Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: baje srečo prinašate drage punce... 30.1.2008 17:05:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Še kakšen dan počakaj, potem naredi test. Lahko greš pa dati kri in boš prej vedela. Upam, da je to kar si želiš.
|
|
|
|
RE: baje srečo prinašate drage punce... 30.1.2008 17:05:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmm, jaz bi naredila kakšen test nosečnosti. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: baje srečo prinašate drage punce... 30.1.2008 17:07:58
|
|
|
|
moana
|
iskreno povedano se kr mal že bojim testov... 3x zapored so pokazali pa ni blo ta pravo... ali mi katera lahko opiše OSEBNE znake ki so kazale na ?
|
|
|
|
RE: baje srečo prinašate drage punce... 30.1.2008 17:08:06
|
|
|
|
ROŽICI
|
naredi test. potem pa nam povej
|
|
|
|
RE: baje srečo prinašate drage punce... 30.1.2008 17:09:00
|
|
|
|
stunfek
|
lahko je karkoli. vse je enkrat prvic in morda se ti M prvic nakazuje na ta nacin. Morda pa je res kaj bolj obetavnega . na zalost moras tako kot vse pocakati in narediti test, da bos vedela pri cem si. drzim pesti, da ti pokaze kaj lepega.
|
|
RE: baje srečo prinašate drage punce... 30.1.2008 17:11:18
|
|
|
|
moana
|
res je... super ste punce... kr počakala bom še kak dan pol pa brž po test... a mi lahko katera svetuje kateri je najobčutljivejši, no najboljši....
|
|
|
|
RE: baje srečo prinašate drage punce... 30.1.2008 17:16:39
|
|
|
|
stunfek
|
mislim, da ima najvec kredibilnosti ClearBlue.
|
|
RE: baje srečo prinašate drage punce... 30.1.2008 17:24:36
|
|
|
|
Sulfinija
|
Naredi čez kak dan test in sporoči veselo novičko.Lahko kar jutri,da boma pol obe sporočile veselo novičko,vsaj upam . LP
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.