asso -> konfekcijske številke za dojenčka (25.1.2005 11:52:18)
|
Jaz ti res ne svetujem, da kupuješ toliko vnaprej, ker je res različno. Mi npr. smo do sedaj nosili št. 56 (čez teden dni bomo stari 3 mesece), sicer v kombinaciji s 62, ki je malo visela. Rodili smo se veliki 52 cm, pri enem mesecu smo bili 56,5 in še vedno nosili št. 56. Predvsem benkice nosimo še vedno, ker se itak vse nekako raztegnejo. Pajacke sem imela od Mothercare-a in sem jih zadnji teden z likalnikom malo nategovala. Sedaj bom izvlekla iz omare pajacke št. 68, ki bojo sicer malo preveliki. Te sem tudi jaz sedaj nakupila vsakega (v kompletu po 3) po eno številko do št. 80, ker to itak vedno pride prav. Zimski pajacek sem kupila, ko sem bila še noseča na znižanjih št. 68, sem si rekla sej v veliko gre lahko malo in dosti, itak pozimi si še več oblečen... tako, da ga ne nosimo, ker je prevelik. Nabavila sem novega manjšega. Pa tudi cel kup stvari sem dobila od sorodnikov, ki jih verjetno sploh ne bomo uporabili, ker nekateri mislijo, da so vsi :duda: enaki in da pri 4 mesecih potrebujejo oblekice za 6 mesecev. Zelo različno je pri otrocih. Če so otroci bolj "buckasti" hitro potrebujejo tudi večje. Mi smo bolj suhceni in to kar ne pobere v širino nategnemo v dolžino :)-:)-:)- Jaz ti svetujem, da si za začetek nabaviš npr. en kompletek 56 in malo več 62, večje pa boš itak že sproti lahko kupila in takrat izkoristila popuste, ko boš videla kako bo tvoj :duda: napredoval. Joj sem se razpisala Lepo nakupovanje
|
|
|
|