Nenya -> RE: Čudni ljudje... (31.1.2008 13:31:15)
|
Pa mi ona začne en dan, da kako je sistem gnil in da se za njene pojme samo še butasti ljudje poročajo in da je poroka živa neumnost itd.,itd. IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46 Tole meni zveni kot direktno provociranje, in ti si ji veselo ustregla in spet je bil razdor. Boga revica ti je najbrž fouš. Moj nasvet: edini, ki bo imel res vpliv na tvoje življenje, počutje itd, je tvoj bodoči mož, vsi ostali, ki jih s poroko pač primožiš, so popolnoma nepomembni. Veseli se dejstva. da te ljubi in podpira, pusti nevoščljivko pri miru. Nič ni narobe če je človek čustven, dokler ga to ne ovira. Če nisi bitchy po naravi se boš tega težko naučila, pa tudi zakaj bi se, najbrž te ima rad tako kot si? Prav se mi zdi tudi, da od tvoje bodoče tašče zahteva, da se kdaj tudi v jezik ugrizne in ne kometira vsega o tebi. Odnos do bodočega svaka in svakinje: vljuden a hladen, pogovore omeji na nevtralne teme, predvsem pa pozabi nanju, onadva mata svoj lajf ti in tvoj bodoči mož pa svojega, samo zato ker ste v sorodu še ni treba da ste najboljši frendi, ni treba stikov prekiniti, le omeji jih in se požvižgaj na komentarje.
|
|
|
|