|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zavitki za kosilo
30.1.2008 8:46:47   
Hope2
Imam zamrznjeno vlečeno testo, bučke, košček prsovine, čebulo, šampijone, por. Sem mislila, da bi naredila zavitke, vendar je testo preveč razpokano in najbrž bi v olju razpadliuser posted image .

Zato sem mislila, če bi zavitke (male roladice) dala pečt v pečico. Samo ne vem ali naj zelenjavo prej prepražim ali naj dam surovo, na trakove narezano. Piceka bom sigurno prej popekla, sam za zelenjavo pa nisem ziher, zato mi prosim pomagajte z nasveti.

Kako pa vi delate zavitke in kaj vse date not? A jih imate kot prilogo ali kot glavno jed?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zavitki za kosilo
30.1.2008 9:31:58   
kjava
Jest bi malo popražila zelenjavo že zaradi boljšega okusa. Če bo noter tud meso, potem so brez problema za glavno jed. Jaz sem naredila v ponedeljek Prazolio:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6614

Drugače pa jih peci v pečici, ja. Si ne predstavljam, da bi take zavitke cvrla v olju.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?