Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako odvadit lulanja ponoči 1.2.2008 7:29:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bo katera povedala kakšen predlog (ki ga še nismo prakticiral), kako ste to rešile ga bom tudi jaz vesela. Naša je bila letos stara 5 let, pa ima tudi še pleničko ponoči. Sem pa že spraševala strokovne delavce, kaj se da narediti, pa so mi odgovorili, da je do 7 leta to še tolerantno. Mislim, da bo prišel čas, ko bo sama od sebe nehala.
|
|
|
|
RE: kako odvadit lulanja ponoči 1.2.2008 7:37:20
|
|
|
|
debeluška
|
Mi smo začeli tako da sem ji rekla da ne bo več spala z pleničko ampak brez nje. Šla sem kupit podlogo za na jogi če se slučajno polula da ni jogi moker. Probali smo tako in tako je nehala lulat v pleničko. Proti večeru ji dajem zelo malo za pit. Ko umijeve zobke ji rečem naj gre lulat da se nebo ponoči polulala. Na začetku sem jo tudi jaz zbujala naj gre lulat da se nebi polulala,potem pa sem jo pustila ker tako se nebo navadila da jo lulat. Stara bo 4 leta in se je ponoči polula ene 3krat. lp
|
|
|
|
RE: kako odvadit lulanja ponoči 1.2.2008 8:10:37
|
|
|
|
NEVA-1
|
Jaz kakšnega nasveta glih nimam, ker pri našihdveh je bilo zelo enostavno vse skupaj, ko sta bila suha podnevi sta bila tud ponoči... Povedat pa hočem to, da je imel fantek naših znancev nekaj narobe z nadledvično žlezo in je še pri 10-ih lulal v posteljo, pa so ga vozili okol vseh strokovnjakov, pa mu niso mogl nič pomagat, tko da ima ponoč še zdej plenico...
|
|
|
|
RE: kako odvadit lulanja ponoči 1.2.2008 8:20:10
|
|
|
|
Marogica
|
Meni se zdi to za 4 oz. 5 letnika kar pozno...da še lula ponoči. <kaj pa pravi zdravnica? Je to še normalno? Mi smo našega dajali ponoči(preden sva šla midva) spat, še enkrat na stranišče. Je opravil kar na pol v spanju. Pa seveda podlogo smo kupili, za kar nam je jogi hvaležen . To z manj pitjem preden gre spat, pa ne vem, če ravno kaj pomaga.... Jaz bi vsekakor vprašala pediatrinjo, saj lako gre za psihično ali fizično motnjo...
|
|
RE: kako odvadit lulanja ponoči 1.2.2008 14:16:52
|
|
|
|
ROŽICI
|
mam podloge..sam vseeno jih je polulala če je bla brez pleničke. zdravniku sem povedala pa je reko da je do enega 5 leta normalno potem pa bomo zdravili...baje jim nekaj primankuje in to se da pozdravit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Top ideje za otroško silvestrovanjeSilvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?