|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
5.3.2008 21:16:28   
Goldy
Pa čestitke vsem noveim nosečkam, tistim, ki pa vam ni uspelo pa en velik objem.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
5.3.2008 21:20:43   
mihi78
Linda, sapi, bambi (pa če sem katero pozabila), hvala za lepe želje in čestitke. Bomo res še počakali na ponedeljkov beta HCG.
gugu mene tudi je... izcedki, tak prozorno-rjavi al kak bi se to opisalo. Bomo videli kaj to pomeni.
Nočko, grem ker sem utrujena zjutraj pa spet akcija! user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
5.3.2008 21:20:43   
gloria
Punce se opravičujem ker se včeraj nisem javila ker enostavno nisem imela močiuser posted image user posted image user posted image .Zvedla sem da sem na sveže okužena z toxoplazmo in kaj je najhuj je v prvih treh mesecih.Moj gin.me je pod nujno poslal v lj.in povedal da bodo verjeten čistili.Tako sem bila obupana še posebaj ko je bil včeraj uz ok plod velik 6.2 cm.srček bije,na koncu pa izvem da sem okužena.Prej sem pričakovala da bo spet kaj z plodom narobe kot pa to.Letela sem do svojga dr.,pisala Pušenjaku na kaj so mi odgovoril da naj še počakam da se lahko zdravim ter v 18 tednu nardijo ac kje se bo vidlo ali je otrok okužen,ter da se lahk še vseen odločim na slav.Zjutraj sem šla v lj.ker so mi sam potrdil okužbo ter dal upanje da se lahk ozdravi z antibiotiki,je pa smola ker je sveža okužba in to v prvih treh mesecih.Dvojni test je pozitiven tak da sem dobila rovamycine 3 na dan po 2.Naročena sem na ac 16.4. do takrat je pa vse v božjih rokah.Mam eno vezo katero nisem izkoristila danes je pa moj poklical in me bo ta gin.napotil k eni dr.ki se sam ukvarja z toxo.Baje da je še bol zapleten ker je zanositev po ivf-u ter ker sem prvič okužena.Pred mano je bitka katera me ne bo pokopala ampah dala moči.Teško mi je sam pomislit na to da bi morala v 20 tednu na splav.Upam da bo vse ok.Danes sem že bolje ker močno upam da bo z otrokom ok.Ali imate kake izskušnje z to okužbo?Jaz sem že vse pregledala in posledice za otroka so res grozne,zanima me kolka je možnost da se otrok rodi zdrav...Juter grem na ns ker so mi tako svetoval.
Juter preberm kaj je novega ker sem danes res utrujena.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
5.3.2008 21:23:02   
mihi78
gloria, držim pesti, da bo vse OK. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
5.3.2008 21:25:41   
netka34

Ma dej Gloria, ne, no!!!!!!!!! Tok te čakam, pol pa ta grozljivka tle gor!!!! Kar srce mi je preskočilo enparkrat!! ŠIT, ŠIT!!

Pa kaj , kako je lahko prišlo do tega?? A maš muco doma??

Držim pesti, vsi jih držimo, ....prosim, naj bo ok!!!!!......

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
5.3.2008 21:34:01   
gold fish
Gloria - še tukaj ...user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
5.3.2008 21:35:15   
gloria
Hvala punce...Sploh baje ni važen če maš muco ali ne ker je lahk kaka hrana,sadje, solata,meso(recimo iztrebki od mačke in je to prašič pojel)krivo da je do tega pršlo.Njeni iztrebki so baje ful nevarni pa sploh ne veš gdaj si bil v stiku z njimi.Grozno...že od včeraj sam o tem prebiram da sem že čist zmešana...

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
5.3.2008 21:55:14   
dajamaja
Gloria, tole je pa resnično pretresljiva novica. Sploh ne vem, kako napisati...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdrži punca!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
5.3.2008 21:56:10   
spelka12
mihi iskrene čestitke user posted image user posted image . Te je pa user posted image  dobro namučila a ne.
gloria user posted image user posted image  ajoj. Sploh nisem vedela, da je ta tox....... tolko nevarna .Res mi je žal. Vseeno upa, da ti bodo lahko pozdravili brez čiščenja. Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.
m.rudovič madonca cel dan čakam poročilo. Ti, ti. Še malo pa bo petek. Držim pesti.
dakec se strinjam s tabo. Jest v blaženem stanju anadejka pa takole. smajlikinizadovoljen.

Ej a se vsem trebuh tako napihne? Sem si šla za foro mert trebuh in poglej, poglej - idealna mera 91 cm. Samo ne pasu ali jošk ampak TREBUHA user posted image . Če v službo hodim v trenerki, ker mi nobene hlače niso več prav. Hudiča.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
5.3.2008 22:04:46   
sapi
gloria groza, res ti želim, da se vse lepo izteče in, da bi bil otroček zdrav ... pa enega pujseka za srečo user posted image

sapi

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
5.3.2008 22:13:03   
kikaa
Mijavček - upam, da bodo tudi pri meni take posledice po uporabi Menopurja kot pri tebi user posted image

Drugače pa je v tem postopku kar nekaj stvari drugače kot pri prvem. Več se gibljem in se počutim nekako bolj fit kot prvič, bolj skrbim pri prehrani, imam Menopur, odločila sem se tudi, da bom šla kar kmalu po Et delat, to pa najbolj zato, ker sem v prejšnjih postopkih ko sem dobila M in prišla delat, so vsi z dolgimi facami rekli, ko so me videli: "kwa spet ni ratalooooooooo?" in to mi je bilo zelo težko. Tako da sem se odločila, da grem tokrat kar delat in bom rekla, če bodo kaj spraševali, da še nič ne vem....in tudi takoj ne bodo vedeli, če bom dobila M ali pa če bom noseča... Mormo probat vse variante, kajne?user posted image

gloria - ne morem verjet, ko že do tega prideš, da komaj zanosiš...potem pa to... pa sej to ni res, no. Nimam besed. Res ti želim vse dobro. user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
6.3.2008 0:23:53   
banga
Drage moje, jaz se od vas dokončno poslavljam, z mislijo: od poraza do poraza do končne zmageuser posted image Pri mojih 40 letih, mi drugega ne preostaneuser posted image . Vam pa polagam na srce,  ne selekcionirajte punc glede pogostosti javljanja, tako, kot ste počele do sedaj, od kar vas jaz spremljam. Vse,ki se javijo želijo pomoč in ko so enkrat sprejete v vašem postopku, naj bodo v celoti - to je od vseh - trepetalk, nosečnic, špikark, navijačic, DELEŽNE ENAKE POMOČI OD VSEH!!! Ne pa, da za eno full navijate, druga, ki je  pa v enaki situciji je pa popolnoma ignorirana ali pa vsaj na pol ignorirana. Dovolj lekcije, vse lepo vam želim, predvsem pa, da vse, ki ste tu gor, čim prej zagledate magični user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
6.3.2008 7:02:59   
mbd0411
Banga,lepo povedano.Jaz ti stojim ob strani.Če ne tu pa na drugem forumu.Kar poišči me.Sicer sem kdaj pa kdaj pokukam in berem vse te nesrečne zgodbe in po tihem stojim ob strani vsem.Javljam se tudi tu bolj malo,saj nisem v kakšnem postopku,da bi morda to katero zanimalo,a me je drugje polno.Ti me kar poišči.Pridi na e zmagovalke,tam se včasih dogajajo čudeži.user posted image user posted image user posted image
Ostalim pa lep pozdrav.user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
6.3.2008 8:15:23   
Linda25
banga,
škoda, ker se poslavljaš, vendar upam, da boš kmalu nazaj in da se poslavljaš le za kratek čas. Ne obupaj. Upanje še ostaja. Ne pozabi, upanje umre zadnje.

gloria,
ne morem verjeti user posted image user posted image . Res ne. Sploh nisem vedela, da je to tako nevarno in da se lahko tako enostavno okužiš. Kako so pa ugotovilil, da imaš toxo...?
Kaj se je povsem enostavno s tem okužit?
Držim pesti, da bo vse ok.

Lp

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
6.3.2008 8:21:54   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gloria,zunaj pri nas lep sonček sije,jaz pa v tem jutro preberem takole grozno novico.Me je kar stisnilo user posted image user posted image user posted image user posted image ,vendar draga moja virtualna prijateljica misli pozitvno,drži se kajti verjamem v tole srečo,ki ti bo naklonjena in bo vse ok.Bo ziher z vajino user posted image  vse v najlepšem redu,smao ne se preveč sekirat,vem da je težko vendar nikar ne izgubi upanja.Me tukaj bomo z tabo v dobrem ali slabem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
6.3.2008 8:24:35   
sayuri
gloria, čisto sem šokirana, kar sem prebralauser posted image . Sama sem tudi vseskozi imela ta strah ker toxe še nisem prebolela. Okužiš se lahko v trenutku - kot si napisala sadje, zelenjava, suhi mesni izdelki, jajca, majoneze... Močno močno upam, da bo vse ok. Na "avgustovkah" je ena punca, pri kateri so sumili na toxo in je ravno včeraj dobila potrditev, da je vse ok. Poznam pa punco (moja sošolka), ki je tudi bila okužena med nosečnostjo, pa je donosila in rodila zdravega otroka. Misli čimbolj pozitivno. Držim pesti, da bo vse ok.user posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
6.3.2008 8:31:25   
pf
Dobro jutro punce. Se mi zdi, da taka gužva kot je pa zdaj v postopkih pa še ni bila odkar jaz prebiram ta forum. Superca, sem ful vesela, da se ful dogaja, le tako naprej.

Gloria držim pesti zate. Veš saj po moje ni 100 %, da moraš na splav, lahko da na otročku ne bo opaziti sprememb, saj danes na ns ti bodo že malo povedali kako je s tem, pa seveda na AC tudi. Jaz upam, da se ti bo vse vredu izteklo. Res držim pesti, da se vama vse dobro izteče.

Banga glede tvojih besed pa kapo dol, lepo si povedala, se popolnoma strinjam s tabo. Pred časom sem tudi sama mislila napisati nekaj o tem, ampak sem si premislila. Na tem forumu je smisel, da se podpiramo, pa če smo nosečke, trepetalke, špikarke, ali pa novinke, ki komaj začenjajo s postopki. Vse, prav vse smo bile na začetku novinke.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
6.3.2008 8:38:56   
ANIME
Mihi ... čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

gloria  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... sploh ne vem kaj naj komentiram. Tako mi je hudo! držim pesti za pozitiven razplet! obveščaj nas! Kot da ni dovolj, da imamo probleme pri zanositvi; nas mora še kaj takega doletet!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
6.3.2008 9:23:12   
Mijavček
Ojoj gloria user posted image . Drž se punca pa pozitivne misli na plano! Jaz mislim tud, da ni nujno, da se plodek okuži, sicer pa ti bodo dr razložili. Držim pesti, močno, močno, da se vse dobro izteče!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
6.3.2008 9:29:08   
Mijavček
Banga, tvoj post me je pa kar presenetil in sem se fajn zamislila.user posted image

Res je, da nas je kar veliko tukaj in da mimogrede kakšno pozabiš, sploh če se ne oglasi pogosto. Sem pa prepričana, da nobena od punc ne ignorira nikogar namenoma. Mi je zelo žal, če se je katera počutila zapostavljeno in se ji vnaprej opravičujem.

Škoda banga, ker si se odločila da greš. Sicer te tud razumem, jaz sem po 2. neuspelem postopku izklopila RR za več kot pol leta..., pač vsak se odloči kakor mu paše.

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
6.3.2008 9:31:59   
bambi75
Gloria to pa je res eno veliko sruser posted image . Najprej se mučiš da sploh zanosiš nato pa tole. Upam da bo vse v redu in ne bo treba na čiščenje, A da je pa takonevarna ta toxa pa res nisem vedela.
Ali se lahko greš že prej testirat ali pa ti to preverjajo samo v nosečnosti?
Večkrat sem že slišala da se nosečke izogibajo muc, da pa se lahko tako hitro okužiš pa nisem vedela.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
6.3.2008 9:41:28   
Zvezdica
Gloria, vse bo v redu ok? Če obstaja najmanjša možnost, da bo vse ok, potem si lahko vesela. Ker imaš upanje.
Delaj kar ti rečejo, samo da bosta oba z otročkom fajn.

Držim pesti....user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
6.3.2008 9:48:47   
Tia-na

Mismis … tudi mene na seznam za UZ 14. 3.
Ostali podatki … vidim, da se še nisem pravilno pofočkala … 33 let, 1. IVF, dr. Vogler … 3,5 let v boju

< Sporočilo je popravil Tia-na -- 6.3.2008 9:52:25 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
6.3.2008 9:51:47   
Tia-na
Glede menopurja in Gonala  sem pa nekje zasledila, da se menopur nekoliko boljše obnese pri starejših pa pri tistih z višjim fsh-jem.
Lahko jim je pa tudi samo zmanjkalo Gonala.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
6.3.2008 9:57:13   
Tia-na
Glede posta od bange ...
Tako je pač v vseh skupnostih, novi se morajo pač "dokazat", preden se jih opazi, a ne? :)
Sem "novejša" pa tudi precej manj pišem, vendar če me bo pa kaj zanimalo pa se me bo spregledalo, bom pa ORNG ZAROHNELA user posted image

banga, tebi pa vse dobro. Sama najbolj veš, kdaj je čas, da se umakneš ... pa naj bo to za skozi al pa le za nekaj časa ...

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?