K_a_t_j_a -> RE: krk-hoteli (31.1.2008 12:32:03)
|
Midva sma bila lani v Belem Kamiku I. Bila sma sredi julija. Pa sobo je bolje vzet na park, ker je popoldan senca, ker če maš pogled na morje si v riti, ker ni klime sonce pa žge ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Midva sma imela celo do 39 stopinj takrat. Ključe dobiš šele po 13. uri, nič prej. V albumu imam nekaj slik in si jih lahko pogledaš. Midva sma se hodila kopat malo dlje, ker plaža od hotela Beli Kamik je bila vedno nabito polna, ker je čisto drobni prod in je tam veliko družin z malimi otroci. Hodila sma se kopat malo stran od hotela Jadran, tam je zelo lepa kamnito-prodnata plaža. Hrana je bila kar vredu, samo malo sem bila razočarana nad solatami, bilo jih je samo 3 ali 4 vrste in še to prvi dan zelčje in korenje, jaz sem pričakovala paradižnik in kumare. No naslednji dan je bilo to. Pa malo več sadja bi lahko bilo, drugače je bilo pa kar okusno. Bile so juha, hladna predjed, topla predjed, glavna, priloge več vrst, solata in sladica. Vse to je bilo samopostrežno. Je pa dol dosti slovencev, dogajanje je pa bollj tak tak. Imaš promenado, kjet imaš vsakih 5m sladoled, razni štanti... Če hočeš kaj več videt lahko greš v mesto Krk ali Punat. Midva sma šla en dan v Punat zvečer, zadnji dan sma pa se šla kopat v Baško. Sam tam je taka gužva da dol padeš v glavni sezoni. Če te še kaj zanima, ti bom z veseljem odgovorila.
|
|
|
|