tinaaja -> V vrtec maja / junija ali privat (30.1.2008 20:30:59)
|
Zaenkrat sprasujem cisto hipoteticno. Namrec, hci ima imunski primankljaj in zaenkrat ne sme v vrtec. Kmalu imamo ponovna testiranja in potem bomo sele videli, kako sploh je z moznostjo vpisa v vrtec. Sredi maja mi potece porodniska (podaljsana), zdaj pa vseeno razmisljam, kaj je bolje - da bi jo dala v vrtec maja ali junija (ce bi bili rezultati ok) - ali v privat varstvo. Zanima me vase mnenje. pravijo mi, da je vpis v vrtec v mesecih maj, junij (poletje) bolj tko, ker so cez poletje skupine zmesane in je pol posledicno otrok zmeden, nima svoje vzgojiteljic,.. . Zanima me, kaksne so bolezni, ki razsajajo v poletnih mesecih (ce se da to tko razdelit)? Glede privat varstva pa sem imela do sedaj en kup [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] poizvedb, javljanj, skratka do sedaj v nasi okolici se nisem nasla ustrezne osebe. Hkrati me malo skrbi, da ce bi bila v varstvi pri varuski maj-sept in pol septembra v vrtec, da je to dvojno uvajanje in dvojen stres??? Hvala za nasvet oz mnenje.
|
|
|
|