|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Lagal se je
1.2.2008 19:45:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Oprosti anja, ampak se ne strinjam s tabo.

Veš kaj, fronta v službi user posted image A žena pa nima ves dan dovolj fronte doma? A njej pa ne bi prijala kakšna prosta minutka s prijateljico? Ona si tega ne zasluži?
Če tako razmišljaš draga moja se ti slabo piše. Kot vidim pričakuješ otroka. Prvega?
Premalo se ceniš. Jaz sebe cenim in mi zagotovo ne bi bilo všeč, če bi mož vsak dan po službi šel na pijačo, doma pa bi mi nakladal kako dolgo je bil v službi in kako ubogi je, kako gara. Ker se gara tudi doma. Še posebej ko pridejo otroci. In otroke zmeraj naredita dva, a ne? Zakaj bi jih pa vzgajal samo  eden?

Vseeno pa laž je laž. Majhna ali velika. Laž pomeni neiskrenost in nezaupanje, kar pa nista ravno dva trdna temelja za uspešno zvezo.

user posted image

Draga silvya,

kako se meni piše je mar samo meni. K vedeževalkam ne hodim, torej se mi vsako napovedovanje prihodnosti zdi nesmiselno.

Midva s partnerjem imava pač oba svoji fronti na delovnem mestu in mene niti slučajno ne gane če s pisarne ne pride naravnost domov oz. mi na kraj pameti ne pade, da bi ga zasliševala o tem kje je bil in s kom.
Saj je dovolj star, da ve kaj je dobro in kaj ni.

Tudi on mene nikoli ne zaslišuje če sem morda pri kozmetičarki med službenim časom, meni se pa tudi ne zdi pomembno, da to povem.
Pa sem zato slaba oseba? Daj no mir. Zakaj je potrebno iskati samo slabo v človeku?

Vsekakor pa bi me pogrelo, če bi me doma čakal nekdo, ki bi stalno sumničil in me po krivem obtoževal.

Pogovor je edina rešitev in ne glas ljudstva.

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
1.2.2008 19:59:02   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Pogovor je edina rešitev in ne glas ljudstva.

Saj za to ravno gre. Ravno to sem ti hotela povedati. Da če si dva, ki skupaj živita in imata otroke, morata toliko zaupati, da odkrito povesta, da po službi pač še gresta tja in tja. Pol pa problemov s sumničenji in slabe volje tudi ne bo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.2.2008 21:58:11   
sneguljčica
Meni pa se zdi bedno zdaj njega zagovarjat, da to počne zaradi nje in njenega "teženja". Tudi velika razlika se mi zdi med "ne povedati kje je" in "zlagati se kje je".
Kaj misli tip, da jo pokliče iz bifeja in ji reče: "zdaj sem še v službi, pridem takoj domov" in da potem reče "jaz tebi ne bom polagal računov". Kako pa naj ona njemu sploh še kaj zaupa in kako naj potem ve, kdaj govori resnico in kdaj ne...
Miss lady, tega vsekakor ne smeš pustiti tako kot je. Zavedati se mora, da ima doma otroka in ženo, da ni več sam in se kdaj tudi čemu odpovedati.
Načeloma sem za pogovor, ne za maščevanje, čeprav mi je Kalbotov nasvet kar všečuser posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.2.2008 22:07:56   
cina
Prijazno mu povej, da te ne moti, če kdaj kam gre, da bi rada samo iskrenost, ker mu jo tudi ti daješ. Povej, da nikoli ne boš znorela, če bo rekel, da bi kam šel. In glej, da tudi ne boš, ne tečnari!!!!!! Pokaži razumevanje, saj se obrestuje. Povej, da če se bo spet lagal, bo pa sledil kakšen ultimat.user posted image
Ali pa se dogovorita, katere dneve ima on za 'hobije' in katere ti. user posted image

(odgovor članu sneguljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.2.2008 22:31:39   
mama54
Meni pa se zdi bedno zdaj njega zagovarjat, da to počne zaradi nje in njenega "teženja". Tudi velika razlika se mi zdi med "ne povedati kje je" in "zlagati se kje je".
Kaj misli tip, da jo pokliče iz bifeja in ji reče: "zdaj sem še v službi, pridem takoj domov" in da potem reče "jaz tebi ne bom polagal računov". Kako pa naj ona njemu sploh še kaj zaupa in kako naj potem ve, kdaj govori resnico in kdaj ne...
Miss lady, tega vsekakor ne smeš pustiti tako kot je. Zavedati se mora, da ima doma otroka in ženo, da ni več sam in se kdaj tudi čemu odpovedati.
Načeloma sem za pogovor, ne za maščevanje, čeprav mi je Kalbotov nasvet kar všeč

Se popolnoma strinjam.
Tam kjer so laži ni spoštovanja do partnerja in posledično tudi do otrok.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu sneguljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.2.2008 10:52:49   
tatam
Ko pride domov mu daj tamalega in odidi kam po svoje.Reci da prideš hitro, daj si pa fuuul časa.Ko prideš domov boš pa vidla kak bo razpoložen,če bo skapiral,da ne dela prav ali ne!

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.2.2008 14:58:24   
tehnofil
Zakaj se mi potem mora lagat???

Laže se vedno z namenom koristi.
Korist je lahko dejanska ali navidezna-obljubljena. Včasih ima laganje točen namen npr. laganje da prikriva sestajanje z ljubico, drugič ima laganje navidezeno korist - da se ni potrebno pregovarjati.

Bolj je pomembna pogostost. Posamezni so dobesedno bolni na laganje. Zlagali se bodo tako pogosto, o staver za katere jih sploh ne sprašuješ in je čisto nepomembno kako je dejansko, se bodo zlagali. Zakaj?

Modra so iz otroštva prinesli izkušnjo, da so lahko lagali nekaznovano, da so jim verjeli ali se delali da jim verjamejo, v glavnem, da so na boljšem zaradi laži. In ko pride način obnašanja v navado,... se lažejo, ne da bo sploh pomislili, da s tem nekoga užalijo, da ga imajo za tako neumnega da naj bi njim verjel vsako laž. O tem sploh ne razmišljajo, ker njim laž postane tako resnična kot je tebi resnica.

Vsekakor je laž orodje otrok. Torej, vprašanje je ali je tvoj partner odrasel?. In kot takim moraš z njim ravanti. Kar se laži tiče prav gotovo kot z otrokom.

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 32
5.2.2008 23:05:45   
spacika
to so pa moski!
Tudi moj se je ze ene parkrat zlagal, in to tako kot pri tebi. češ, da bi se jaz razburjala, če bi povedal po pravici, da kam gre.No ja nisem naredila nič, sva se pa pogovorila, in nekak sem doumela, da moški izbirajo najlažjo pot in da je ta najboljša že v štartuuser posted image več mi ne bo nikol jasnouser posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.2.2008 23:21:17   
taja27
Jaz ne toleriram laži. Razumem pa moškega, da se mora spihat, oddahnt, da rabi čas zase ... ampak jst, kot ženska tud rabim to. Torej midva imava dogovor, da imava vsak dva večera na teden zase (šport in ostale reči) ostale večere sva pa skupaj.

(odgovor članu spacika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.2.2008 11:36:31   
barby78
Danes sem mu rekla, da vem da se je lagal in je rekel, da to zato, ker bi mu sigurno težila

Ja,to čist isto je meni rekel bivši,ko sem ga dobila na laži.Je rekel,da se raje zlaže,kot pa da mora potem mene poslušat.moški,so pač moški!

Ampak niso vsi enaki,da ne bo pomote,so si pa zelo podobni user posted image user posted image user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.2.2008 11:40:29   
silvya
In zato ker so pač moški jim je to dovoljeno, oz. bi me ženske morale to tolerirat? 

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......