Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Porod v vodi - PO - vaše izkušnje 31.1.2008 20:03:23
|
|
|
|
Majuska
|
Hvala Al bina, upam da bodo punce vseeno tule opisale svoje izkušnje
|
|
|
|
RE: Porod v vodi - PO - vaše izkušnje 5.2.2008 16:29:31
|
|
|
|
vvns
|
No moja kolegica se je odločila za takšen porod, pa pravi da je veliko lažji kot prvič ko je normalno rodila. In od večih sem slišala da je dosti lažji in hitrejši - jaz osebno ne vem ker nisem probala.
|
|
|
|
RE: Porod v vodi - PO - vaše izkušnje 6.2.2008 7:47:20
|
|
|
|
2.mama
|
V PO si vedno dobrodošel... Vsaj moje izkušnje so take, ko sem bila hospitalizirana in sem se dosti pogovarjala z ženskami, ki so prihajale v porodnišnico. Sama sem želela roditi v vodi, vendar me G ni pustil, ker sem imela že mesec prej popadke in so me filali z zdravili, da so vse skupaj ustavili. Torej ti svetujem, da če želiš roditi v vodi, pokliči dr. Merlota in ti bo vse razložil. Če nimaš nobenih težav, mislim da ti bo rad ustregel.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?