Kaj ve mislite? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

eva1 -> Kaj ve mislite? (22.1.2005 7:50:55)

Oj!
Prosm za mnenja, ker sama res nisem vec tako pametna! Nemrec ze dva dni me ful pritiska navzdol, kriz in sklepi kolkov-medenice me tako bolijo, da niti spat ne morem,trebuh mi kr naprej trdi(vendar ob tem ne cutim bolecine), da ne vem, kaj naj naredim! Sedaj pa ne vem, ali je to normalno za to obdobje, al kaj se z nama dogaja! Aja, noseca sem 32tednov, drugace se dobro pocutim in tudi nimam obcutka da bi se mi trebuh ze kaj spustil navzdol! Samo ko stojim in hodim me tok dol pritiska, da je za znoret! G imam drug teden, kaj pa ve milsite, ali naj kaj zapanicarim, ali je to vse normalno?
Hvala za odgovore!
Lp, Eva 32t in Luka

Dolina -> Kaj ve mislite? (22.1.2005 8:12:47)

Oj Eva,

jaz bi poklicala v porodnišnico, pa prosila za mnenje. Normalno je že, da ti otrdeva trebuh, samo kot jaz vem naj to ne bi bilo preveč pogosto (parkrat na dan, ne pa skoz). Ampak verjetno ni nič, samo telo se pripravlja na porod.

Držim pesti, da se vse uredi. :rozica::rozica::rozica:

Lp, Dolina 34t

Anonimen -> Kaj ve mislite? (22.1.2005 8:14:47)

A otroka pa normalno čutiš, tako kot prej? Če ga ne, takoj na pregled!

eva1 -> Kaj ve mislite? (22.1.2005 9:23:24)

Hvala za odgovore!
Ma ja malega lepo cutim, tako da bom se pocakala, pa bom vidla kako bo kaj danes! Sam se mi pa kar cudno zdi, ko vse tako dol tisi-kako je sele potem, ko si tik pred porodom??? Mislim, mal beden obcutek-pa za malega vse!
Lp, Eva 32t in Luka

Anonimen -> Kaj ve mislite? (22.1.2005 9:58:18)

Mene je full bolelo v spodnjem delu križa in sem šla na ctg, ki pa po mnenju sestre ni pokazal popadkov. Ker sem pa vztrajala, da pogleda še moja G. sem pa imela popadke in bila odprta 2 cm in to v 29. tednu!

Rajši pojdi na ctg!

LP

Bojana

Anonimen -> Kaj ve mislite? (22.1.2005 10:34:58)

Hojla!

Tudi jaz sem imela podobne težave, ki so se začele nekje v istem obdobju kot pri tebi. Pa sem danes en dan pred PDP in še vedno hodim s trebuščkom okoli. Tega tiščanja se navadiš, WC ti postane najožji prijatelj, ker ti s tem pritiska tudi na mehur. Pa gre. Pri meni so sedaj najhujše bolečine v medeničnih vezeh, to pa boli ko :hudicek:

Bye,

Blacky s :duda: (40t)

Gina -> Kaj ve mislite? (22.1.2005 14:06:20)

Meni se je to skoz dogajalo, pa bolj ko je šlo proti koncu, slabše je bilo. Če si ne bi že dva meseca prej vse pripravila, zadnji mesec 100% ne bi mogla, me je tako vse bolelo. Rodila sem čez rok! Nevarno bi bilo, če bi imela krče.

Soncnica -> Kaj ve mislite? (25.1.2005 11:43:14)

Hoj Eva!

Kako se počutiš? Je kaj novega? Ali je tiščanje navzdol ponehalo? Upam, da si OK!

lp

Sončnica

Stran: [1]