JK... -> problemi z bivšim (29.1.2008 22:40:03)
|
ojla! fule bom vesela,če mi bo katera kaj pametnega odpisala.imam sinčka,ki je star 5 let in sva šla z bivšim narazen,ko je bil mali star 3 mesce.najprej je hotu,da delam splav,pol se je kr na lepem premislu.no,takrat se mi je to zdelo ful dobr,ker jest itak nisem razmišljala nič v tej smeri.in pol je blo tko da sem bla celo nosečnost in porod in skoz sama za vse.ko sva šla narazen,je podpisal očetovstvo,šla sva na sodišče in smo se zmenl,da bo preživnina 35.000 sit,no zdaj je to ratal 150 eur, pa zmenl smo se,da so stiki vsak 2 vikend in vsako sredo.vse kul.sam zdj se je poroču in njegova žena tamalga vidt ne more.in zdj je to tko.enkrat plača,enkrat ne-kukr se mu zdi.sej to sploh ni frka,ker mam ful dobro službo in dobro plačo,tko da me ta preživnina sploh nič ne zanima.pa po urniku še vedno hodi po tamalga,sam ga pol pelje k svoji mami.pa ful ga ne marajo tam,pa kukr se da slabih stvari ga probajo naučit.vse skupi eno samo zanemarjenje in maltretiranje.katastrofa.zdj je prišlo že tko daleč, da mali sploh več noče it tja. ampak očiju pač po zakonu to vse pripada... no,in pol so vsi sodniki in vsi okrog pametni kolk so stiki pomembni. kr neki je tole in tile naši zakoni a kakšna al pa kakšen slučajno ve,če obstaja kaka pravna pot,da midva z malim očeta skenslava oziroma če je kakšna varianta,da se mu odvzamejo pravice do tamalga? hvala že vnaprej za odgovore lp
|
|
|
|