|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bi vam bilo neprijetno?
31.1.2008 15:39:30   
riders
Mene bi najbrž tudi prizadelo. Kaj češ, tiste, ki nismo ravno suhice, smo bolj občutljive na to temo.

Me je pa pred natanko osmimi leti prizadela kelnarca v eni gostilni, kamor hodimo na malico, ker mi je rekla: danes je pa tvoj praznik, ta debel četrtek user posted image  No, pa sem se skup vzela, shujšala 30 kg in danes nimam več praznika user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.1.2008 16:02:09   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Če bi vam od partnerja babica rekla, zakaj ste se pa tako zredile? Nazadnje me je vidla pol leta nazaj, zdej pa prejšnji vikend pa mi je to rekla. S tem, da se nisem nič zredila. Vsaj po tehtnici pa cunjah sodeč. Mi je blo kr mal bad.

a ti je neprijetno, ker se sama počutiš predebelo, ali kakorkoli že?

no...če se počutiš ok in si sama sebi všeč, bi ti moglo bit vseeno, če ti je to rekla...

mogoče pa si moraš priznat( sebi seveda-ne namuser posted image -kaj je najtežje-sebi priznat) da nisi zadovoljna sama s sabo...

ko nisem bila zadovoljna s sabo kakorkoli že, me je vse prizadelo..zdaj ko pa sem, pa me nič ne več..

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.1.2008 16:04:34   
Anonimen
Me je pa pred natanko osmimi leti prizadela kelnarca v eni gostilni, kamor hodimo na malico, ker mi je rekla: danes je pa tvoj praznik, ta debel četrtek

Ok, sori, sam ta pa res ni bla smešna. Jst bi vstala pa šla. Še prej bi se pa prtožla pr šefu. Kej tacgauser posted image

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
31.1.2008 17:43:39   
VERONICA
Če imaš idealno težo ja, dva kila se opazi. Saj pri meni se je. Ampak kaj potem.

Čudno je samo da kdo kaj takega reče.

Če je babica res stara lahko da nič takega ni mislila. Ljudje te generacije niso tako obremenjeni s težo. Oziroma za njih velja ravno obratno kot za nas. Za njih je malo več popolnjena = zdrava.

Mogoče si se ji vedno zdela presuha in je zdaj ko imaš dva kila več srečna ker boljše izgledaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
31.1.2008 17:48:47   
VERONICA
Ajoj to sem pa malo prehitro napisala, sem spregledala celi stavek "zakaj si se pa toliko zredila". Tudi če je stara nima pravice tako govoriti. Naj gleda sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
31.1.2008 17:51:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

Če bi vam od partnerja babica rekla, zakaj ste se pa tako zredile? Nazadnje me je vidla pol leta nazaj, zdej pa prejšnji vikend pa mi je to rekla. S tem, da se nisem nič zredila. Vsaj po tehtnici pa cunjah sodeč. Mi je blo kr mal bad.

ko nisem bila zadovoljna s sabo kakorkoli že, me je vse prizadelo..zdaj ko pa sem, pa me nič ne več..

Se strinjam :).

(odgovor članu Lepotica)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
31.1.2008 18:03:50   
tititi
Vidm da še kje nimajo kelnarji/kelnarice preveč olike ne le v Novi Gorici. Smo šle 3 prjatlce na pizzo in pač naročimo 2 + 1 krožnik (to vedno počnemo) in pride gospod z tremi krožniki. Na enmu je bla cela pizza na dveh pa že razrezana ena (se pravi pou na vsakem) (ne vem to se je prvic zgodilo) in reče gospod natakar " kateri pa damo celo pizzo? khm... Tejle a ne. Tanajbljdebeli pr mizi?!?!" Prjatlci sta hotli vstat in it...jaz sem bla pa itak takrat že od drugih bolj življenjskih dogodkov prizadeta (smrt v družini) in sem ga sam mau čudn pogledala in je stric sam spokou. Ne ne gre mi za to da mi je povedu kr je res. To itak sama vem. Kaj pa če bi bla bolana?!? Ljudje majo bolezni, jejo tablete in ne morjo shujšat?!?!? Punce se matrajo zanosit, jejo tablete in se redijo zato da bojo dobile dojenčka pol pa en tak runkl tako prjavi.... To se ne govori in konc posebi še en x.y. ki ga prvič v življenju vidim mi tega ne more reči. Ok kolegice, starši če jih skrbi za moje zdravje...

Kr se pa babic tiče: nikoli niso zadovoljne. V pozitivnem smislu mislim. Ko jih za nas skrbi. Moji2 sta prej vedno govorili "a boš kej jedla? sej ne da si potrebna hrane ampak ..." Zdej pa "na otrok jej jej, sej te nič ni" (sem shujšala 10kg)

Tko da kr se babic tiče rečeš lepo Ja babi, hvala babi... ;) Mal politike pa je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.1.2008 19:22:46   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

no...če se počutiš ok in si sama sebi všeč, bi ti moglo bit vseeno, če ti je to rekla...

mogoče pa si moraš priznat( sebi seveda-ne namuser posted image -kaj je najtežje-sebi priznat) da nisi zadovoljna sama s sabo...

Se strinjam.

Ne, mene ne bi prizadelo. Če te nekdo sprašuje o kilah, to pomeni zgolj to, da so mu kile pomembne. NJemu. Torej so njegov problem, ne moj. Jaz npr. nikogar ne opazim niti če se zredi, niti če shujša. To mi ni pomembno. In zaradi mene naj opazi kdor hoče kar hoče. Če opazi da sem shujšana ali zrejena, to ne jemljem kot karkoli drugega, kot npr. če bi mi rekel, da imam danes rumeno majico ali pa rdečo majico - pomensko ni razlike. Niti mi ne laska, če reče, da sem shujšala, niti se ne vprašam, če grdo zgledam, če reče, da sem debela. Enostavno sem si čist všeč, z vsemi napakami vred.

Torej če bi me vprašala babica, če sem se zredila, bi ji rekla, da se nisem, ker se res nisem že nekaj let. in dol bi mi viselo, kaj si misli. Ko mi je mačeha enkrat rekla, da sem se pa res zredila po zadnjem porodu, sem ji rekla, da sem suhoto zamenjala za tri lepe otroke in da ne zamenjam več nazaj za nobeno ceno. Da ni denarja. in sem razmišljala takrat zraven, kolk je uboga, če bi se ona sekirala pri mojih kilah, ki res niso nikakršna debelost, se mi je ful smilila revica. Vidiš, pa se tudi nisem sekirala.

Razmislit moraš samo to, a si lepa, al nisi lepa, a si si všeč al si nisi všeč? A je važno potem, kaj ena babica misli?

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 33
31.1.2008 19:25:58   
Anonimen
Jaz npr. nikogar ne opazim niti če se zredi, niti če shujša. To mi ni pomembno. In zaradi mene naj opazi kdor hoče kar hoče.

Jaz tudi ne....mogoce nekje v petem mesecu nosecnosti....user posted image .

Opazim jih edino na sebi, pa na partnerju, pa ne na tehtnici, ampak na pocutju, ker se ne pocutim dobro, ce jih imam prevec ali premalo; pa ponavadi to pomeni, da nekaj ne stima. Ali prevec delam, ali premalo, ali se prevec sekiram, ali premalo....to takoj obcutim na telesu....

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
31.1.2008 20:58:05   
MID
Ja,nekatere ljudi res jezik prehiteva pamet.Moj najbolj prizadet dan ali še raje teden,je bil zaradi izjave ene znanke,ki me je srečala pred nakupovalnim centrom 3 mesece po porodu.Jaz vprašam njo vsa vesela ker jo vidim po dolgem času kako je,ona pa meni brez odgovora nazaj:"tebe pa že dolgo nisem videla.Mater kako te je napihnilo"!user posted image Pa me v bistvu ni "napihnilo"tako hudo.Po porodu sem imela le 4 kg več,kot ob začetku nosečnosti.
Pa vendar,je to je bila meni najhujša kritika moje zunanjosti v življenju.Pa sem se spravila dokaj hitro na realna tla.S pomočjo moža seveda.
Drugače me pa kulturna beseda v pogovoru glede mojih kil ne prizadene.Če smo že ljudje in se pogovarjamo o problemih s kilažo rade volje priznam,da jih imam.In vsak normalen človek se o tem s tabo pogovarja na človeški način.Samo tale njena opazka mi je pa delovala tako nizkotno,da bi se bila tisti moment najraje udrla v zemljo.
Priznam,me je prizadelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
31.1.2008 21:37:01   
tatam
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ne, če se res ne bi zredila, mi ne bi bilo neprijetno. Če bi se res, bi mi pa bilo.

Se strinjam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.2.2008 7:13:31   
Lepotica
Najbrž sem res obremenjena s seboj, čeprov mi moj skos gogovri, da sem mu božanska, kolegica pravi d se ji zdi moja postava idealna-d je lepo, ker mam raven trebuh pa ženske boke. Ampk me je mal prizadelo. Res pa je d me je zdej drugič v življenju videla.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
1.2.2008 12:43:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lepotica)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
1.2.2008 12:52:09   
jagoda77

ja no, men pa moja babi vsakič reče, a si spet shujšala, a sploh kej ješ, isto tečno verjem... pa mi nič ne manjka, pa jem isto, pa kile so iste skoz... user posted image

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
1.2.2008 12:57:04   
natalia
ne, ne bi mi bilo neprijetno. če sem jaz zadovoljna s kilogrami, koga kuruser posted image   pa briga koliko imam kilogramov in koliko sem se zredila?!

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 40
2.2.2008 7:05:32   
Anonimen
Ne gane me ne gane me tak komentar na moje kilograme.

Sicer bi pa rekla takole:ja saj pa še mam za jesti,da se redim.user posted image user posted image

(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?