Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: šola za starše in bolniška 30.1.2008 12:47:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Nevem,zakaj ne bi šla.
|
|
|
|
RE: šola za starše in bolniška 30.1.2008 12:54:52
|
|
|
|
polly80
|
ja ne vem,samo vprašam,če komisija kaj kompicira?žanka,a ti si že šla?vidim da sma isto dolgo jaz 22t 3/7.lp
|
|
|
|
RE: šola za starše in bolniška 30.1.2008 13:02:15
|
|
|
|
bastian111
|
Sama sem na bolniškem stažu ,pa vseeno se sprehajam oz.hodim na kakšen sprehod ali v trgovino.
|
|
|
|
RE: šola za starše in bolniška 30.1.2008 13:21:41
|
|
|
|
san
|
ja, moraš pazit, da ti piše da imaš dovoljene sprehode, ali vsaj krajše sprehode, ker ti lahko komplicrajo. nas je na to še posebej opozorila na MŠ.
|
|
|
|
RE: šola za starše in bolniška 30.1.2008 15:40:02
|
|
|
|
Netopirčy81
|
jest sem šla normalno. Itak je blo šele zvečer ob 18h...
|
|
|
|
RE: šola za starše in bolniška 30.1.2008 15:50:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Naslednji pregled imam 20.februarja in bom takrat vprašala.Sama sem tudi na bolniški in če se bom odločila bom seveda šla.Sicer še malo omahujem,ker je to moj drugi otrok.Pred osmimi leti,ko sem bila prvič noseča sem bila ampak točno se ne spomnem kdaj,bi morala v materinsko pogledat.Sem pa bila takrat tudi v bolniški in ni bilo nobenega problema.
|
|
|
|
RE: šola za starše in bolniška 30.1.2008 22:26:36
|
|
|
|
tosja
|
Ja luba duša, kako si lahko pomislila, da bi zaradi tega imela težave...Razen, če imaš strogo mirovanje - pol je zgodba drugačna. IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81 jest sem šla normalno. Itak je blo šele zvečer ob 18h... Ja in? Komisija ti lahk pozvoni do 21-ih in to tud v nedeljo!
|
|
RE: šola za starše in bolniška 30.1.2008 23:19:18
|
|
|
|
san
|
Ja luba duša, kako si lahko pomislila, da bi zaradi tega imela težave...Razen, če imaš strogo mirovanje - pol je zgodba drugačna. sej verjetno jo je ravno to zanimalo. se pravi pri strogem mirovanju ne smeš, če pa imaš dovoljene sprehode, pa lahko.
|
|
|
|
RE: šola za starše in bolniška 31.1.2008 13:10:54
|
|
|
|
Naja30
|
G naj ti napiše, da priporoča izhode. Če pa imaš npr. strogo mirovanje, pa itak da ne smeš nikamor.
|
|
|
|
RE: šola za starše in bolniška 31.1.2008 13:46:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja na žalost nekaterim predpiše komisija strogo mirovanje, čeprav gin. ravno ni takega mnenja, vendar moja gin. pravi da na to ne more nič vplivat... jaz grem pač na lastno odgovornost na sprehod in v trgovino, zadnjič sm celo letela na davčno in socialno, pa treba bo v službo nest papirje potrdit...
|
|
|
|
RE: šola za starše in bolniška 31.1.2008 14:02:21
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja Ja luba duša, kako si lahko pomislila, da bi zaradi tega imela težave...Razen, če imaš strogo mirovanje - pol je zgodba drugačna. Lahko ima velike težave. Na odločbi komisije je ponavadi napisano, da je izhod dovoljen IZKLJUČNO v primeru zdravniškega pregleda. In MŠ ni zdravniški pregled. Poznam tudi primere, ko so jim zaradi izhoda (samo odhod v trgovino) prekinili bolniški stalež in so imele velike probleme v službi. Pregledi komisije so pa lahko vsak delavnik in soboto od 8. do 21. ure, tko da ni za tvegat. Tudi sama sem v staležu pa mam namen it v MŠ. G mi je sicer dal "dovolilnico" za krajše sprehode, vendar me je opozoril da komisija tega ne upošteva vedno. Kar se je tudi zgodilo, pa nimam strogega mirovanja. Če imaš namen it, se prej dobro pozanimaj, kako se boš rešila, če te ravno takrat obiščejo. Boljše preventiva, kot kurativa.
|
|
RE: šola za starše in bolniška 31.1.2008 19:34:41
|
|
|
|
tominikapiki
|
Jaz sem svojega ginekologa vprašala, kako je s tem. Pa je rekel, da res ne ve, zakaj ne bi smela takrat hodit na MŠ.
|
|
|
|
RE: šola za starše in bolniška 7.2.2008 19:24:21
|
|
|
|
lindy
|
Kdaj pa je treba začet hodit v šolo za starše, v katerem mesecu, sicer je moja prijateljica noseča 6 tednov več od mene, ampak bi šli radi skupaj, a tam kaj gledajo kolk si noseč?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?