Alergija (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Tato -> Alergija (31.1.2008 20:17:07)

Pozdravljene punce !

sedaj sem v 14. tednu, in so se mi po trebuščku in okoli prsi začele pojavljati rdeče pikice, ki so videti, kot majhni mozoljčki. Koža me zelo srbi. Ali mogoče ve katera, zakaj se je to pojavilo ? Ali je mogoče to od hrane, kake kreme ? Hvala za odgovore. 

bastian111 -> RE: Alergija (31.1.2008 20:31:22)

Več dejavnikov je lahko,sama Alergija se pojavi hitro in ponavadi hitro izgine! Zdravnik mi je enkrat rekel ,da je alergija kot tiger "pride in odide!. Lahko je od kakšne kreme,gela za toširanja ali celo od mehčalca! Od hrane bi se pokazalo tudi drugje!
In kakšno kremo uporabljaš za strije?

Tato -> RE: Alergija (31.1.2008 20:34:53)

Za strije uporabljam od " Sanosana mama krema proti strijam ," ki sem jo kupila v Sanolaborju.

bastian111 -> RE: Alergija (31.1.2008 20:37:03)

Jaz uporabljam kremo  VICHY, je bolj klinično preizkušena! Poskusi zamenjati pa boš videla reakcijo!

Tato -> RE: Alergija (31.1.2008 20:40:14)

IZVIRNO SPOROČILO: bastian111

Jaz uporabljam kremo  VICHY, je bolj klinično preizkušena! Poskusi zamenjati pa boš videla reakcijo!

Kje pa si kupila to kremo ?

Gina -> RE: Alergija (31.1.2008 20:45:50)

Jaz sem v nosečnosti postala alergična na pralne praške. Prej sem dolga leta uporabljala ariel in persil, v nos. pa kar naenkrat pikice, ...pikice, ki niso hotele izginit. Pa nisem sploh verjela, da bi bil možen prašek. Pa je bil. Zmenjala prašek, pikice proč. Simpl.

Stran: [1]