|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naj pokličem ali grem?????
22.1.2005 20:42:23   
mala maja
Zlate punce s predlogi na dan prosim.

Okoli štirih popldne sem sla na WC ker me je full doll tiščal pa salbo sem se pučutila. Opazila sem krvav madež. No kmau so se začelei precej boleči popadkih.
Malo sem se ustrašila. Šla sem se stuširat da bom šla v porodnišnico(moj pa na žalost vmes zaspi) in tako sem pristala pred TV. No v izcedku so še vedno krvave nitke(niso madeži) , popadki pa niso več tako boleči in tud ne pogosti.

No pa sem se spet razipsala:zmeden:.

Aja no ampak mene vseeno zanima kaj mislite naj pokličem v porodnišnico ali naj kar grem tja. Malo me skrbi da me bodo postrani gledal in da sploh ni nič da samo paniko delam.

mala maja in Matevž 33t
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.1.2005 20:44:06   
*maja
Jaz bi šla na tvojem mestu kar v porodnišnico, če ne drugega da te dajo na ctg in da vidiš, da je vse OK ;).

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2005 20:44:32   
morskadeklica
Jest bi na tvojem mestu šla v bolnico vsaj preverit. Noben te nima pravice gledat postrani, zato so tam!!!

lp:nosecka::muca:

Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2005 21:06:28   
puri
Jaz bi tudi šla kar v porodnišnico, ali pa vsaj pokliči!!!:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2005 21:48:37   
Gina
Pokliči, saj ti bodo najbrž rekli, da se pridi pokazat. Bodo vsaj pogledali, če si zaprta, pa na CTG te bodo dali.

Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2005 10:12:13   
piščanc
upam, da si šla v porodnišnico!!bolje panika kot pa problemi

vse naj naj

Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2005 14:00:24   
eva1
Mala maja, sporoči kako je kaj s tabo-no edino če ne ležiš v porodnišnici!
Upam, da je vse ok s tabo in z :duda:!
Lp, Eva 32t in :duda: Luka

Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2005 23:00:34   
mala maja
Hojla!!

No da se pofočkava. Še sva v enem kosu.

Ja sem klicala v porodnišnico pa so mi rekli da naj kar pridem da bolje da pridem zastonj kot pa da je kaj hudo narobe.

Ja CTG ni kazal popadkov (več-ker mali prav heca),sledi o krvi ni bilo več... Ja samo mali je mal zaspanček tako da moram šteti gibe. Danes je pravi razgrajač napram drugim dnem.

Sem pa se spomnila da sem se zjutraj zelo fino sunila v buhija. Ja sem tako široka da ko sem hotla s prazno kartonasto škatlo čez vrata ni šlo. Verjetno je bila posledica krvavitve udarec.

LP mala maja (pa se še naprej beremo)

Eva pri nas mamo pa tud Lukca. No ja Lukata ki pa je star 4 leta in je še vedno Lukec.9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?