletov je to vse skup? Js niti nimam kam dat vse to. Je pa res super. Hvala za slikice, bom mojemu doma pokazala. Sma čist napaljena zdej. No naše jutro je bilo turbo jutro. No, moj je še pred tem imel turbo dan. Pa tudi noč... Zgleda ima trebušno gripo - bruha, sračka, slabo mu je. Mi je ful čudno pa hudo gledat, da je on bolan, ker mu nikol nč ne fali. In ker je Alen HB ok, sem ga popakirala k mami danes. Je mal cmeru in govoru "mami tudi, ati tudi" Da bi še midva šla zraven. Uf upam, da ne bo kriza spet v vrtec it. Sej zdej je že ok, z dedijem sta šla naložit drva v peč. In Alen je očaran nad ognjem... Učeri sm bila tolk naspidirana, da je bilo kosilo kuhano pol ure po mojem prihodu (ok, sej je bila samo juha z domačimi žličniki, lignji in pomfri, ampak vseeno ), sm spucala celo stanovanje, pomila in zribala celo kopalnico, pa še spisek naredla za v trgovino, kaj bomo rabili za NL. Sam zgleda praznovanje, kot smo bili zmenjeni odpade. Men se že trebuh fajn vidi, v službi že vsi vejo , doma pa nobedn od staršev. Sam sestre. Mam nek tak občutek, da še res ne bi povedala... Če bi lahko, bi bila tiho do poroda, pol pa sam rekla evo Sem pa spet učeri uporabla Angel Sounds - kok to dete skače... Glede na to, da je Alen ultra miren in priden, bo zgleda tale pravi navihanček. OK, dost teženja, se tipkamo spet. Pište kej, js sm dans skor sama na šihtu.
|