|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
10.3.2008 12:36:49   
spelka12
sabsa user posted image user posted image
savinjka a ti pa že jutri pregled. Uf bom stiskala pesti za tebe.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
10.3.2008 13:10:55   
Goldy
Anadejka in paddy - en velik objem za vaju tudi od mene.

Sabsa - super, jaz se že pripravljam za jutri, me pa vse boli kakorkoli se prestavim ali hodim. Pa saj bo.

Linda25 - krasno, toliko zarodkov! Vauuu!

Lep dan!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
10.3.2008 13:13:47   
Linda25
sabsa, čestitam za 8 celic. Držim pesti, da se jih čimveč oplodi.

Goldy, hvala. Upam, da bodo zdržali tile moji zarodki.

Lp

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
10.3.2008 13:18:41   
Zvezdica
PIKA 74, Anadejka in Paddy
Zelo mi je žal. Naslednjič pa user posted image , ok? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 10.3.2008 13:19:15 >

i belive i can fly....

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
10.3.2008 13:21:34   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Ponedeljek ,10.03
Sabsa - punkcija
m.rudovic - ET

Torek ,11.03.
Goldy - punkcija
Žirafca - punkcija 

Sreda ,12.03
Linda25 - ET
Jadrnica - UZ
Ozone - punkcija

Petek, 14.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ
Barbarela77 - ET

Sobota, 15.03.
Sabsa - ET

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 10.03.
 Dobrovoljčica - UZ  user posted image
Gloria - NS user posted image
Mijavček - UZ

Sreda, 12.03.
Pf - UZ

Ponedeljek, 17.03.
 Lejla007 - UZ

Četrtek, 20.03.
Anime - UZ

user posted image

user posted image  Gita14 user posted image
user posted image   Črni Tulipan user posted image
user posted image   Banga user posted image
user posted image   Cati user posted image
user posted image    Mimmyuser posted image
 user posted image    Reni70 user posted image
user posted image Pika74user posted image
user posted image Anadejkauser posted image
 user posted image Paddy user posted image
user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Tejki greje   user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Špelka12 greje     user posted image user posted image   - TEST 16.03.2008
Jelka123 greje      user posted image user posted image   - TEST 18.03.2008
Paki greje      user posted image   - TEST 19.03.2008
m.rudovic greje         user posted image user posted image   - TEST 24.03.2008
Konina greje       user posted image user posted image   - TEST 25.03.2008

user posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Sabsa (Menupur)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš)
  • konina (IVF;LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image  

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • Sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič), 21.03. pri ses. Blanki
  • Paddy (1.ICSI)
  • Crnitulipan
  • banga
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) 
  • Anadejka

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka, Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14

user posted image

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image  

user posted image  Dobrovoljčica user posted image  

user posted image  Lejla007 user posted image  

user posted image  Shuka user posted image  
user posted image  Anime user posted image user posted image
user posted image    Mijavček  (10.03.)
user posted image   Gugu
user posted image   Mihi78  (test 10.03.)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
10.3.2008 13:44:32   
Anonimen
user posted image    Reni70 user posted image
user posted image Pika74user posted image
user posted image Anadejkauser posted image  
 user posted image Paddy user posted image

Punce moje mi je zelo žal, da tudi tokrat ni uspelo. Kar pogumno, enkrat nam bo uspelo.

Pikovit, ja končno si se vrnila. user posted image  A si bla velik na flaški?user posted image

Mismis, tebi bom pa res kupila medaljo za seznam. user posted image

Sayuri, sem se takoj spomnila nate, ko je bila reklama za gejšo. Ja, takoj sem vedla od kod tvoje ime. user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4156
10.3.2008 13:54:17   
Anonimen
m.rudovic in konina, čestitke na uspešni transfer. user posted image  

Pa tud vsem vam, ki ste šele imele punkcijo, čestitke, pa držim pesti za številčnejšo oploditev jajčecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4157
10.3.2008 14:04:30   
m.rudovic
ojla vidim da ste zelo pridne in ste že vse zvedele ja od6 so se oplodile4 2 so vstavili dve pa čakata do srede  test je 24.3 jaz sem vredu malo boli še od punkcije ampak bo minilo vsem ki ni uspelo en velikuser posted image  za vse ostale pa da čimprej zagledateuser posted image user posted image . lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
10.3.2008 14:07:04   
sapi
sabsa sedaj samo še na pikice počakaš, da bi se lepo oplodile in bile čim bolj kavlitetne ...
Linda25 super za zarodkeuser posted image ...

sapi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
10.3.2008 14:42:44   
paddy
ojla punce,hvala vam da nas ki nam je spodletelo tako tolažite,res ste super,če vas ne bi bilo bi nam bilo še težje.Hvala vam.  lp.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
10.3.2008 15:08:29   
bambi75
Pa kaj je bilo to danes.
Pika74, Anadejka, Paddy user posted image user posted image user posted image
Od sedaj naprej pa čakam samo lepe novice, kajti je bilo dovolj slabih za danes.user posted image
Sabsa bravo za 8 jajčk.user posted image  pa tudi Linda lepo število zarodkov imašuser posted image .

No jaz pa sem prišla iz Mb s polno vrečko injekcij. Je res sprememba ko vidiš takšno količino zdravil in se šele sedaj zavedam da bo precej več pikic kot pa sem jih imela v kratkih postopkih.

Pa še nekaj. V Mb se jm je pokvaril aparat za merjenje Bhcg in so morale ubožice še kar čakati na rezultate, ko sem jaz ob pol enih odhajala, rekli so jim še cca. 1 uro pa so bile že od 8 ure tam.

(odgovor članu paddy)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
10.3.2008 15:21:44   
sayuri
Joj, kar ne morem verjet. user posted image  Pika74, anadejka, paddy user posted image user posted image user posted image  Pošiljam vam objemčke in veliko volje ter moči. Izjočite bes in žalost, potem pa v nov boj. user posted image  IVFjevke imamo železno glavouser posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
10.3.2008 16:08:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Paddy, tud zate objem
user posted image  

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
10.3.2008 16:21:50   
jelka123
toliko sem vam že danes dagajauser posted image ,tudi jaz sem imela grozne sanje ouser posted image

vsem želim samo pozitivne misli

et 03.03
test 18.03

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
10.3.2008 16:33:56   
Mijavček
Ojla!

Rudovic čestitam za user posted image user posted image , zdaj pa možgančke na off in se razvajat!
sabsa, 8 celic, je bilo pro meni magična številka user posted image .

evo zdaj pa poročilo z UZ:
noseča sem 5t in 6d, gestacijska vrečka je velika 13mm, plodka pa še ni videt, oz. nekaj je, ampak ni bla ziher, da je to to. Potem pa jaz; kaj pa ta drug? in se mi je samo zasmejala in rekla, da je zaenkrat ena vrečka, je pa tako zgodaj in da ni rečen, da se ne pojavi še ena, ker je tud ena senčka še bla... Tako, zdaj vem da IMN ni, kaj več pa še en vem. Kontrolni UZ imam čez en teden, torej 17.03. Bla sem pa tok živčna, da mi je šlo kar na jok, še preden je sploh zalaufala UZuser posted image  Sem smotka.user posted image

Sem pa dobila tudi že materinsko knjižico in sem važna tok, da se bom kar razpočlauser posted image .

Pikovit, uelkom bak!

Bejbe, kot sem oblubila, pade danes proti večeru še ena gajba heinekena: Upam, da ste u formi...user posted image

Upam, da vas ne bom u kronike spremenila (gajba za beto, pa gajba za vrečko, pa gajba za plodek, pa gajba za srček,...user posted image ).

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
10.3.2008 16:40:17   
pikovit

Ojla!

Rudovic čestitam za user posted image user posted image , zdaj pa možgančke na off in se razvajat!
sabsa, 8 celic, je bilo pro meni magična številka user posted image .

evo zdaj pa poročilo z UZ:
noseča sem 5t in 6d, gestacijska vrečka je velika 13mm, plodka pa še ni videt, oz. nekaj je, ampak ni bla ziher, da je to to. Potem pa jaz; kaj pa ta drug? in se mi je samo zasmejala in rekla, da je zaenkrat ena vrečka, je pa tako zgodaj in da ni rečen, da se ne pojavi še ena, ker je tud ena senčka še bla... Tako, zdaj vem da IMN ni, kaj več pa še en vem. Kontrolni UZ imam čez en teden, torej 17.03. Bla sem pa tok živčna, da mi je šlo kar na jok, še preden je sploh zalaufala UZuser posted image  Sem smotka.user posted image

Sem pa dobila tudi že materinsko knjižico in sem važna tok, da se bom kar razpočlauser posted image .

Pikovit, uelkom bak!

Bejbe, kot sem oblubila, pade danes proti večeru še ena gajba heinekena: Upam, da ste u formi...user posted image

Upam, da vas ne bom u kronike spremenila (gajba za beto, pa gajba za vrečko, pa gajba za plodek, pa gajba za srček,...user posted image ).

Mijavček user posted image user posted image user posted image

Dejmo to raj v živo spelatuser posted image tolk gajb pivauser posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
10.3.2008 16:41:09   
pikovit
Dakec a si me pogrešala?user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
10.3.2008 16:43:58   
Mijavček
dakec je zdaj Sponž user posted image

Pikovit, jaz sem prec za eno srečanje. Kot sem že povedala, sem barjanka (kaj več žal ne morem izdat), pa mismis je tud, ti pa se mi zdi tud nisi daleč, kot sem enkrat neki ujela. Kaj pa če zorganiziramo eno snidenje nekje v LJ?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
10.3.2008 16:46:05   
pikovit
Mijavček jst sem takoj za to.

Kaj je zdaj Dakec?Sponžuser posted image A to ma pa mal francoskega prizvoka?user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
10.3.2008 16:47:27   
Mijavček

Pikovit, jaz sem prec za eno srečanje. Kot sem že povedala, sem barjanka (kaj več žal ne morem izdat), pa mismis je tud, ti pa se mi zdi tud nisi daleč, kot sem enkrat neki ujela. Kaj pa če zorganiziramo eno snidenje nekje v LJ?

Tok sem smotan napisala...., snidenje seveda velja za vse, ki ste kle gor... A ste za? 

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
10.3.2008 16:50:34   
pf
Amelia v Umag greva za tri dni, namakala se bova pa v bazenu.  Malo le vprašaj G glede dopusta na oddaljeni destinaciji (letalo). Kaj jaz vem, midva bova letos preskočila dopuste z letalom in pa tudi preveč oddaljene npr. južna Dalmacija. Sicer sem vredu in moja bebica tudi, ampak me vseeno ne vleče. Res je, da nekatere gredo brez zadržkov kot si rekla, ampak moraš vedeti, da so verjetno te ženske tudi brez zadržkov zanosile in o vsem razmišljajo malo bolj na easy kot me, ki smo dale procedure in živčne vojne skozi. Takšno je moje mnenje, seveda pa če želita in si vredu, pa verjetno ni nekih ovir. 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
10.3.2008 16:51:42   
pikovit
Mismis ma pa novo zvezdicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
10.3.2008 17:10:26   
Anonimen
Mijavček, nova kandidatka za mamico. Vidiš, da se je vse lepo odvijalo. Kar na izi naprej.  Srček bo, navijam pa za dva. user posted image

Pikovit, čau. DaisyE mi je dala nick Sponž. Se ti zdi Francosko? user posted image  

Punce, moje bi čvekala sam moram it. Konec službe, doma računalničar, pol aerobika, pranje glave, uff se dogaja.

No pa vam moram povedat, da smo mal uporabl veze in poznanstva za moj postopek user posted image , tak da vam povem kakšen bo rezultat. Zdej pa bi že lahk kej blo, a ne?

Pikovit, sejem poroke? Prideš?user posted image

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 4173
10.3.2008 17:21:07   
bambi75
Mijavček user posted image user posted image user posted image . No pa so se začele boljše novice. Jok pa spada zraven. Saj veš user posted image  so cmerave user posted image . Gajba danes pa gajba spet naslednji teden ko se bo videl še drugi, ti se boš pa res čisto spufala, moraš začeti šparat saj veš kako dragi so user posted image . user posted image  user posted image  
Se mi zdi da si moj letnik upam da bo letos uspešno za nas.user posted image
Pikovit pa je nazaj. Kje pa sta naročena na genetiko da tako dolgo čakata na izvide. Midva sva bila v Mb lani novembra pa sva izvide dobila že po 3 tednih.Na odvzem krvi pa sva čakala 2 meseca.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
10.3.2008 17:23:27   
bambi75
m.rudovic user posted image user posted image  za user posted image  user posted image . Zdaj pa se naj le lepo zasidrata pri tebi.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?