DeMer -> RE: februarčki 2007 (18.10.2008 8:33:01)
|
Dobro jutro! Uh, končno vikend, končno smo lahko mal potegnili. No, moje dva še kr vlečeta. [sm=smiley1.gif] Jest kuham kompot, ker je Mark nor na kompot. Ugotovila sem tudi, da je nor na kitajsko hrano. Ene parkrat vsa jo šla iskat in je prou veselo jedu z nama. [sm=bravo.gif] MIdva obožujeva azijsko hrano, tako da sem prou vesela, da se nama je pridružil še Mark. Tko bomo šli lahko prej kam na počitnice tja. [sm=smiley36.gif] Sanjam...... No, Mark z žlico je solato, včeri kalčke, predvčerajšnjim srbsko in na koncu popije kis.[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Sej mu ne pustim, ampak mu očitno paše kislo. Pr nas je megla, ne vem kaj bomo počeli, mal razsuvali po hiši. [sm=smiley36.gif] Pol popoldan pa gremo k mojim na kostanj. Kosilo: pečeni makaroni, solata in juha iz ovsenih kosmičov. Makrano skuham skoraj do konca, naredim polivko iz faširanega mesa, por popražim in vse skupaj zmešam in dam na pekač, čez pa še kisla smetana + jajc + sir. Ima ker drug recept? Lepo se mejte, pa povejte če je kje sonček, pridemo tja! papa
|
|
|
|