se malo o sterilizaciji (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> se malo o sterilizaciji (30.1.2008 15:33:07)

ojla...samo eno vprasanje za tiste, ki ste sle na sterilizacijo zaradi zdravstvenih zadev (pred 35 letom)...ali se v vsakem primeru potem se caka 6 mesecev, ali lahko zaprosis da naredijo prej?
evo toliko..in hvala za info
by

Suza -> RE: se malo o sterilizaciji (30.1.2008 18:30:42)

Če bi sama prej vedela, kakšne težave bom imala po carskem rezu in da zaradi tega ne bom imela več otrok bi bila prosila, da mi naredijo sterelizacijo ko sem imela carski rez. Sem imela dogovorjenega. Zdaj pa več ne grem pod nož prostovolno kar tako.
Iz zdravstvenih razlogov je sicer nekaj drugega.

Vendar mislim, da mimo komisije ne gre, ne glede na starost. Največ informacij pa boš dobila pri G.

pika74 -> RE: se malo o sterilizaciji (31.1.2008 23:10:10)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ojla...samo eno vprasanje za tiste, ki ste sle na sterilizacijo zaradi zdravstvenih zadev (pred 35 letom)...ali se v vsakem primeru potem se caka 6 mesecev, ali lahko zaprosis da naredijo prej?
evo toliko..in hvala za info
by

poznam primere, ko so naredili prej - pozanimaj se

Anonimen -> RE: se malo o sterilizaciji (1.2.2008 10:09:05)

pika..pa saj se ravnokar trudim pozanimat - tu na forumu :):):)

Čupka -> RE: se malo o sterilizaciji (2.2.2008 21:31:01)

Meni ni bilo treba čakati 6 mesecev. Dr mi je napisala na napotnico da je nujno in da prosi brez za odobritev posega "brez dobe za premislek" zaradi tega in tega in tega.... Takoj ko sem dopolnila 35 let mi je komisija odobrila poseg. Opravila sem ga mesec kasneje.

Stran: [1]