Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupujete oblačila? 31.1.2008 19:06:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Zase kupujem v Taily Weijlu, New Yorkerju, Sport 2000, American way, Two way,... in mimogrede, ko kje kaj zagledam.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila? 1.2.2008 9:09:35
|
|
|
|
Felicity
|
Benetton, motivi, sisley, Pimkie, terranova, rinasimento, extyn, conbipel, diesel, kocca, ... vse v Italiji. Pri nas k večjemu kaj od S.Oliverja/ včasih kakšno majco v Madnessu. Enkrat sem nekaj naročala prek yoox.com - moram kmalu ponovit vajo.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila? 1.2.2008 11:24:56
|
|
|
|
skokica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA najraj nikjer, ker sem sam slabe vole k mi ni nič prov. sem pa clo najdla prejšnji dan ene kavbojke v c&a podaljšan model, ki mi je bil prav. samo se mi je 33€ za kavbojke zdel preveč denarja Jaz sem po mučnem iskanju modernih kavboljk, ki niso na korenčka, našla ene in edine, s katerimi sem bila zadovoljna v G-Staru. Zanje sem odštela 150€, ampak glede na to da sem ta dan imela na sebi najmanj 30 kavboljk, sem stisnila zobe, ornk polgoltnila slino in si jih privoscila. Tako da 33€ je res poceni.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila? 1.2.2008 18:40:28
|
|
|
|
* Mateja *
|
jaz pa kupujem veliko v Italiji, ker jo mam blizu. Za vse, drgač pa kak tom tailor, taly weill, s oliver. Pa še vse je odvisno od cene. ne damo veliko keša za obleke, vendar jih imamo vseno ful. Kupujemo tako robo, da je lepa, fajn za nosit, poceni in da jo lahko za naslednjo sezono komot starn dam in me ne boli srce!
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila? 1.2.2008 19:59:32
|
|
|
|
maša*
|
Uf...v Zari, Pull&Bear, Stradivarious, Bershka, Mango, Tommy Hilfiger, Peek&Clopburg(nekaj takega je ), EDC, Roxy, Benetton , Tom Tailor, Review (sicer je znamka ampak full dobra), Francomina, Puta de madre (v tujini), Levi's, H&M, Champion, Intersport, Adidas in Nike....
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila? 2.2.2008 15:04:05
|
|
|
|
Taula
|
Katalog Apart sem dobila kaki mesec nazaj. Majo luštne zadeve, samo cene Kar je meni všeč je predrago. No sedaj tega itak ne morem obleči.
|
|
RE: Kje kupujete oblačila? 2.2.2008 21:35:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Kupim tam kje mi je stvar lepa in seveda poceni. Ne gledam pa na znamke in podobno. Tak da če dobim lepo stvar na tržnici jo tudi tam kupim.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila? 7.2.2008 19:54:32
|
|
|
|
tropical
|
V Italiji Palmanova, Bernardi, Oviesse, Smart, Pri nas kjer koli ker pri nas ni velik trgovin
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila? 7.2.2008 20:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje kupujete oblačila? V mesnici. Sori, sem mogla.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?