pancek -> RE: Murter-hotel Colentum (12.2.2009 9:47:43)
|
Aljazmaja in Ro.na, zdaj sta me pa res spravili v dvom. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mi (jaz, dragi in 3-letna punčka) smo letos tudi nameravali it v hotel Colentum (prek kompasa). Na Kompasu so mi zatrdili, da je hotel zelo dober, da je lani prek kompasa šlo v ta hotel veliko družin, zato so letos zakupili večji del sob v tem hotelu in ga vključili v Kompasov klub. Zato sem res presenečena nad vašimi izkušnjami (ali na Kompasu lažejo, ali pa se je v zadnjih letih hotel tako zelo izboljšal!). Ima mogoče še katera kake izkušnje (dobre in slabe) s tem hotelom? Kako je s hrano (all inclusive) - ne bi rada, da pri taki ceni moramo it še ven jest! Na dopust gremo v prvi polovici avgusta, tako da vem, da gužva zagotovo bo, ampak vseeno... da niti nimam kam dat brisačo!?! Hvala lepa pa tak dopust! Kaj je v Solarisu (mi smo gledali hotel Andrija, spet prek Kompasa) manjša gužva? Kako je tam s hrano, animacijo za otroke, čistočo? Vsakršna info je dodrodošla! LP!
|
|
|
|