ribicau -> RE: februarčki 2007 (23.12.2008 20:53:44)
|
Čer! Eva spi, moj je na eni izmed nevemkolkih novoletnih fešt, jest pa delam potico, pospravljam, zmazala sem zdele v trenutku eno čokolado...pa seveda, čekiram RR. Smo bli dons u LJ pri privat alergologinji - pediatrinji...je pregledala vse Evine izvide, pa vse sem ji opisala - sem ji domala jest povedala kaj in kako, ker sem že tko načitana tole, da bi bla lahko že alergologinja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] in a veste kaj pravi, da Eva sploh nima slabih izvidov in ona jo ne bi dala na dieto brez jajc, da to ni nič takega če ima to v krvi, pa če nima težav če jajca je ni potrebe, da bi bila na dieti brez jajc. Kar se pa mleka tiče je pa tud rekla, da ima eva že skoz precej nizko vrednost IgE-jev v krvi in da če bi ona vodila zdravljenje, da bi že opravila pravokacijo - se pravi, da bi ji 3 dni dajala mleko za pit in če želimo, ona to lahko izvede. Pa tud rekla je, ko jo je pregledala, da ni nič narobe z njo, kožo ima lepo, motornično več kot dobro razvita (seveda je bla po celi njeni ordinacijo - moj jo je skoz lovil), pa tud baba da se reče (mal čez 90 cm in 14 kg). Na dodatne teste kožne in krvne je rekla, da brez veze plačujemo, če smo jih opravili tri tedne nazaj. Seveda sva bla z mojim takoj za pravokacijo in januarja jo tri dni vozimo tja, kjer bo pila mleko. Se morm zment za dopust. Zdej je pa tko...pr tej dr. je seveda vse plačniško, če nimaš napotnice. Dons smo plačal 55 eur. Pravokacija pa naj bi bila 30 eur/dan x 3 dni. Pa sej nama ni problem plačat, če bi se vse skupej seveda mal premaknil, pa da vidmo kje smo. Bom pa probala od Eve pediatrinjo naštimat za napotnico, čeprav je 10 % možnosti, da jo dobim. Sem se že za 1. testiranje kregala, ko je bilo več kot očitno, da ima alergijo na KM, da sem dobila napotnico, zdej pa bo pa sploh problem, ko smo šli na vzporedno testiranje in dodatno mnenje - dohtarji so ful občutljivi na to [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], samo men se pa čist jebe, kaj si misljo, sej gre za mojga otroka. Je pa tud tko, ta alergologinja je rekla, da ima Eva ful šasn, da bo pravokacija negativna in bo lahko vse skupaj jedla....kao da je ful ljudi, ki jim v krvi pokaže, z uživanjem alergena pa potem nimajo težav. Zakaj bi jo imeli na dieti, če to ni potrebno.... U glavnem, sem kr vesela, da se je tkole izteklo. Samo a vidte, dva različna dohtarja, dve čist različni mnenji. Eno mnenje stroga diete, drugo mnenje brez diete + pravokacija! Pol se pa zalet.
|
|
|
|