|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zelo suh in dražeč kašelj
29.1.2008 14:08:03   
bunka
Povejte mi prosim kaj naj ponudim svojemu 2 letnemu otroku pri zelo suhem in dražečem kašlju?
Karamelizirano mleko noče piti, slez ji pa ne pomaga.
Ali lahko pije kakšen drug sirup poleg sleza?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zelo suh in dražeč kašelj
29.1.2008 14:23:44   
Enolla
Ali misliš, da je zaradi bolezni ali ker je v prostorih kjer je presuh zrak? Ker če je drugo je tudi voda dobra, za suh kašelj pa bi se vseeno posvetovala vsaj s farmacevtom preden bi ji karkoli dala.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu bunka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2008 14:33:06   
dežale
Tudi moja hčerkica (3 leta) je zelo kašljala, tako da me je že vzgojiteljica v vrtcu opozorila na to. Pa sem v Sparu kupila Proapin sirup od Medex-a in ji dajem 3 x na dan po eno žličko, zvečer sem ji pa zmasirala hrbet in prsa z zeliščnim oljem 31 od Just-a, katerega sem razrečila z otroškim oljem za telo oziroma s kremico s katero se maževa po tuširanju, ker je samo olje preveč dražeče sploh za nežno in občutljivo otroško kožo.

Drugo jutro je bila razlika očitna! user posted image  (celo vzgojiteljica jo je opazila)

S proapinom nadaljujem, z oljem 31 jo namažem le še občasno!

(odgovor članu bunka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2008 14:35:20   
piščanc
ful bo pomagalo, če ima ponoči med spanjem (lahko tudi čez dan) kakšen izparilnik. ampak brez eteričnih olj, če je tako dražeč. pa veliko tekočine naj spije in slezov sirup ali celo panatsu/trpotčev/prospan sirup za umirjanje kašlja.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu dežale)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2008 14:48:41   
rosen
Moja hčera(11 let)je 14 dni tako kašljala in ji je pomagal sirup Sinecod. Vprašaj v lekarni,če ga lahko daš dvoletniku,se pa kupi v prosti prodaji.

------------------------------------------------
krade mi te cesta, kradu mi te ljudi.........
------------------------------------------------

(odgovor članu bunka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2008 18:32:32   
ma&he
Pri nas je bilo v soboto tako hudo, da sem mislial da bo tamalo konec, zvečer sem ji narezale na okensko polico čebulo in je v tistem smradu spala celo noč, ampak niti enkrat več pokašljala. Pri na sdeluje, probaj.

(odgovor članu rosen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2008 19:35:28   
pikalonca
Pri nas pa deluje sirup iz smrekovih vršičkov.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu ma&he)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2008 22:30:17   
žetev
pri suhem kašlju pomagajo slezove koreninine-namoči v mrzlo vodo....da se otrok začne mokro izkašljevat...

kar seješ to žanješ

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2008 9:42:39   
mojsoncek
Cim vec naj pije, pa v prostorih, kjer se zadrzuje dvignite vlaznost. Za ponoci mu lahko k postelji postavis veliko posodo s prevretimi kamilicami.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu žetev)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.