Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 30.1.2008 11:14:40
|
|
|
|
piščanc
|
haha, sem pa mislila da samo moj: dobi kavo, gre na čik in prebere časopis. samo doma nimamo časopisov, pa sem mislila da je to posledica tega. seveda zraven še poje kaj. jaz se pa trudim, da če smo pri njegovi mami še dejansko kaj podebatiramo. ko pa gremo k njegovi sestri pa debatira tako, da ga ni za ustavit. če gremo k mojim jaz blebetam za vse nazaj in naprej. moj sedi in kaj debatira s fotrom, občasno čik in kavo, če jo dobi. samo s tem ga ne mučim preveč.
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2008 11:18:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 30.1.2008 12:06:42
|
|
|
|
baguSka
|
A se kakšen dejansko mogoče pogovarja z svojo mamo, če je že pri njej na obisku? U bistvu JA. Ker greva ponavadi tja vedno jest. In ko sedimo za mizo vsi skupi, pac tezko gleda zraven TV, ki je v drugi sobi ali zraven bere casopis, ker je prepolna miza. Torej laufa debata... Skupinska itak. :))
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 30.1.2008 12:08:20
|
|
|
|
Kaštrun
|
ja. moj se pogovarja. zato, ker je tam res recimo 4x na leto. ga moram včasih jaz v rit sunit, naj vendar le pokliče kaj mamo in očeta, da vsaj vidi, če sta ok.
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 30.1.2008 12:21:28
|
|
|
|
baguSka
|
naj vendar le pokliče kaj mamo in očeta, da vsaj vidi, če sta ok ja to pa res.... pr nas je tud tko.... sem se pa spomnla, da npr nas fotr tud ni nikol na obisku pr svojih - torej mojih starih starsih braz casopisa al pa gledu TV - vedno je bla kr obsirna debata... :)) no, zdej predkratkim sta postala pokojna...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2008 12:23:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 30.1.2008 12:41:16
|
|
|
|
Majuska
|
Če gremo na kosilo, potem moramo itak takoj sesti k mizi. Če sta zraven še njegov mlajši brat in punca, je ponavadi kar zabavno. Če se samo oglasiva, dobiva nekaj za spit in kaj sladkega na mizo, do česar meni ni ... v obeh primerih pa se zgodi, da ga fotr zvleče k računalniku in ga non-stop nekaj sprašuje, jaz se moram ukvarjati s taščo. Midve malo poklepetava, kake aktualne stvari, o službi, ali pa imava ženske debate. Po kake pol ure ga začnem malce brcat, da greva domov, ker se jaz ponavadi en malček začnem dolgočasit. Le redko vzame v roke kak reklamni letak ali gleda TV, za te stvari ponavadi da pobudo tast
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 30.1.2008 14:24:32
|
|
|
|
tanikaa
|
Moj pri svoji mami papca, gleda tv, spi, tušira se, kaka, lula, kadi, gre v trgovino ...
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 30.1.2008 14:51:50
|
|
|
|
sneška_
|
Ko smo na obislu pri tašči ker bolna in ne more nič delat moj se pogovarja z njo,naredi kosilo.Za ta čas jaz čuvam otroke pol pomijem posodo in popijemo kavico pol pa domov nazaj.
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 30.1.2008 15:03:06
|
|
|
|
*tajda*
|
Če pridemo skupaj najprej pojemo kosilo potem pomagava posprait in pomit posodo in nato se pogovarjamo.Če pa gre on sam ji pa pomgaga pospravljat ker ima sklepno revmo,tako da ji pomije kopalnico,pa okna...itd.Vedno pa mu pripravi kosilo,tako da pride zmeraj sit domov Se pa veliko pogovarjata ker je kar navezan na mamo.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 30.1.2008 19:24:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj gre prvo ko stopi skozi vrata ,v hladilnik Pol gre gledat tv.Ko mu pa še to dopizdi pa gre v oštarijo.Mislm no,mame skor ne obrajta
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 30.1.2008 19:26:58
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 To me resno zanima, ker sem bila danes na kavici z štirimi ženskami in ko smo prišle na to temo, smo vse ugotovile, da ko gremo k taščam na obisk naši moški a) gledajo televizijo b) berejo časopis A se kakšen dejansko mogoče pogovarja z svojo mamo, če je že pri njej na obisku? Hm. Včasih ko ji hoče kaj dopovedat. Takrat govori z njo, ja. drugače pa si moj tudi pri moji mami prižge tv in malo pobuli. Sploh tačas, če mora čakat na hrano.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 30.1.2008 19:29:26
|
|
|
|
StBarbara
|
Časopis bere.
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 30.1.2008 20:58:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Na obisku pri svoji mami jé, pije, riga in prdi. Na obisku pri moji mami pa samo jé in pije, rigne in naprdi pa se tisti hip, ko speljemo z dvorišča skratka, je fin
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 30.1.2008 20:59:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Njegova mama je 600 km stran. Na varnem.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 30.1.2008 21:00:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj brat.... če pride sam spije kafe... tej še kej pove tud. če pa pridejo vsi... pa ponavadi zalegne na kavču in oddremlje kakšno kitico
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 30.1.2008 21:09:23
|
|
|
|
Maxica
|
Muki, a to misliš, če gre sam na obisk k njej? Ker v bistvu se to zelo malokrat zgodi, ampak predvidevam, da takrat res samo kaj govorita. Če gremo pa vsi, pa itak vsi kaj pojemo, zabušavamo po kavču, pred tv, pa se kaj pogovarjamo z njegovimi starši. Nič posebnega, da bi prav dobila občutek, da gre on kaj takega počet, no.
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 30.1.2008 22:18:46
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 To me resno zanima, ker sem bila danes na kavici z štirimi ženskami in ko smo prišle na to temo, smo vse ugotovile, da ko gremo k taščam na obisk naši moški a) gledajo televizijo b) berejo časopis A se kakšen dejansko mogoče pogovarja z svojo mamo, če je že pri njej na obisku? moj pije kofe, je piškote pa z mamo se pogovarjata...včasih prelista časopis...je pa res, da greva v večini skupaj-pa isto počnemo...jaz ko pridem tja, najprej ptegledam vse reklame(ker jih nimamo doma, pa ne časopisa )...spijem kofe, potem pa še kakšno rečemo...
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 30.1.2008 23:13:08
|
|
|
|
Kepica83
|
Moj pa se pogovarja, pogovarja in pogovarja. Skadi kar nekaj cigaretov in gre. Ima z mamo zelo dober in kolegialen odnos.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 31.1.2008 1:12:31
|
|
|
|
Drnula
|
b) berejo časopis A se kakšen dejansko mogoče pogovarja z svojo mamo, če je že pri njej na obisku? točno to sem se spraševala ta vikend, ko smo bili pri njej. Jaz grem tja zelo nerada, živi sama in se takoj zapiči v vnučko, moj bere cajtng jaz pa gledam v luft in postajam zgolgočaseno živčna in razmišljam kje vse bi raje bila in potem gledam mojga za cajtngom... namesto, da bi se pogovarjal, posvetil mami, saj se ful redko vidita.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 31.1.2008 6:54:30
|
|
|
|
Olivija
|
Te tema me je tako razveselila, ker sem resno bila mnenja, da je z mojim kaj narobe in imam čisto enake občutke kot Drnula. Ker je že od nekdaj tako: on nabere en cel pok (ca. 30 cm) časopisov, relam in nevem še česa in to potem tam bere. Jaz naj bi se pa z njegovo mamo pogovarjala. Zdaj smo pa celo zadevo spremenili: on spoka otroke in gre tja, jaz imam pa lepo mir doma. Edino ta vikend me srbi, ker se baje spodobi, da se občasno tudi jaz prikažem.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 31.1.2008 6:58:39
|
|
|
|
April
|
Moj gre ponavad kam po kao nujnih opravkih al pa prjatlu na kofe. Jaz se pa z njegovo mamo pogovarjam, pa otroke čuvam.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 31.1.2008 7:12:02
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Na obisku pri svoji mami jé, pije, riga in prdi. Na obisku pri moji mami pa samo jé in pije, rigne in naprdi pa se tisti hip, ko speljemo z dvorišča skratka, je fin
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 31.1.2008 7:25:24
|
|
|
|
KT
|
Nimam sicer tašče ampak samo v.d. taščo, ki ima v svoji hišo stvari kvazi pošlihtane tako, da vsi mirno stojijo in čakajo nadaljna navodila - razen mene seveda, ki se ne dam motit in se ne držim njenih napotkov in k njej enostavno ne hodim. Kot že rečeno jaz k njej ne hodim, ona pa k meni ne in smo vsi zadovljni - moj pa vzame tamalo in gresta tja, potem pa zaradi mene, če imajo dizertacije tam. Samo otrok se mi malo smili, ker more tiste litanije poslušat
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih... 31.1.2008 13:03:59
|
|
|
|
dadica
|
Tudi moj nima nekakšnega gena za komuniciranje s mamo, pa živimo v isti hiši? Me pa malo skrbi naslednja zadeva, sama bom imela dva sina, a se bosta tudi onadva do mene tako obnašala, mislim da se ne bomo znali pogovarjat? Ali se bo tudi mene snaha izogibala? To je za premislit! lp dadica
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?