|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopala sem se v jacuziju
29.1.2008 21:17:18   
Neza2
Heja! No, danes sem tudi jaz postala srečka nosečka. Malce nepričakovano, ampak smo kljub temu zelo veseli prihajajoče pikice. user posted image Imam pa problem! Brala sem, da se med nosečnostjo ne smemo kopati v javnih bazenih, oziroma da ni priporočljivo, jaz pa sem se včeraj kopala v toplicah in za cca 5 min šla tudi v jacuzzi.  Zdaj se zelo bojim, da bi bilo kaj narobe. A imate kakšne konkretne izkušnje s tem? A se je katera kopala od vas? Kaj so vam rekle gin o tem? Pregled imam komaj čez 2 tedna in do takrat se mi bo po moje mešalo, ker ne bom vedela kaj je z najino pikico.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kopala sem se v jacuziju
29.1.2008 21:18:55   
Anonimen
pomojem ni za skrbetuser posted image

(odgovor članu Neza2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2008 21:25:45   
Neza2
Hvala. user posted image Jaz res upam, da maš prav in da ni to tako hudo. Danes sem malo gledla po forumih kako in kaj in sem zasledila, da nekateri to fuul odsvetujejo. Sploh v zelo topli vodi. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2008 21:35:47   
Anonimen
glej jst mislem, da je velik stvari bl nevarnih kot to, da si bla 5 minut v jazzuziju, izogibej se savni in pregrevanju...nasploh folk počne marskej med nosečnostjo pa ni nč narobe, če pa plod ni uredu bo pa šou naprej tko al drugač... velik sreče ti želim.
lp,user posted image

(odgovor članu Neza2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2008 21:48:42   
benika
Prosim lepo....ne pretiravajuser posted image  Otročku 5 minutno namakanje v jacuzziju ne bo škodilo prav nič, prav tako ne plavanje v bazenu, tvoje kihanje, močnejše kašljanje, spanje na trebuhu, obešanje zaves, pomivanje oken....

Ne resno, res mu ne bo škodilo, plavanje v bazenu pa G odsvetujejo zaradi možnosti pojava vnetja nožnice oz. v kasnejši nosečnosti zaradi možnega neopažanja odtekanja plodovne vode. Drugače je pa plavanje ena izmed najpriporočljivejših rekreacij za nosečnice.

Pa ne se tako sekirat, ti samo lepo uživaj v nosečnosti in pa seveda ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2008 22:41:03   
sandra85
ne sekiraj se...
kopat se naj nebi smela v zadnjih 2 tednih user posted image -zaj pa si na začetku...
pa čestitkeuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2008 23:10:28   
Anonimen
Brez skrbi in uživaj v user posted image !

... pa čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2008 8:37:53   
madela
Jaz sem se 1x v 5 mesecu nosečnosti kopala v jacuziju pa ni bilo nič narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2008 9:01:24   
arsha
Plavanje med nosečnostjo je po nekaterih G celo zelo priporočljivo user posted image , vendar pri tem uporabljaj zaščitne tampone za nosečnice. Kupiš jih v lekarni (Senta).

Jaz redno plavam, hodim v jacuzzije, savne, ker mi vse to paše, vendar uporabljam ta tampon. No, razen zadnjič, ko sem pač pozabila.  user posted image  Pa ni hujšega. Obstaja pač določena možnost infekcije, zato je bolje preprečiti kot zdraviti.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2008 11:59:00   
valentina2006
Neza2: Kar brez skrbi...in uživaj user posted image .

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Neza2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2008 12:05:21   
Sandra*
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

ne sekiraj se...
kopat se naj nebi smela v zadnjih 2 tednih user posted image -zaj pa si na začetku...
pa čestitkeuser posted image

Točno tako!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.1.2008 14:25:06   
tweetek
Jaz grem tudi rada v jacuzzi, plavanje mi je pa G sploh priporočila. Za ta tmapon pa še nisem slišala - bom sprobalauser posted image Problem je samo pri pregrevanju (savnanje in vroči whirlpooli) ampak ti tako ali tako ne paše ozr ne predolgo. Skandinavke s savnanjem celo blažijo nosečniške tegobe... Tko da se ne sekiraj! Gotovo ni nič narobe.

Sploh po mojem mnenju nekateri/e malo preveč komplicirajo okrog nosečnosti, tko da pri teh "nasvetih" uporabljaj zdravo pamet ozr pojdi rajši na med.over.net in poglej kaj Pušenjak pravi...

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.1.2008 15:02:35   
afroodita
Imam doma masažno kad ne jacuzzi da ne bo pomote je pa podobno in ker se mi ni dalo pod tuš sem skočila vanjo in ker mi je bilo fino se se notri tenstala cca.15 min in je bilo vse ok se pikica je brcala ko sm mehurčke ugasnlauser posted image user posted image user posted image

Ljubezen se rodi v pogledih,živi v poljubih in umre v solzah.

Jaz Tu Ti Tam Mi Skupaj 4 ever

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.1.2008 16:35:49   
škorpjonka
hej, jaz sem danes izvedela da sem user posted image , ful sem veselauser posted image , po eni strani pa user posted image ker sem mislila fanta presenetiti za valentino da bi šla v jacuzi,a ne smem itiuser posted image ,no pa saj je vseeno važno je da bom jaz dobila enega takega majčkenega sončka. veliko sreče vsem nosečkam.lp

(odgovor članu Neza2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.1.2008 19:44:28   
Katy\o/
IZVIRNO SPOROČILO: škorpjonka

hej, jaz sem danes izvedela da sem user posted image , ful sem veselauser posted image , po eni strani pa user posted image ker sem mislila fanta presenetiti za valentino da bi šla v jacuzi,a ne smem itiuser posted image ,no pa saj je vseeno važno je da bom jaz dobila enega takega majčkenega sončka. veliko sreče vsem nosečkam.lp

Žalostna si da si noseča zato, ker zdej kao ne smeš v jacuzzi? user posted image Ta je bla mal lovska. user posted image Kaj pa če bi ga presenetla z nosečnostjo? Se ti ne zdi da je user posted image lepše presenečenje kot jacuzzi? Pa tko al pa tko lahko še vedno greš v jacuzzi.

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu škorpjonka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.1.2008 20:39:39   
bastian111
Neza2 čestitam in želim čim bolj srečno in zdravouser posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?