|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: strah pred okužbo
10.11.2009 18:25:16   
Anonimen
imela sem nezasciten odnos...ki se je zgodil PROTI moji volji.
sedaj pa me je strah da sem okuzena z virusom HIV.
imela sem naslednje znake :povisana telesna temperatura, bolecine v misicah.
in v grlu me boli...bojim se da je tudi ena od bezgavk malo povecana.. strah me je
saj so to vse znaki okuzbe. a vendar nocem biti.okuzena  ker ko pomislim je se vse
zivljenje pred mano.
in v sebi cutim velik strah in sem 75% prepricana da sem okuzena.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
10.11.2009 18:28:58   
mala biba
Pojdi se testirat....testiranje je brezplačno in anonimno.....ko bi vedela s katerega konca si, bi ti povedla kam in kdaj.....

Naj bo vse ok.....čeprav, če ni bilo po tvoji volji, lahko to prijavišuser posted image user posted image user posted image ....kdaj se je pa to zgodilo????

SREČNO!

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.11.2009 18:44:02   
lola10
iz primorske.hvala

ja ampak strah pred tem clovekom.
in groznje in vse ostalo.

pred priblizno dvemi meseci.
dokler nisem zbolela in pobrskala malo po internetu za znake.
sem bila mirna. ampak sedaj ko vem da so to vse
znaki okuzbe me je strah. obiskujem srednjo solo.
se vse zivljenje je pred mano in da sem okuzena se mi svet podre.
ze parkrat sem rekla da se bom sla testirat. vendar me je strah.
kaj bodo rekli ljudje v cakalnici in vsi ostali.
doma ne vejo. za nobeno stvar. kako naj jim povem da sem okuzena ce sem.
kaj bodo rekli drugi.

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.11.2009 21:52:25   
mala biba
Pojdi na zzv koper....

Pokliči tja, kdaj opravljajo ta testiranja....ko dobiš centralo vprašaj kdaj testirajo za HIV, običajno delajo to 2 dni v tednu....

V tej ustanovi se cepi za vse stvari, je ubistvu antirabična ambulanta...zato nihče ne bo vedel zakaj si tam....nihče te ne bo vprašal dokler ne boš stopila v ambulanto.....

Je pa anonimno vse, samo eno kontaktno telefonsko moraš dati, da te lahko obvestijo....pa izbereš si nick name, in gre pod tem nickom pol naprej na preiskave...nihče ne more vedet kdo si.....zato pa je anonimno......

Vsaj tako je bilo tam, kjer  sem jaz delala.....pa srečno!

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu lola10)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.11.2009 9:35:55   
ronja
kaj bodo rekli ljudje v cakalnici in vsi ostali

ljudje v čakalnici ne bojo rekli nič, ker bojo tam z istim razlogom kot ti - ker jih je strah, da so okuženi. če pa se takrat izvaja še druge teste, pa itak ne bojo vedeli, zakaj si tam. Za testiranje je treba met jajca, ker s tem sprejmeš odgovor, ne glede na to, kakšen je in to imej v mislih: da si pogumna, da to delaš - zato te nima bit kaj sram, sploh pa, če te je nekdo posilil! nisi sama kriva zato, kar se ti je zgodilo! pojdi na policijo in prijavi tega človeka, ne nasedaj grožnjam! Nima veze, če je to tvoj učitelj - verjemi, da bo nasrkal on, ne ti! Niti če je to sorodnik ali prjatelj tvojih doma - če so ok starši, bojo tako stopili na tvojo stran, če niso, ti bo pomagal kdo drug.

Sami simptomi so lahko sicer tudi od kake sezonske gripe, vendar se vseeno pojdi testirat, kati če ne boš vedela, lahko kasneje okužiš človeka, ki ga boš ljubila... Držim pest, da bo negativno!

(odgovor članu lola10)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.11.2009 16:43:50   
lola10
Hvala za vse mala biba in ronja.res hvala.

Js res upam da je samo gripa in da nisem okuzena.
ker so pac vse to tudi znaki gripe.
vendar tisti strah v meni se vedno ostaja.
jutri se verjetno grem testirat in me je ful strah.

sporocam kaksni so rezlutati.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.11.2009 14:20:09   
ronja
Držim pesti zate in ti pošiljam en objemček in goro poguma!

(odgovor članu lola10)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?