Postelja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> Postelja (22.1.2005 11:29:19)

Zanima me, kaj mislite, kdaj dati malega otroka v tapravo, veliko posteljo?? Jaz bi dala Pio ( kmalu bo 4 leta) in Marka ( skoraj 9 mesecev) na pograd, seveda Pio gor, malega na spodnjo posteljo. Pa ne vem, če bo to OK. saj mi zdaj celo iz kinderpeda čez ograjico pada, ker se tako nagiba preko.
Za Pio ni problem, ker že zdaj večkrat kampira pri starejših na zgornjih pogradih.

ja, BTW, Katja, si kupila posteljo???

:rozica::rozica::rozica:

KIRA -> Postelja (22.1.2005 11:38:44)

jaz sem mela otroško posteljico nekje do 4 ali 5 leta, moja sestra je leto dni mlajša. takrat sve obe naenkrat dobile nove sobice in naju je mama obe naenkrat v velike postelje preselila. so ble pa zelo lušne sobice9nebesa. men je žal, da se take več ne dobi.

KATY&TIMMY -> Postelja (22.1.2005 13:38:17)

ciao!mi smo bili v svojih posteljah9nebesa tam nekje med 2-4 letom:bravo::bravo::bravo:
ja sem dobila posteljo:bravo::bravo:vse živo sem preiskala in na koncu našla v Rutarju v lj:bravo::bravo:
prvi teden v februarju mi jo bodo dostavili:zmeden2::zmeden2:
lesena:zmeden2: ,naraven les okvir,mat srebrna kovina dodana na vzglavju za okras pa z jogijem.140cm za 200 cm9nebesa:bravo::bravo:

lp,Katja:morje::racka::morje::racka:

Anonimen -> Postelja (22.1.2005 14:18:35)

Če Mark dobro spi, ga jaz ne bi prestavljala. Kaj pa veš, kaj se mu lahko "obrne". Tibor bo marca 3 leta in še vedno spi v tamali posteljici, mislim, da so mere 125 x 135. Pa ga sploh nimam namena še prestavljat, čeprav imamo zraven v sobi že tudi ta veliko posteljo postavljeno. Dokler tako lepo spi v svoji posteljici, bo kar tam.

Gina -> Postelja (22.1.2005 14:31:00)

Ko je bil D. košek premajhen, sem ga morala dati v veliko posteljo, ker smo morali rešiti vse prostorske stiske. Zdaj spi že od 5. meseca na spodnjem delu pograda, polovico postelje ima itak založeno, pri strani pa čez celo dolžino ograjico do višine brade. Ograjica je snemljiva in jo čez dan prestavim na mojo posteljo, da ima tam "veliko stajico". V postelji se počuti in spi dobro (trkam), zgleda kot ena majhna hiška:)-:)-

india -> Postelja (22.1.2005 14:39:09)

Ja, mi bi s tem dejansko rešili prostorsko vprašanje, ker moram Pio nekam preselit, saj ji je sedanje ležišče premajhno, da pa bi imela v dnevni sobi,kjer tudi spimo posteljico in pograd, pa žal ni prostora.
:(:(

Stran: [1]