|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izkušnje z dr.Beseničar Nova gGorica
30.1.2008 15:07:32   
ETAN
Pozdravček,sem v 8t nosečnosti in po 1 SS. Zanima me če je katera iz Nove Gorice in obiskuje dr.Beseničar. Zanima me kako je znjo al ste zadovoljne in če komplicira pri napotnicah za bolniško, če imaš težave.
Hvala za pomoč, kajti sem zamenjala g. in sem bila pri njej samo 1 krat po SS.
papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izkušnje z dr.Beseničar Nova gGorica
30.1.2008 15:11:25   
Enolla
Dr. Beseničarjeva je čudovita ginekologinja. Ni sicer moja, ampak sem jo imela pri porodu, ampak kolegice, ki hodijo k njej tako pravijo. Samo zaupaj ji in bo vse dobro. user posted image

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu ETAN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2008 15:49:10   
sunny24
Ojla. Beseničar je moja G. Ženska je super, stvari ti pove take, kot so, se full zavzame. Pa prijazna je, sploh je ne morm prehvalit! Glede bolniške...meni jo je dala brez problemov, sem doma zaradi krvavitev že 3. teden, pa še mi je podaljšala. V glavnem, ženska je super! Pa nove paciente tudi še sprejema.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2008 16:04:15   
cofk
jst hodim k njej. je res super...ful prijazna, vse ti pove... tolk fajn zdravnika še nism vidla :)
sicer še nimam izkušenj kako je pri njej ko si noseč, ampak kar sem bila jst pri njej je blo use fajn.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2009 10:39:04   
marantz
Sem klicala, ma žal ne sprejema novih pacientk. Kdo še sprejema nove?

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2009 11:44:20   
*Mojca*
probaj dr. Ireno Rijavec v Šempetru v zd. Meni je ona zakon!!!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?