Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izkušnje z dr.Beseničar Nova gGorica 30.1.2008 15:11:25
|
|
|
|
Enolla
|
Dr. Beseničarjeva je čudovita ginekologinja. Ni sicer moja, ampak sem jo imela pri porodu, ampak kolegice, ki hodijo k njej tako pravijo. Samo zaupaj ji in bo vse dobro.
|
|
RE: izkušnje z dr.Beseničar Nova gGorica 30.1.2008 15:49:10
|
|
|
|
sunny24
|
Ojla. Beseničar je moja G. Ženska je super, stvari ti pove take, kot so, se full zavzame. Pa prijazna je, sploh je ne morm prehvalit! Glede bolniške...meni jo je dala brez problemov, sem doma zaradi krvavitev že 3. teden, pa še mi je podaljšala. V glavnem, ženska je super! Pa nove paciente tudi še sprejema.
|
|
|
|
RE: izkušnje z dr.Beseničar Nova gGorica 30.1.2008 16:04:15
|
|
|
|
cofk
|
jst hodim k njej. je res super...ful prijazna, vse ti pove... tolk fajn zdravnika še nism vidla :) sicer še nimam izkušenj kako je pri njej ko si noseč, ampak kar sem bila jst pri njej je blo use fajn.
|
|
|
|
RE: izkušnje z dr.Beseničar Nova gGorica 16.3.2009 10:39:04
|
|
|
|
marantz
|
Sem klicala, ma žal ne sprejema novih pacientk. Kdo še sprejema nove?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?