|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kiksi
31.1.2008 17:46:25   
FLASK_A
Hm... nevem če bo sploh kdo hotel kaj povedat o kiksih v postelji. Kaj vam je šlo strašno na živce, partner pa je mislil, da mu njegovo početje ugaja.

No, naj začnem. Prebral je, da so ušesa neka erogena cona in da rajca, če jih grizljaš. No, izkazalo se je, da sem nase dobila strašno slinastega bernardinca, vsega zadovoljnega, da počne nekaj vznemirljivega in sexi, on pa je v zameno dobil partnerico, ki se je v tisočinki sekunde ohladila...
In pol je še vprašal, če je kaj narobeuser posted image user posted image  Me še zdaj zmrazi...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kiksi
31.1.2008 18:08:49   
Anonimen
Točno to me ohladi na -50 stopinj, če mi kdo jezik v uho porine. Ok, grizljanje mečice je nekaj čisto drugega, ampak jezik direkt v uhouser posted image . Ne hvala.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2008 18:09:36   
FLASK_A
A vsi vaši partnerji prebirajo RR, da je tako zatišje ratalouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2008 19:48:30   
*alja*
Mene najbolj odvrne, ko se vleževa v posteljo in me vpraša: "a bova seksala?" To zaj že ve da nebo nič če vprašauser posted image Mi je ljubše da me poboža in poljubi in nakaže da si me želi, ne pa da kar reče kot če bi me vprašal, a bom bombonuser posted image .

Pa jezi me ko me dolgo za joške grabi, da me začnejo že bolet (mam bolj občutljiveuser posted image ), potem se res razkurim!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2008 20:41:03   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

Mene najbolj odvrne, ko se vleževa v posteljo in me vpraša: "a bova seksala?" To zaj že ve da nebo nič če vprašauser posted image Mi je ljubše da me poboža in poljubi in nakaže da si me želi, ne pa da kar reče kot če bi me vprašal, a bom bombonuser posted image .

Pa jezi me ko me dolgo za joške grabi, da me začnejo že bolet (mam bolj občutljiveuser posted image ), potem se res razkurim!

Ja stavek a bomo kej sexsal? me ohladi totalno in se je že odvadil.čeprav je to vedno rekel na tak dohovit smešen način me je zmotilouser posted image

drugače pa dam partnerju vedeti kaj mi uagaja in kaj ne tako da do kiksov ne prihajauser posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2008 21:02:06   
Anonimen
Jest sm ga že naučila... če se pa spozabi pa po svoje melje mu pa to nakažem .Me je pa motilo na začetku k se je upiču v lukno,ni najdu nč druzga razen njeuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2008 21:07:16   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: shorty
drugače pa dam partnerju vedeti kaj mi uagaja in kaj ne tako da do kiksov ne prihajauser posted image

Sej jaz tudi, sam včasih si malo preveč vneto predstavlja kako stvar in uporabi preveč strastiuser posted image  

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.1.2008 21:13:10   
Anonimen
Joj fuj to z uhi....jezik v uho....jak, fuj.....to je pa res ogabno
Mene sam živcira če se predolgo z joški ubada....k da nimam nč druzgauser posted image user posted image

Drgač me pa ful motjo nežni dedci. Mi ne potegnejo. Jst rabm dedca k zna zagrabtuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
31.1.2008 21:17:11   
Anonimen
Se pravi deca...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
31.1.2008 22:55:16   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Hm... nevem če bo sploh kdo hotel kaj povedat o kiksih v postelji. Kaj vam je šlo strašno na živce, partner pa je mislil, da mu njegovo početje ugaja.

moram rečt, da mi pri partnerju, s katerim sem že več kot 15 let ni šlo nič strašno na živce... vsaj nimam kakega primera  v spominu no...

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2008 14:25:12   
Katey
O ja sem doživela kiks in  ga verjetno ne bom pozabila do konca življenjauser posted image , preden sem spoznala mojega pravega, zdajšnjega dragega, sem imela fanta, sicer je veza trajala slabe tri mesece, bil je zabaven in zanimiv fant dokler se ni pokazalo, da je v postelji zajecuser posted image , dvakrat notr pa ven pa je bila zadeva gotova, ko se mi je to zgodilo prvič nisem mogla verjet, tud vprašat ga nisem mogla kaj naj bi to bilo, obnašal se je kot da je to nekaj normalnega po vrhu vsega pa je bil ponosen nase kot pavuser posted image user posted image user posted image , ko se je to ponovilo, mi je odneslo pokrovko user posted image   in sem mu na normalen način poskušala razložiti da je pa tole kot da bi bil zajec pa je bil užaljen spremenil sem pa videla da se ne bo. Zato sem ga raje pustila v veri da je najboljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in si našla pravega user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2008 14:29:41   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Katey

O ja sem doživela kiks in  ga verjetno ne bom pozabila do konca življenjauser posted image , preden sem spoznala mojega pravega, zdajšnjega dragega, sem imela fanta, sicer je veza trajala slabe tri mesece, bil je zabaven in zanimiv fant dokler se ni pokazalo, da je v postelji zajecuser posted image , dvakrat notr pa ven pa je bila zadeva gotova, ko se mi je to zgodilo prvič nisem mogla verjet, tud vprašat ga nisem mogla kaj naj bi to bilo, obnašal se je kot da je to nekaj normalnega po vrhu vsega pa je bil ponosen nase kot pavuser posted image user posted image user posted image , ko se je to ponovilo, mi je odneslo pokrovko user posted image   in sem mu na normalen način poskušala razložiti da je pa tole kot da bi bil zajec pa je bil užaljen spremenil sem pa videla da se ne bo. Zato sem ga raje pustila v veri da je najboljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in si našla pravega user posted image .

Ej, a sve naleteli na istega user posted image  

Samo jaz sem ga po drugem seksu pustila. Brez besed. user posted image  Se mi ni dalo ukvarjat in ga učit. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2008 15:03:12   
Katey
Aja pol takih več po svetu hodi, jao jao.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2008 16:33:18   
Anonimen
Ej se še jaz javimuser posted image .
Sm imela istega,isto se je nosil kot pav,kot da je odkril Amerikouser posted image
Nevem ,mogoče je bil še nedolžen,pa se je hotel pri meni naučiti vsaj tisto taosnovno.
Sorry prijateljček,papauser posted image user posted image

(odgovor članu Katey)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.2.2008 18:36:38   
Anonimen
Vprašanje a greva seksat in joški. Ne maram če jih preveč grabi po njih. Drugač pa se kar ujameva v postelji user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.2.2008 11:38:13   
barika
Znorim,če pride z jezikom preblizu ušes in vratu, pa ne vprašanje a boma seksala, ampak včasih mi reče: zrajci meuser posted image  (na tak način, kot da sem ušla iz "kurbnhausa"), ja pa ja de, sej se da na lepši način izrazit željo, pol pa ni problema.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.2.2008 20:33:27   
nasmejani
Na to temo nevem kaj napišem,
ko sem prebral vaše pisanje vidm
da nobena ni napisala kolk se sa svojim pogovarja in kolk njen partner ve kaj ji paše.
Pol o mojem ni čudn da pride do takšnih scen v pojsli in verjamte da vsak partner poskuša najti vaše erogene zone.
In se pol tko zgodi da najde tud tiste kire vam nepašejo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.2.2008 22:37:12   
sinnerka
jojajoj bogi tipi

no moj je bil na začetku zveze tud kot zajec ampak se ni nosil ko pav ampak ga zaradi tega nisem pustila sem mu bla pač v vzpudbudo in sem mu še  zdaj in zdaj pa res ni več kot zajec in laufa kot mora biti

(odgovor članu nasmejani)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.2.2008 22:59:54   
nasmejani
IZVIRNO SPOROČILO: sinnerka

jojajoj bogi tipi

no moj je bil na začetku zveze tud kot zajec ampak se ni nosil ko pav ampak ga zaradi tega nisem pustila sem mu bla pač v vzpudbudo in sem mu še  zdaj in zdaj pa res ni več kot zajec in laufa kot mora biti

Lepo da maš partnerko
da te zastopi in da hoče pomagat.
Res je da so eni neiskušeni in da rabijo pomoč.
Ko se o tem pogovori je pol laže pridit do ta pravih odnosov.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.2.2008 7:27:16   
Suzy.
Ne vem, če je tole moje ravno kiks. Pa v bistvu se ne nanaša name.

Ampak enkrat v "ta mladih" letih sva s takratno sošolko seksali v avtu. Ne midve med sabo ampak vsaka s svojim. V istem avtu.

In vmes enkrat ta sošolka svojemu reče :"*****(ime) ti imaš pa tako majhnega, s tabo pa nikol več ne bom."

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.2.2008 10:52:10   
Casey
ja jaz ne maram da mi med sexom s prsti nekaj šari okol 2.lukne al pa da je čisto tiho ko da je hin a vem da mu paše.........kaj se pa tiče neugodnih dogodkov hm................ja npr to da sva bla na tleh(parket) in ko si spodaj ni prijetno ko te zariba, zato sva dala na tla odejo pa me je vozo po celi sobi ko me je nabijal hahahahaha.no men je blo smešno, sploh pa ko sem na koncu butnila z glavo v vratauser posted image

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.2.2008 11:52:23   
Anonimen
Pri nama je bil en kiks,če lahk rečem tako,ko mi je kondom ostal notri.user posted image user posted image Sem preveč mešala,ko mu je že prišlo potem pa se tole zgodi.user posted image user posted image

(odgovor članu Casey)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
5.2.2008 19:24:51   
Kepica83

ja jaz ne maram da mi med sexom s prsti nekaj šari okol 2.lukne al pa da je čisto tiho ko da je hin a vem da mu paše.........kaj se pa tiče neugodnih dogodkov hm................ja npr to da sva bla na tleh(parket) in ko si spodaj ni prijetno ko te zariba, zato sva dala na tla odejo pa me je vozo po celi sobi ko me je nabijal hahahahaha.no men je blo smešno, sploh pa ko sem na koncu butnila z glavo v vrata

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.2.2008 19:33:41   
mala maja
user posted image user posted image user posted image

men je najbolj grozn, ko se uleže name, pa šar okli ušes. Ne sam, da mi gre na živce k mi ušesa liže, amapk je takrat še težek ko hlod. Sem mu zadnjič rekla, da bom enkrat pod njim še dušo izgubila user posted image , mi je pa rekel da ne razume saj je ni nič kaj dosti težji od meneuser posted image .  Se zastopmo ane, da me je vse miniluser posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.2.2008 19:37:26   
FLASK_A
Sam oni pa res težko kaj zastopijouser posted image user posted image user posted image oziroma ne... Napačno si interpretirajouser posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?